ДРАШКО СТАНИВУКОВИЋ се огласио поводом ГЕЈ ПАРАДЕ у Бањалуци

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ se oglasio povodom GEJ PARADE u Banjaluci

29 novembra 2020

Novoizabrani gradonačelnik Banjeluke Draško Stanivuković rekao je u subotu TV Fejs da svako ima pravo na sve vrste opredeljenja, ali dok je on na čelu tog grada, gej parada neće biti organizovana jer misli da je za BiH dovoljna jedna, ona u Sarajevu.

„Neka svako radi što u dubini sebe oseća. Svako ima pravo na sve vrste opredeljenje. Mislim da je jedna gej parada dovoljna u Sarajevu, za čitavu zemlju. Mislim da je to sasvim dovoljno. Ovde ima gej parada, dovoljno. Mislim da nema potrebe u Banjaluci“, rekao je Stanivuković.Kao gradonačelnik Banjaluke, on smatra da su to vrednosti koje ne treba da se promovišu na trgovima.

„Smatram da niko u Banjaluci nije ugrožen, po bilo kojoj opredeljenosti. Ako neko želi da izrazi takvu vrstu svog stava, do Sarajeva je tri sata i svake godine ima ovde. Ima u Beogradu, evo i u Sarajevu“, poručio je.

On je rekao da je Srbin i prvoslavac i da gej parada nije u duhu naroda kojem pripada.

Na pitanje da li je u duhu Bošnjaka i muslimana u Sarajevu, Stanivuković je rekao da svako ima pravo da odluči i donese odluku.

„To neće biti za vreme mog mandata u Banjaluci“, a na konstataciju da će biti, ako mu narede, on je rekao: „Hajde da vidimo ko će organizovati u Banjaluci.“

(Fonet)

KOMENTARI13 komentara

 1. kojic jovan says:

  Bravo decko .Tako rade normalni .

  • Portopranco says:

   Apsolutno je sjajna ideja da se gej parade održavaju isključivo u mjestima s većinskim muslimanskim stanovništvom.To će doprinijeti porastu pederizma kod muslimana,smanjivanju nataliteta i njihovom izumiranju.

 2. Rista says:

  Idi ko baba Mileve i zamoli je da sakuplja pepeo u neke kese. Uskoro će ti trebati, ali snaćićeš se ti svejedno. Batalio si nauke, krenuo političkim putem i polako gadan starac raste. Ovo na kraju me razočarao. Jeste politički ali nije korektno. Pa što ne reče nešto solomonski, kao - to su centri na koje je pritisak "enormanalan" ali nećemo širiti svuda, ili slično. Malađan momak beše ja. Malo prohrvatski, malo propopulistuički pa na kraju malo propepelistički. Ako pre toga ne dobije po...Će vidimo.(To on glumi Đovanija. Aj se kladimo)

 3. M says:

  Ovaj neće imati dugo mandat vlasti!Nije dobro zamjeriti se pederima!Oni su majstori za napade s leđa,nategnuli bu ga sam tak!

 4. persida says:

  Samo tako ili nikako. Sto parade nece biti kriv je Dodik jer je uskratio finansiranje Banjaluke. Koja komedija.

  • Dražen Jovan Petrović says:

   Kako ga muslimani nastoje navući da se gej parade organizuju tamo gdje živimo mi Srbi! A dečko pametan,pa ugurava gej parade u muslimansku pozadinu.Bravo Draško!Lujo lisac!

 5. joe says:

  Svaka čast Draško samo napred imaš punu podršku sa juga Srbije,tako se to radi kratko i .......

 6. Kosovac says:

  Draško Stanivuković. Pošto je relativno nepoznat, imamo pravo da sumnjamo u iskrenost njegovih izjava. Ali to ne bi trebalo da nas sprečava da prihvatamo njegove izjave, onako kako su izrečene, naročito ako nam odgovaraju. Pa i neka su sve ranije izjave đene-đene, ova o pederluku ima ogromnu težinu. Tom izjavom nam je Draško Stanivuković dokazao da nije sorošoid. Zato što je odbacio najveću Evropsku vrednost – pederastiju. ……………Još bolja je izjava da je dosta jedna gej parada u Sarajevu, pa ko hoće da se pederiše, može da skokne do Sarajeva, ništa lakše. Znači Sarajevo je pederski grad, znao sam ja to i ranije zato što su Sarajevski Bošnjaci uz svoje sklonosti evropskim vrednostima - pederizmu, prihvatili da im komanduje srpska gnjida Bogić Bogićević.

  • Gardista says:

   Svaka cast na tekstu, ali Sorosoidi su svih vera i rasa bez morsla i casti, pa tako ta Soroska srpkinja (ne pravoslavne vere). Sluze za ugnjetavanje normalnih ljudi jer su prodani ili hospitalizovani u Soros prihvatilista, jer do tad su bili umno poremeceni.

 7. Zorana says:

  Drasko Stanivukovic srbenda za nesrbina ucica.

 8. Kulak says:

  Odlična je ideja da se GEJ PARADE sve češće i radovno održavaju u gradovima s većinski muslimanskom populacijom.

 9. perica says:

  Kao što ima smrtnosti od kovida 0,1% tako isto i toliko isto ima gejeva u Srbiji oko 0,1%. A šta je onda sa paradom onih 99% normalnih, što traže hleba i bolji život? E, njih će čika Bili Gubavi pod ključ dok ne pocrkaju, takvi nikome ne trebaju. Mi čak imamo i premijera Gejšu, a možda će jednom postati i predsednik, tako ako ste žensko možda imate šansu da postanete njena prva dama Srbije ili makar ljubavnica.

 10. petrovgrad says:

  Ni ćuran nije hteo da ide na svadbu, pa ga poneli pečenog. Kad naredi zapad pristaćeš

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *