ДРАМА У ЦРНОЈ ГОРИ: Сукоб народа и полиције!

DRAMA U CRNOJ GORI: Sukob naroda i policije!

13 maja 2020

Nekoliko osoba uhapšeno je na blokadi regionalnog puta Berane – Andrijevica, policija je razbila blokadu bacivši suzavac, prenose crnogorski mediji.

Kako je prenela RTCG, uhapšeno je više osoba tokom intervencije policije, dok „Vijesti“ navode da je policija bacila suzavac.

Meštani Andrijevice započeli su blokadu u znak protesta zbog hapšenja sveštenika Srpske pravoslavne crkve i episkopa Joanikija.

KOMENTARI6 komentara

 1. Večera sa Hristom says:

  Pa čačkaju mečku da privode na razgovor mitropolita Amfilohija i vladiku Joanikija. Uskoro će sva Crna Gora da bude zavijena u litije i liturgije, nesrećni Milo oće po svaku cijenu da ima neku svoju ličnu i prvatnu crkvu, to je kao da rezervišete Isusa Hrista da sjedi samo za vaš astal radi vašeg ličnog zadovoljstva. A narod, ko narod ima povijerenja u Amfilohija, čovek koji i sam zrači ličnošću i uvjerenjem u ispravno delo pred Bogom, a ovijem narodu ostaje jedino i pravo uvijerenje samo kod Gospoda Boga i Sina njegovog a našeg Gospoda i Spasitelja Isusa Hrista. Nedaj se Amfi, stara kajlo.

 2. Kulak says:

  AGRESIJA DIKTATORA I NJEGOVE POLICIJE NA MIRNI I NENAORUŽANI NAROD.

 3. Slobodanka says:

  Car Milo poveo rat protiv Svetog Vasilija. Vodi rat tako što silom i pretnjama nastoji da pokori i preotme samo za sebe verni narod. Kad Sveti Vasilije ostane bez svog vernog naroda e tada je car Milo pobedio. Samo taj san neće se ostvariti.

 4. Zorana says:

  Bez uvrede, ali vi srbijanci bi trebali voditi racuna o vasem diktatoru, a ne da se mesate u desavanja u CG. To ste uradili i Srbima iz Krajine i Bosne pa ih izdali, a vama u BG celo vreme nesrbi nna vlasti, zakljucno sa ovim sadasnjim wannabe diktatorom. Pocistite svoje dvoriste, onda cemo svi zajedno, lako protiv neprijatelja.

  • Filip says:

   Napisa komentar ustaša koji je došao na srpski portal! A što se tiče čišćenja dvorišta, kad poput vas pokoljemo i proteramo sve Hrvate u Srbiji, onda ćemo protiv zajedničkog neprijatelja.

   • Zorana says:

    Primetno je da vi naprednjaci na svaki komentar kritike pisete d je neko ustasa. Dzaba vam je ta laz, kad svi vidimo da ste vi presli na ustasku stranu. Vi desrbizujete Srbiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *