ДРАМАТИЧНЕ ВЕСТИ СТИЖУ ИЗ ПОДГОРИЦЕ! Мило више не влада собом: Ђукановић уз подршку Нато пакта спрема оружани напад на Србију!

DRAMATIČNE VESTI STIŽU IZ PODGORICE! Milo više ne vlada sobom: Đukanović uz podršku Nato pakta sprema oružani napad na Srbiju!

15 februara 2020

Piše: Velimir Eraković

Sve što sam vam pisao do sada bilo je približno ili sto posto tačno. Pošto mu planovi nijesu uspjeli monstrum od predsjednika ima najgori naum u istoriji Srbije i Crne Gore, sada Montenegra.

Uz podršku Nato pakta spreman je za oružani sukob sa Srbijom. Ne vlada sobom i postupcima, što ga vodi samo iz greške u grešku. Potpuno uvjeren da je Srbija instruisala Srpsku pravoslavnu crkvu na litije radi asimilacije Montenegra, naručio je nikad veći kontigent oružja i opreme za rat. Nato je na oprezu.Naš izvor iz vojske Crne Gore kaže da pomno prate svaki njegov potez. Narednik Kolins je našem insajderu u kasarni Danilovgrad rekao da Milo Đukanović nije normalan.

Jer, Srbija iako okružena Nato zemljama ima tako jaku vojsku za Balkanske prilike da je prejaka za sve. Ima i podršku Rusije. Što je vrlo važno. Nekadašnji pripadnik Srpskih bjelih orlova, ministar odbrane Crne Gore Bosković je namjerno provocirao Vulina na granici i nazvao ga nacistom.

Koliko je sve izmaklo kontroli najbolje govori kopanje rova na granici sa Srbijom. Ludak koji vodi Montenegro je obisao SAJ i PJP, kao i kasarnu u Danilovgradu.

Spreman je za rat sa Srbijom, napad na litije i krvoproliće. Iako znajući koliko je Crnogoraca u Srbiji i obratno ne želi da odustane. Srbija je upoznata sa planom i potpuno spremna čeka Montenegrine, kao i Srbi u Crnoj Gori koji su se spremili za odbranu. To znaju i Nato i Rusija.

Šta će se desiti i hoće li ga ko spriječiti u naumu niko ne zna. Šizofrenija koja ga je obuzela je tolika da će puškaranje brzo početi. Kako će završiti to znaju samo strane sile i Bog.

Đukanović svjestan pada zaokružuje svoju izdajničku misiju predsjednika Montenegra oružanim napadom na Srbiju. Ili barem pokušajem koji će ga konačno maći sa vlasti.

(Pravda)

KOMENTARI18 komentara

 1. Goran says:

  Nezavadjujte Bracu Bog je veliki i ko preko Boga hoce da zavadi ljude njemu ce doci najtezi pakao i kazna Bozija, svaka kuca nek gleda svoje dvoriste

  • Ivana says:

   Tako i treba opet NATO pakt, Evropa Vatikan i milogorski ustaše složno na Srbe a Vučić kaže to sve naši veliki prijatelji? Ili smo mi Srbi ludi kao narod ili nas vodi izdajnik i strani plaćenik.

  • Ivana says:

   Pozvati našu braću Ruse jer Rusi su s amerima imali dogovor pola pola ako se Juga raspadne ali su Rusi izgubili gotovo sve vreme je da se probude i uzmu svoju polovicu. Ali to mogu jedino uz pomoć Srba da pomognu da se stvori srpska država na prostorima kojima smo bili većina do etničkog čišćenja ustaša uz pomoć Vatikana i Evrope. Ali to Vučku ne pada na pamet no će Vučko ajmo Srbi u eu koja nema alternativu on je njihov plaćenik a naš veliki vođa vučko. Evropa i Vatikan su vekovni osvedočeni naši „prijatelji“ kako kaže Vučić pomogli su sve pokolje Srba u Hrvatskoj i Krajini i pomogli su Hrvatima izvršiti etničko čišćenje Srba. Stolećima Hrvatima pomažu u pokatoličavanju pravoslavaca ne samo u Hrvatskoj, Ukrajini, Belorusiji itd. nego širom sveta. Pomogli su odvojiti pravoslavnu Crnu Goru od pravoslavne Srbije i sad se trude zakuhati rat među braćom. Isto tako su pomogli polovicu Bosne očistiti od pravoslavnih Srba pripremaju i otimanje Vojvodine a vođa kaže naši „prijatelji“ U Srpskoj Crnoj Gori sluga Vatikana Milo predvodi katolike i mrzitelje Srba i pravoslavne crkve ponosi se ustašama i Crnu Goru gura pod papine skute. Zapitajte se braćo Crnogorci kud vas vodi Milo i milogorci oćetel’ ustaše i mrzitelji vere đedova postati? Došlo je vreme da se pokrene ceo srpski narod Srbije i bratske Srpske Crne Gore i da krenemo na ujedinjenje u jednu državu za veke vekova. Dosta je bilo vatikanskih podela i podmetanja preko domaćih petokolonaša.

   • Marko says:

    Druze, ali svako slovo ti je na mestu, svaka ti sreca od Boga, a nama Crnogorcima ili Srbima da da u pamet da shvatimo i uradimo sto si na kraju napisao.

   • persida says:

    Ruse predvodi Jevrejin Putin, a vodi ih u septicku jamu, gde cemo i mi Srbi zavrsiti, zahvaljujuci njemu. To je cena kulta licnosti, mi Sloveni smo naprosto glup narod i tu nema spasa.

    • KOLOVRAT says:

     kad god procitam neku depresiju i crnilo..kad ono persida..persido idi sa ovog foruma..ti si provokator, verovatno placen

   • Jovo Veselinovic says:

    crnac dobiva drzavljanstvo u srbiji za -40- dana a rus dobrovoljac koji je ratova na kosovu cuva kosovo od i jugoslovene u srbiji, nemoze da dobije drzavljanstvo srbije za 20 godina srbi su lud narod

 2. dinki says:

  Ako mu je volja može,jer je su oni odavno "ZA GROB SPREMNI".Samo vi građani Srbije bojkotujte turističku sezonu a psi neka laju dok karavani prolaze.

 3. ralence says:

  Milo,čovek koji je izdao svoje predke kao kameleon menja boje po protrebi od komuniste postaje demokrata a onda se pojavio kao diktator koji već vlada 30 god.Izuzetak u Svetu sem postupaka kao Hitler menja po svojoj volji svoj jezik,pravopis,azbuku, istoriju,menja ime Države kojom vlada, obeležja,pljačka i oduzima šta hoće a sad je udario na trećinu svog Naroda kojem hoće da otme imovinu i crkve da bi pravio neku drugu religiju i Crkvu. Sve to radi sa podrškom Zapada koji mudro čuti i čeka da im Milo uradi posao ako uspe a ako ne pustiće ga niz vodu da propadne.

 4. milorad2 says:

  roknuće ga ko miša. sad mora da ubrzaju iz CIA likvidaciju, ovaj je rešio da im napravi haos očigledno.Na bih se začudio da ga overe ubrzo, on sad živi od jutra do jutra i lik to zna , zato je paranoja tolika.Znači sigurno će zapadne službe da ga odstrele on jednostavno pravi toliki haos da im to ne treba uopšte, jer ako krene loše po njihove planove on to ne mogu da spreče i izgubiće SVE pozicije koje sada imaju.Jadini razlog zašto sa zapada imaju neku kontrolu nad CG je zato što se narod ne diže protiv njih i relativno ih trpe zasada, ali posle ove provokacije sa našom crkvom ko zna kuda to može da krene a budala se nada da će njega da zaduže da umiri CG za njih, kakva greška:)

 5. Maximus Decimus says:

  Gluposti:)))

 6. Predrag says:

  Zar ima svrhe servirati nam ovakve laži pa mi sno jedna obična mrtva masa, nama je devijantno bludna ličnost na čelu vlade i države i narod sve guta kao jedna utrnuta mrcina. Da se ovaj naš pita ili ona oni bi odavno prodali te svetinje, milo je za njih ljudina. Da ne govorimo o crkvi i tamo je blud i korupcija zato i moraju da dele ordenje pederima. Zar neko da vodi rat s nama. Pa naj ubojitije oružje za nas su naši političari,niko više zla nije naneo narodu od tih izdajnika i nijedna strana vojska pa ni ustaška u jasenovcu nije više uništila srba od naše vlasti sveod komunista do ovih pedera.

 7. filip says:

  Zato što ne vlada sobom možemo očekivati zlo i naopako. Najopsniji su ljudi koji ulažu svoj život, a negovo ludilo govori o tome.

 8. Vojna i ojdeSve says:

  Pa biche rata.... Ako to voli.... A bolje da bude .... Reshi ce se mozhda neshto.... Vonzemjane...

 9. Slobodanka says:

  Diskriminatorski zakon o veroispovesti je trebao samo da učini glasačku publiku uspavanijom, a kvinslišku vlast sigurnijom, zapravo sigurnost se za svaki slučaj prvenstveno pravila za NATO, da mali montenegro ostane u NATO alijansi. Niko nije računao da će se narod probuditi i da će na miran i dostojanstven reći: Ovo je prekoviše. NATO zasad u izjavama nema ništa protiv mirnih protesta. Oni na Zapadu inače tako rade, uvedu neki zakon koji ni slučajno neće povući, ali dozvole proteste koji jedino imaju svrhu čisto da narod negde izbaci nezadovoljstvo, da protesti budu izduvni ventil a kritikovani zakon-propis ostaje na snazi. Milo sad najviše brine kako će njegov DPS proći u izbornoj godini. Oni su jedva prošli na izborima i pre 4 godine, a sada još su im manje šanse. Zato gargamel Milo mora da stvara opasnog i strašnog spoljnog neprijatelja da bi kao prošli put izmajmunisao homogenizaciju naroda-glasača za sebe. Ove godine stvarno ne treba da idemo na more u Crnu Goru, jer ludak će nas apsiti kao neprijatelje države, bez obzira što naša malenkost jedino doprinosi turističkoj zaradi Crne Gore.

 10. petrovgrad says:

  Sve ovo možeda se reši jednim potezom. Milo da sam sebi presudi.

 11. Jovo Veselinovic says:

  tuzno jovo sa planone gleda

 12. Duh proroštva says:

  EVO ŠTA ĆE BITI; "Nastupa Milova OLUJA." Kao što je to nekada bila Tuđmanova, zatim U puno navrata Kosovska oluja za vreme Rugove, Tačija i Haradinaja. To je formula za proterivanje Srba. Jedan deo asimilovati - koji su lojalni, jedan deo ubiti, i preostali deo proterati nazad u Srbiju, a sa njima i sav šljam koji imaju u svojoj zemlji. Tako su i Turci u vreme Osmanskog carstva - slobodom veroispovesti islamizovali Bosnu i Hercegovinu i šta god je moglo na Balkanu. AVAJ! Milu će ipak biti najteže od svih njih jer nije siguran u svaku sledeću reakciju svog naroda koji su u stvari primorski Srbi, pravoslavci koji su sekli glave turske u vreme Kralja Nikole, imali čojstva i junaštva, koji su kod Mojkovca velike serdare dali da zaštite srpsku vojslu u zebegu od austrijske vojske i velikog pogroma preko Prokletija do Soluna. Mislim da;"Počistiće Mila njegova sopstvena vojna OLUJA." I mesta mu se više neće naći. Hoću reći da;"Pobediće Amfilohije Radović." Srpski svetac - od Kosova i sada Crne Gore srpske.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *