ДРАМАТИЧНО! Страшна ратнохушкачка порука из Сарајева – ЧАК 100.000 ‘ЗЕЛЕНИХ БЕРЕТКИ’ ПРЕТИ СРБИМА!

DRAMATIČNO! Strašna ratnohuškačka poruka iz Sarajeva – ČAK 100.000 ‘ZELENIH BERETKI’ PRETI SRBIMA!

11 decembra 2017

Zloglasni muslimanski borci iz rata devedesetih, takozvane „zelene beretke“, javno su poručili da su, na komandu člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića, spremni da momentalno zarate protiv Srba, ali i protiv Hrvata!

Samo dva dana pošto je Izetbegović napravio diplomatski skandal tokom posete Beogradu, otimajući mikrofon predsedavajućem Predsedništva BiH Draganu Čoviću, „zelene beretke“ saopštile su da 100.000 boraca čvrsto stoji uz lidera SDA i da su spremni da ‘brane domovinu od srpsko-hrvatskog scenarija za uništenje BiH’!

Prema njihovim rečima, potrebno je samo da Izetbegović da signal i rat će početi!?!

Prvo Alija, sad Baki

U saopštenju ove zločinačke paravojne jedinice navodi se da istom žestinom kojom su podržavali Aliju Izetbegovića sada stoje iza njegovog sina Bakira.

„Želimo čestitati i dati punu podršku Bakiru Izetbegoviću na odbrani naše domovine u već dogovorenom srpsko-hrvatskom scenariju za uništenje BiH. Vaš patriotizam je pokazao neprijateljima naše domovine da je Sarajevo glavni grad i da se u njemu odlučuje o budućnosti BiH, a zlonamerni pojedinci treba da shvate da su prošla vremena kad se upravljalo iz Beograda i Zagreba našim sudbinama. Onako kako smo stajali iza našeg vrhovnog komandanta rahmetli Alije Izetbegovića tako isto stojimo i iza tebe, Bakire Izetbegoviću, sa više od 100.000 iskusnih vojnika – veterana rata“, doslovce piše u saopštenju „zelenih beretki“.

Komentarišući ovu otvorenu pretnju, general Božidar Delić potvrđuje da u BiH ima mnogo ekstremista.

– ‘Zelene beretke’ su opasna organizacija koja uživa ugled u muslimanskom delu Bosne, a Bakir je i sam fundamentalista. Nema nikakvog ‘srpsko-hrvatskog scenarija’, već samo muslimanske želje za hegemonijom. Na sreću, Srbi imaju Republiku Srpsku, koja je garant njihovog opstanka. Naravno da treba ozbiljno uzeti u obzir ove pretnje – upozorava Delić.

I bivši potpukovnik KOS Ljuban Karan smatra da u BiH postoje grupe motivisane za sukob sa Srbima.

– Mnogi su obučeni ne samo u vojnom nego i u terorističkom smislu. Deo njih je prošao i ratišta Islamske države i sposoban je za borbu u najtežim uslovima. Ovo ne smemo potceniti, pogotovo što je fanatizam kojim su zadojeni sam po sebi opasan – podvlači Karan.

Sukobi nisu mogući

Analitičar iz Banjaluke Anđelko Kozomara, na drugoj strani, ističe da su „zelene beretke“ beznačajne.

– Oni su razočarani time što su izgubili sve bitke u kojima su učestvovali. Deluje zaista smešno da danas neko u BiH može da okupi 100.000 ljudi. Ti iz ‘zelenih beretki’ danas imaju najmanje 50 godina, debeli su, uglavnom pijani i smešno je pričati da su sposobni za bilo kakvu borbu… – zaključuje Kozomara.

Vulin: Za rat je potreban samo jedan

Ministar odbrane Aleksandar Vulin naglasio je da država jača svoju vojsku kako bi zaštitila i sebe i region.

– Misliti o Srbiji kao o zemlji oko koje će večno cvetati ruže i da nikad neće moći da dođe do nečega što ugrožava našu bezbednost jeste u najmanju ruku neodgovorno. Ne možete to da kažete na Balkanu nikada. Za mir je potrebno dvoje, a za rat samo jedan – podvukao je Vulin.

(Informer)

KOMENTARI10 komentara

 1. SWE says:

  Spremno 100000 Bosanaca iz Švedske i Norveške da dođu u Bosnu??? Čisto sumnjam.

  • R.Srpska says:

   Luzeri se javljaju iz misjih rupa :-)))

 2. Zaharije Serak says:

  Poznato nam je gospodine Vulin da je za agresiju potreban samo jedan.Za onoga ko nije sluzio vojsku "zavidno znanje "!

 3. doktrina soka says:

  Muslici su gadnom bedaku i Bakiru je jedino preostalo mesto leba da im preko medija salje lazne nade.100 000 hiljada vojske,majke ti Bakire, kako ces bre,magare,da ih nahranis i naoruzas,pa Ameri ti debelo zaledeni u "pustinjskoj oluji".Nema vise.Hej ne izazivaj Alaha,nece ti pomoci,samo da znas,mogo bi se za**ti,pa se ustase i cetnici,kako ih zovete udruze,pa kroz prolaz Neum pravac u Jadran.

 4. goran says:

  Glupi Bosnjaci samo ubrzavaju process dolazenja Rusije u njihov komsiluk.

 5. Batina says:

  Gdje ste bili kad je Tvrtko vladao zapadnom srbijom, hulje zelene. Ako su Srbi pametni naprvice da se pobijete sa ustasama i istrebite jedni druge I tako bi kosmicka Pravda bila zadovoljena. Bilo bi nefer prema Srbima da prljaju ruke vasom prljavom krvlju.

  • Batina says:

   Necistom krvlju.

 6. Svetislav Surina says:

  Sto hiljada lojavaca je spremno da brani ono što nije nikada bilo njihovo.Sumnjam, da srbi i hrvati nemaju veterana koji bi zaustavili "dragog vođu" u prljavom naumu islamiziranja BiH.

 7. RS300 says:

  Bosna je Srpska 75% bez obzira na trenutnu granicu Republike Srpske. Ova poturad su smijesni idioti...

 8. punca says:

  90te Alija, sada Baki i opet provoziraju ...BIH JE ČISTO ZLO! Završetak etničkog čišćenja Srba u Bosni i Hercegovini – BAKIR OTIMA 800.000 HEKTARA SRPSKE ZEMLJE! Baki odgovori ti meni , zašto Republika Srpska nema pravo da se odvoji a KiM imaju pravo da se odvoje. Znači samo oni narodi koji su uz SAD imaju sva prava. Po Ustavu SFRJ Hrvatska i Slovenija nisu imali prava da se odvoje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *