ДРАМАТИЧНО! ШИПТАРСКИ ОКУПАТОРИ ЗАУЗИМАЈУ СЕВЕР КОСОВА! (ФОТО)

DRAMATIČNO! ŠIPTARSKI OKUPATORI ZAUZIMAJU SEVER KOSOVA! (FOTO)

26 marta 2018

Specijalne policijske jedinice lažne države Kosovo jutros su iz pravca južne Kosovske Mitrovice upale na sever KiM! Veliki broj šiptarskih specijalaca naoružan dugim cevima u oklopnim vozilima zauzima sve ključne punktove na Severu. Situacija je dramatična!

Pod izgovorom da šalju interventne jedinice kako bi sproveli odluku Prištine o zabrani ulaska direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića, ministra kulture Vladana Vukosavljevića, generalnog sekretara predsednika Srbije Nikole Selakovića i ministra odbrane Aleksandra Vulina na Kosovo i Metohiju, vlasti lažne države Kosovo sprovode okupaciju Severa većinski naseljenog srpskim stanovništvom.

Da podsetimo, Priština je zabranila Marku Đuriću i Nikoli Selakoviću današnju posetu Kosovu.

Njih dvojica trebalo bi danas da učestvuju na panelu u okviru unutrašnjeg dijaloga.

Đurić je za Tanjug u petak rekao kaže da će u ponedeljak biti u Mitrovici.

– Albanci ne mogu da me spreče da se obratim svom narodu – reagovao je Đurić za Tanjug povodom zabrane.

Kako saznajemo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić tim povodom zakazao je za sutra hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost.

(Informer)

KOMENTARI22 komentara

 1. Zbunjen says:

  Čemu žurba? :0 Mogao je i iduće sedmice da zakaže sjednicu.

  • Zoran says:

   Siptari vracaju ovog naseg sa Kosova, ovaj niej stigao da zavrsi razgovor sa Putinom i d aorganizuje vanrednu sednicu.:)

 2. goran says:

  Nije dramatično,nego LOGIČNO. Vučić im je omogućio i srpska ravnodušnost prema sopstvenoj istoriji i sudbini.

  • Željko says:

   Gdje su sada vaši politicari da objasne kako je Kosovo dio Srbije ? Lakše je vama ući na teritorij EU nego na "svoju" teritoriju ,kako se tvrdi da je vaša!?

 3. Branko says:

  "Kako saznajemo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić tim povodom zakazao je za sutra hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost" Pa bice da i nije toliko dramaticno i hitno kad moze sutra.

 4. arso says:

  Malo tenzije ,kao bojagi, i Srbija dobija ZSO, a gubi sve ostalo i u medijima se to predstavlja kao velika pobeda srpske politike. Holivudski scenario, jos samo da to progutama, kao epidemiju malih boginja. Bravo AV,AV !!!!

  • Taipova Češma says:

   Žalosno - ali izgleda g-dine Arso da ste u pravu. Obećavaju nam da će mo,možda 2025 ući u uniju a za uzvrat traže od nas da odmah,hitno potpišemo predaju Kosova i Metohije,jer da se ne lažemo,stolica u ujedinjenim nacijama je priznanje države.Zarad ispunjenja preuzete obaveze,lično av ,od strane okupatorskih vlasti,ON će to i učiniti,a svim ovim želi da nas NAPRAVI BUDALAMA,a možda i jesmo kad mu dozvoljavamo da se tako ponaša.

   • Velika Metla says:

    Arso,bravo,tako je! Baš tako! Ovaj polušiptarski dramoser na čelu ove sramne Srbije želi ovcama da prikaže "ZSO"kao VELIKU POBEDU,a svi koji travu ne pasemo znamo da je "ZSO"jedna velika podvala srbskom narodu!

 5. ARTILJERAC says:

  Eto to je uspeh dramosera i njegove ekipe izdajnika. Prodali su naše sudstvo, policiju , civilnu zaštitu. Sad će da izađe pred kamere i uplakanim glasom da kaže ja sam se borio svim silama ali oni su jači od mene, DILETANT KOJI NE POŠTUJE USTAV SRBIJE.

 6. Željko says:

  Znači da slijedi priznanje Kosova od strane Srbije. Primaklo se a ne zna se kako to ljudima objasniti.Žao mi vas je susjedi, sve se okrenulo nasuprot vas!

  • Idi begaj:) says:

   Samo polako komso,netreba niko da nas zali,a posebno ti i slicni tebi.To ce se svima ,a i vama obiti o glavu.Zivi bili pa videli!!

 7. MM says:

  Vučić je povukao policiju i sudstvo Srbije sa severa KiM i prepustio ga Tačijevom ustavu. Šta sada očekuje???

 8. Mi says:

  Marko Đurić ne može da se obrati "svom " narodu....Da Marko Đurić nije nešto pogrešio. Nije se on ponašao prema njima kao prema svom narodu...Njegovo obezbeđenje nije nimalo bilo nežno prema njima, naprotiv, suroviji su bili nego prema Albancima... A ZSO , je šarena laža, i toga su svesni mučeni Srbi....

 9. pera says:

  Hitno... ali stura...cini se da je sve vec izrezirano...

  • Velika Metla says:

   PERA,"čini se"???? Ajdeeeeeee.....! Stvarno!? Dok se vama "čini"dramoser polako predade srbsko Kosovo i Metohiju! Posle ovoga on ide s vlasti,jer je jedan posao završio! SrPijanci spremite se za drugog dramosera koji će da dođe da završi posao sa Raškom i možda Vojvodinom,ili će ipak samo s Raškom,a Vojvodinu će neki sledeći! Nisu Srbi za državu da imaju! nisu,ne,to su pokazali bezbroj puta do sada,pa evo i sada!

 10. Kompromis says:

  ZSO će biti formirana a tzv Kosovo će dobiti stolicu sa zvezdicom * u UN "Mir je sačuvan, Srbi su konačno dobili ZSO, 6:0 za nas..." Vučić i Đurić

 11. Rale says:

  Iza ovoga stoji Vučićeva direktna izdaja i prepuštanje kosmetskih Srba na milost i nemilost šiptarskim teroristima zarad ličnog interesa braće Vučić i šake izdajnika i kriminalaca oko njih...ono hitna sednica saveta za nacionalnu bezbednost,ali (malo) sutra.

 12. Kuvana zaba br: 4.622.738 says:

  Kako se pravi drzava? Tito - naseli siptare na srpsku zemlju Milosevic - kao nesto ne da, kreni-stani, kilavac, prodje vreme za akciju dok je svet bio nepristrasan DOS - prodaj za koliko mozes, sve sto mozes, sto pre, cak i optuznice Danice Marinkovic, ukratko daj sta das SNS - mi ne damo, ali je sve vec gotovo samo jos da lupimo pecat Za svo to vreme, oni napravise drzavu! Tako je to kad su jedinstveni! A nama se i dalje kandiduju za raznorazne funkcije, isti likovi, iako su porazeni. Narod (hehe) bira iste te porazene opet?! Ne vide da se svuda ti porazeni povuku i menjaju novim predstavnicima. Zato su ti isti, dobri kao mineri, kombi stranke, da ne mozemo da imamo 5 ZAJEDNICKIH STVARI u svakoj SRPSKOJ stranci, oko kojih nema odstupanja! Naucicemo, valjda, gledajuci CAK i SIPTARE kako se pravi DRUGA SIPTARSKA drzava, samo je pitanje koliko i sta jos treba da damo.

 13. Ilija Krneta says:

  Vulin je postvljen od strane jula, da spreci vojsku da ne diraju titinu pokrajinu srbi su lud narod sto daju glavu dzaba na kosovu siftarima hapse ih ko vuk ovce i vuku po kosovu ranjene i ubijane bezi srbine u planine u hajduke

 14. Beli Orao says:

  Sve je to Vučić aminovao!!!!nije se ne znam ti zašto susreo sa bratom šiptarom!!!

 15. Trifun says:

  Prvo NAROUZAVANJE, s-300 i PVO sistemi, rakete...Onda dogovor sa Rusijom o direktnoj vojnoj pomoci, i onda kada osjetimo da su neprijtelji oslabljeni iznutra finansijskim kolapsom koji dolazi i valja se kao gorila, KRENUTI U OSLOBODENJE OD OKUPACIJE SRBIJE. Munjevito, i bez zaustavljanja. Ovaj put cemo rat voditi po nasim uslovima, kada nama to odgovora u potpunosti. Do tada naoruzavanje mora biti prioritet broj jedan. Nema nazad.

 16. Trifun says:

  Ti novi migovi nece moci biti upotrebljeni do kraja godine, to bi trebao da bude rok za s-300 i PVO sisteme i rakete takoder...tako da 2019 ce biti godina kada mozemo poceti planirati akciju za oslobodenje dijela teritorije od okupacije realno govoreci. Nema nazad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *