Др Рајф је измислио лек за рак, а онда се догодила мистерија

Dr Rajf je izmislio lek za rak, a onda se dogodila misterija

7 marta 2015

Dokto-Rejmond-dnevne-600x478-600x330 5646Negde između metoda zvanične i alternative medicine, postoji jedna priča o davnašnjem pronalasku leka koji je davao stopostotne rezultate, ne samo u lečenju kancera, već i mnogih drugih bolesti. Priča datira s početka prošlog veka.

Doktor Rojal Rejmond Rajf je bio naučnik i genijalni pronalazač koga mnogi danas porede s našim Nikolom Teslom, pišu vesti-online.

Rajf je razvio tehnologiju koja se danas koristi u optici, elektronici, radiohemiji, biohemiji, balistici, aviotehnici i medicini. Smatra se da je on rodonačelnik bioelektrične medicine.

Opus njegovih radova je ogroman, ali, najinteresantnije otkriće koje je moglo da pomeri celokupnu današnju civilizaciju bilo je to da je rak bolest koju izaziva određeni virus a da se može lečiti korišćenjem ciljanih frekvencija koje bi izobličile i rasturile loše ćelije bez oštećenja zdravih. Rajf je godinama radio, prikupljajući tačne frekvencije za svaki mikrob koji izaziva neku bolest. Jer, da bi lečenje bilo uspešno, važno je da broj frekvencije bude prilagođen tkivu.

Tajni eksperimenti

Ostaje misterija da li je čuveni naučnik zaista bio na pragu velikog otkrića ili je cela priča samo dobra podloga za zagovornike teorije zavere o vladavini moćne farmakoindustrije. Slično, neki tvrde da s sačuvanim Rajhovim otkrićima američka vojska eksperimentiše.

Šta se dogodilo doktoru Rajfu?

U određenom trenutku, u Americi, tokom 1931. godine, ovaj neobičan naučnik je dobio čak i počasnu titulu doktora, a svečanost na kojoj mu je diploma dodeljena nazvana je „Kraj svih bolesti“. A onda, sve je krenulo nizbrdo. Moćnici farmako industrije su krenuli u napad. Prvo je pokradena Rajfova laboratorija.

Onda je uništen njegov specijalan mikroskop. Laboratorija s kojom je sarađivao je izgorela, ređala se serija neobičnih smrti ljudi s kojima je ovaj naučnik sarađivao ili koji su na neki način bili svedoci svega. Finansijski je uništena kompanija koja je proizvodila Rajfove frekventne instrumente kojima je terapija izvođena.

I, na kraju, policija je zaplenila ostatke pedesetogodišnjih istraživanja. Dr Rajf je ostatak života proveo psihički slomljen, umro je 1970. godine u bolnici, od posledica trovanja valijumom i alkoholom. Mnogi veruju da je ubijen.

(Dnevno.rs)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *