ДР НЕСТОРОВИЋ УПОЗОРАВА: Ова бактерија изазива рак! Са ова 2 састојка, можемо је се решити за 6 недеља!

DR NESTOROVIĆ UPOZORAVA: Ova bakterija izaziva rak! Sa ova 2 sastojka, možemo je se rešiti za 6 nedelja!

9 marta 2021

Svako od nas u svojoj kuhinji ima ove četiri stvari čija primena pokriva većinu bolesti današnjice, kaže prof. dr Branimir Nestorović. On je objasnio kako napraviti kombinaciju začina koje svakodnevno koristimo da bi lečili konkretnu bolest.„Sa belim luko i origanom izlečio sam veliki broj ljudi koji su imali infekciju mokraćnih puteva, ta kombinacija leći eširihiju koli, koja ne mođe da se leći antibioticima. Beli luk je potpuno naučnofantastična biljka. On je antitumorski agens, najbolji antibiotik na svetu…Beli luk je toliko jaka supstanca da ih beli luk drži odvojeno. U jednom čenu drži alin a u drugom čenu drži enzim alinazu. Vi kad pojedete dva čena oni se spoje i nastaje aktivna supstanca“, objađnjava doktor i dodaje:

„Ulje od divljeg origana sadrži supstance koje su izuzetno antibakterijske. Kod pacijenata koji imaju problema sa upalom pluća, zvanično odobrena dopunska terapija je origano. Takođe ima odlićno dejstvo protiv kandide u crevima, jer se zloupotrebljavaju antibioticima sa timijan i origano 6 nedelja, kandida ne može da preživi. Kandida kad se namnoži može da napravi karcinom, istiće Nestorović. On takođe preporučuje upotrebu lovora kod infekcija, jer je između ostalog i dobar antiperitik, dobro skida temperaturu, kao i crna kafa.Za biber kaže da najbolji efekat na umirenje upalnih stanja ima ako se uzima sa ljutom papričicom.“

Prema njegovim rečima propolis je izvanredna stvar koji u sebi sadrži 64 prirodna antibiotika i nema bakterije koja je rezistentna na to.

„Antibiotike treba da koristimo za ono za šta su namenjeni, a to su bakterijske infekcije. U pedijatriji je to od 2 do 4 odsto infekcija, sve ostalo su virusi. Respiratorne infekcije su bolesti koje prolaze same od sebe. Gnojna angina prolazi sama od sebe lečena ili ne lečena. Većina lekara i pacijenata misli da ako uzme antibiotik da će sprečiti komplikacije. E to nije tačno. Bilo bi super – imate kijavicu uzmete antibiotik i ne dobijete upalu pluća. Niko onda ne bi imao upalu pluća, ali to ne ide tako. Postoji samo jedna bolest gde preventivno vredi davati antibiotike a to je grip. Tu može da se da antibiotik jer se onda smanjuje za 25 odsto šansa za dobijanje zapaljenja pluća“, kaže dr Nestorović.

(Alo)

KOMENTARI6 komentara

 1. rade says:

  Nestorovic je izlijecio mnogo ljudi,mozda je vrijeme da sebe pokusa izlijeciti,od alkoholizma.

  • Gardista says:

   Mozda si u pravu,ali ni jedan doktor zbog farmaceutske mafije ne bi imao onu stvar da kaze sto ovaj fantasticni covek. Mozete ga kuditi koliko hocete i koliko god mediji pokusavaju iskriviti sliku o ovom casnom coveku, on kod mene ima sve privilegije prevencija...pa kako su dedovi ziveli pre par decenija...pitajte ih, pa stavite prst na celo. Samo napred.

 2. Cp6a says:

  Za ostalo ne znam, ali za lukac sam siguran da je car. Ko ga jede, može kad piša da dobaci 5 metara. Upalu srednjeg uveta takođe rešava majstorski. Jel znate kako ubija mikroorganizme? Smradom, naravno.

  • Psihoter says:

   Sa glupacima se ne treba raspravljati,uvek su"u pravu". Prvo vas spuste na svoj nivo, pa onda "pobede" na iskustvo.

 3. Rista says:

  Sa svoje godine, ja piškim skoro 5 santimetara na daljinu. Sa sprata. A sada sam pojeo glavicu belog luka i moj piš dovatio celih 6 santimetara. Samo ne znam zašto sam spao na 5 kada sam ja Sremac i cela veka jedem beli lukac a naročito u kobasicama. I danas pravim kobasice sa belim lukom. A vi ste valjda odrastili na mesnatim kobasicama bez belog luka, jer vam beli lukac smrdi? Pa stavite masku, gradžani!

  • Cp6a says:

   Risto, imaš instant poboljšanje od 20%, što je puno, ali je problem što lukac deluje protiv mikro.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *