ДРAМАТИЧНА ПОРУКА СРБА СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Помозите нам, спречите Вучића да… (ВИДЕО)

DRAMATIČNA PORUKA SRBA SA KOSOVA I METOHIJE: Pomozite nam, sprečite Vučića da… (VIDEO)

20 aprila 2018

Narodni poslanik i poslednji gradonačelnik Zubinog Potoka po srpskim zakonima Slaviša Ristić bio je gost emisije „RasPravda“ koja se realizuje u saradnji portala Pravda i produkcije „HelmCast“. Ristić je objasnio kako je Aleksandar Vučić u dogovoru sa EU i Albancima omogućio uspostavljanje vlasti nelegalne terorističke države Kosovo u opštinama Leposavić, Kosovska Mitrovica, Zubin Potok i Zvečan i upozorava na egzodus Srba koji bi mogao da usledi ako se potpiše sporazum po kome se Kosovu daje mesto u UN.

Ristić je rekao da je Vučić državnost Srbije zamenio za zajednicu srpskih opština što je katastrofa za srpski narod.– Bez države Srbije nama živvota Srbima na Kosovu i Metohiji. Gola laž je da nam ZSO omogućava opstanak.

Objašnjava ona i dodaje:

– Ukoliko Beograd potpiše akt o priznanju Kosovo što je suština pravno obavezujućeg sporazuma, to će biti razlog da Srbi napuste Kosovo i Methiju.

On je rekao da Srbi ne mogu da opstanu na nezavisnom Kosovu. Ristić je upozorio na manipulacije koja vlast iz Beograda vrši a koji šalju poruke da ako se ne potpiše pravno obavezujući sporazum i prizna Kosovo da će Albanci proterati sve Srbi. On kaže da je istina suprotna i da ako Srbija odustane od Kosova da će uslediti novi egzodus.

Ristić u emisiji detaljno govori o situaciji pre i nakon Briselskog sporazuma, saradnji Vučića sa albanskim teroristima Tačijem i Haradinajem i drugim bitnim temamama po opstanak Srba na KiM.

(Pravda/HelmCast)

KOMENTARI8 komentara

 1. Velika Metla says:

  Tako je braćo Srbi ! ZSO je podmetačina i obmana!

  • doktrina soka says:

   tako je AV treba spreciti da bilo sta potpisuje mimo ustava drzave Srbije i srpskog naroda.

 2. Zoran says:

  Vucicu problem Rusija, Spanija, Kipar i tako ti. Zakomplikovali mu priznanje Kosova.

 3. goran says:

  Vucic je najveci izdajnik u istoriji srpskoga naroda.

  • Velika Metla says:

   Goran,ubedljivo! Čitao sam "Protokole sionskih mudraca",i sva ova situacija koja je sada,već duže ustvari,u svetu je potvrda svega onoga šta je u "protokolima"napisano!

 4. popara says:

  Vucica i svu njegovu huntu nisu postavili da sluzi narodu, vec onima koji su ga postavili.

 5. goran says:

  Dragi Srbi sa Kosova, Putin vam nije dao da se iselite u Rusiju kad ste trazili, a Vucic vas je vec prodao. Krenite peske ka granicama i bezite u druge zemlje, Srbija vas je odrekla. Bilo gde da odete, bice vam bolje.

 6. Anac iz Liliput-a says:

  Ma znamo mi svi da je ZSO prevara, protivno ustavu Srbije, i da je Briselski sporazum veleizdaja, i da treba pomoći Srbima na Kosovu... ali braćo Srbi, na Kosovu ova vlast na koju kukate ima najjaču podršku, čak podržava Haradinajevu vladu!? Članovi te stranke, koji sve to pripremaju, vaše su komšije, prijatelji, do juče rasli sa vama ili vašom decom... pa sada vi nama objasnite, kome da pomognemo, Srbi i tamo i vamo, a rade jedni protiv drugih!? Molim vas probajte to rešiti između sebe prvo, i dogovoriti se da li vam je preči sopstveni ili nacionalni interes?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *