Др ТОДОР ЈОВАНОВИЋ: „Све болести је могуће излечити, али доктори убијају људе! Ево и како!“ (ВИДЕО)

Dr TODOR JOVANOVIĆ: „Sve bolesti je moguće izlečiti, ali doktori ubijaju ljude! Evo i kako!“ (VIDEO)

15 januara 2017

jovanovic2-720

Gost emisije „Intervju“ bio je primarijus dr sci. medicine Todor Jovanović, široj javnosti poznat kao lekar i pronalazač preparata TODOXIN®. Posvetio je svoj dugogodišnji naučnoistraživački rad imunologiji i virusologiji i dao veliki doprinos razumevanju mnogih metaboličkih i imunoloških procesa u ljudskom oranizmu. Autor je više knjiga, članaka i studija iz oblasti medicinskih nauka i nekoliko praktičnih priručnika o ishrani i održavanju zdravlja.

Višedecenijski naučni rad na polju imunologije rezultirao je pronalaskom preparata TODOXIN®, koji je kroz svoju dugogodišnju primenu pokazao da je, kao dodatak ishrani zdravih i bolesnih, delotvoran u obnovi energetskog balansa i jačanju imunološkog sistema ljudskog organizma.

Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o štetnosti vakcina, o opasnostima koje prete opstanku čovečanstva, kako je Todor Jovanović držao predavanja i lečio poznate ljude širom sveta, kako možemo da izlečimo najteže bolesti i kako da se borimo za očuvanje našeg zdravlja, o raznim anegdotama iz njegovog bogatog životnog iskustva, ali i o brojnim drugim zanimljivim temama.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Pingback: Dr TODOR JOVANOVIĆ: „Sve bolesti je moguće izlečiti, ali doktori ubijaju ljude! Evo i kako!“ (VIDEO) | Dobro dosli na Internet prezentaciju srpske dijaspore

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *