Др КОН УПУТИО ПИСМО „НЕКИМ ПРИЈАТЕЉИМА“: Око 30 одсто људи ради, док други добацују…

Dr KON UPUTIO PISMO „NEKIM PRIJATELJIMA“: Oko 30 odsto ljudi radi, dok drugi dobacuju…

25 aprila 2020

Epidemiolog Predrag Kon, šef struke Kriznog štaba za borbu protiv epidemije, ponovo se oglasio na Fejsbuku sa porukom za „neke prijatelje“, kako je naslovio svoje pismeno obraćanje.

U nekoliko rečenica kazao je da je primio mnogo kritika, da su zapažanja temeljna, te da su kontraproduktivna. Objasnio je da stalne kritike većine koja je neangažovana u danima borbe utiču demotivišuće na one koji učestvuju aktivno, kao i da neke od preporuka, a koje su se odnosile na ono što mu je zamereno, nisu u skladu sa njegovim uverenjima.

Ponovo se osvrnuo na prethodno obraćanje koje je diglo prašinu – kada je objavio svoje povlačenje – ističući da je pogrešno shvaćen, te da nije bio uvređen, već ljut.

Konačno, ponovio je da je to bio i poslednji put kada je poželeo da se povuče, sve zaokruživši porukom: Stop Kovid 19!

KOMENTARI4 komentara

 1. Milutin says:

  Dr. Kon, ako među svojim "prijateljima" imate i takvih, koji bi voleli da zbog svojih javnih ili skrivenih interesa, imamo umesto 170 mrtvih njih 17.000, znajte da ste izgubili malo njih a dobili 7.000 000 novih.

 2. Rafmanjinov says:

  Ima li u Srbiji neki SRBIN da bude na mestu ovog matorog prevaranta, pa sta je uradio 2008 godine i opet je na nekoj poziciji odvratni matori satanisa, da li će se Srbija osloboditi jednom ovih parazita i stanista.

  • Zapadnjak says:

   U Srbiji stvarno ima jako malo glupana kao što si ti i oni se međusobno prepoznaju i kao po pravilu su frustrirani i razočarani tuđim uspesima i pozitivnim rezultatima ali i pozitivnim i smirujućim ponašanjem.Tako da; mrš u kućicu raf...i još nešto!

  • Zoran says:

   Ovaj matori jevrej je lobista svajcrskog Novartisa koji je kupio nas Torlak i obustavio proizvodnju ispravnih vakcina da bi nam uvozili njihove neispravne. Isto je bilo i za svinjski grip kad je Kon pokusao da nas vakcinise masovno. Sad je pao dogovor da uvedu obaveznu vakcinu (navodno protiv korona virusa), za sve gradjane Srbije tako sto ce reci da nije obavezna, ali zapravo jeste, jer ce vas uceniti da ne mozete: ni da putujete ni da radite ni da decu upisete u skole i sl. Ta vakcina ce se prvo u Srbiji primenti kada bude napravljena, jer im treba masovno testiranje na populaciji da bi je usavrsili, a to je ono na sta je vucic pristao nakon sto su mu sina zarazili koronom. Secate se da je posle toga Kona imao predstavu da se povlaci, a pre toga i vucic ona 2-3 dana povlacenja. Tu su se izvagali dogovori i krajnji rezultat je da ce se masovno testiranje vakcine uraditi na grdjanima Srbije. Tek kad je posle toga usavrse na nama, ici ce u druge zemlje, a vucic ce vam gvoriti kako je prvi vakcinacijom spasio narod od strasnog virusa. Nemojte se zavarvati da je bezazleno, jer nece odmah svi imati nuspojave od vakcine. Neko ce imati odmah, a neko ce imati za 3-4-5 god neku posledicu tipa autoimuno oboljenje ili sl. Kon i vucic nece sigurno odgovarati za to, a i da odgovaraju, sta vredi kad ti test vakcina unisti zdravlje do kraja zivota. Kon i vucic se igraju titulom genocidnih. Uzas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *