ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ: ИД спрема напад на Србију, а све са једним циљем! ЕВО КАДА СЕ ОЧЕКУЈЕ КРВОПРОЛИЋЕ

DRAMATIČNO UPOZORENJE: ID sprema napad na Srbiju, a sve sa jednim ciljem! EVO KADA SE OČEKUJE KRVOPROLIĆE

7 avgusta 2018

Teroristi ID imaju najmanje 46 aktivnih ćelija u Bosni i Hercegovini i na Kosovu i Metohiji.

Iz tih ćelija džihadisti svakog trenutka mogu da napadnu Republiku Srpsku i centralni deo Srbije.

Ovo su dramatični podaci ruskih obaveštajnih službi, koji su nedavno dostavljeni našim državnim organima.Prema tim informacijama na teritoriji BiH i Kosova i Metohije nalaze se na stotine „terorista spavača“ koji uveliko spremaju napade na Srbe. Cilj islamista je da naprave „balkanski kalifat“, odnosno islamsku državu na Balkanu?!

Prema rečima dobro obaveštenih izvora, teroristi dolaze u BiH i na Kosovo kao miganti i jako ih je teško otkriti.

– Operativna saznanja ruskih službi kažu da u BiH i na Kosovu u ovom trenutku postoji 46 aktivnih ćelija spremnih da u svakom trenutku napadnu. Njihovi prvi ciljevi su RS i Srbija… – prenosi izvor.

Stručnjak za terorizam Dževad Galijašević, komentarišući ove navode, ocenjuje da izrežirana migrantska kriza predstavlja mehanizam obnavljanja terorističkih potencijala na Balkanu.

– Ovaj usmeravani proces služi za novu masovnu mobilizaciju terorista i obezbeđuje im smeštaj pod azilantskim statusom. Teroristi imaju ratno iskustvo stečeno na Bliskom istoku, fanatizam i verski radikalizam. Zato migranti ne predstavljaju humanitarno pitanje, nego veliki bezbednosni problem. Oni su novi instrument zapadnih sila pripremljen protiv srpskih i ruskih interesa na Balkanu – objašnjava Galijašević.

Bezbednosni stručnjak Milan Petrić kaže da nije nikakva tajna da postoje islamski centri koji regrutuju mlade i nezrele osobe, pa ih transportuju na ratišta.

– Ti centri su navodno edukativnog karaktera. Međutim, čim ljude šalju u ratove, vidi se da su oni obučavani da ginu. Ljude su transportovali u Siriju i ostale države u kojima je uglavnom ID imao uporišta. Njihov zadatak je bio samo da poginu i ništa više. Oni koji nisu poginuli sada se vraćaju u Evropu, pa i u BiH i u Srbiju, odnosno na Kosovo – zaključuje Petrić.

(Informer)

KOMENTARI8 komentara

 1. Velika Metla says:

  Prethodnica "duboke države"pod plaštom islamista se sprema da napada Srbe? Ništa novo! I sada narod treba da bude glup pa da misli da je ova naci-američka horda zvana "isis"toliko jaka da joj upravo naci-amerika ne može ništa? Koga to prave bbudalama naci-amerikanci? Svako ko travu ne pase zna da je "isis"naci-američka servisna služba!

 2. Karital says:

  Još jedan dodatni problem za Srbiju.

  • Strahinja says:

   Ti si problem broj jedan ustasoidni shizmatiku !!!

 3. Nina says:

  Dezinformer je suviše providan i još više odvratan sa čestim nastupima da je taj medij na prvoj liniji sa ruskim obaveštajnim službama. Cilj vučićevaca je zastrašiti narod da bi lakše progutao kapitulaciju domaćeg vrha.

  • test01 says:

   tako je Nina. Ova vlast je i postavljena od strane zapada sa tim ciljem. vucic ce dovesti Srbiju do potpunog nestanka ako ostane na vlasti.

   • rajkoo says:

    Cista istina, najkraca i konkretna.

 4. Za Srbiju says:

  Spremajmo se!

  • Za Srbiju says:

   Biće najmanje dva fronta. Jedan je muslimanski (islamisti, šiptari i bošnjaci), a drugi je hrvacki. Nije slučajno da im zapad, svima navedenim, toleriše nacizam i fanatizam.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *