ДРАШКО СТАНИВУКОВИЋ се огласио поводом ГЕЈ ПАРАДЕ у Бањалуци

ДРАШКО СТАНИВУКОВИЋ се огласио поводом ГЕЈ ПАРАДЕ у Бањалуци

29 новембра 2020

Новоизабрани градоначелник Бањелуке Драшко Станивуковић рекао је у суботу ТВ Фејс да свако има право на све врсте опредељења, али док је он на челу тог града, геј парада неће бити организована јер мисли да је за БиХ довољна једна, она у Сарајеву.

„Нека свако ради што у дубини себе осећа. Свако има право на све врсте опредељење. Мислим да је једна геј парада довољна у Сарајеву, за читаву земљу. Мислим да је то сасвим довољно. Овде има геј парада, довољно. Мислим да нема потребе у Бањалуци“, рекао је Станивуковић.Као градоначелник Бањалуке, он сматра да су то вредности које не треба да се промовишу на трговима.

„Сматрам да нико у Бањалуци није угрожен, по било којој опредељености. Ако неко жели да изрази такву врсту свог става, до Сарајева је три сата и сваке године има овде. Има у Београду, ево и у Сарајеву“, поручио је.

Он је рекао да је Србин и првославац и да геј парада није у духу народа којем припада.

На питање да ли је у духу Бошњака и муслимана у Сарајеву, Станивуковић је рекао да свако има право да одлучи и донесе одлуку.

„То неће бити за време мог мандата у Бањалуци“, а на констатацију да ће бити, ако му нареде, он је рекао: „Хајде да видимо ко ће организовати у Бањалуци.“

(Фонет)

KOMENTARI13 коментара

 1. kojic jovan says:

  Bravo decko .Tako rade normalni .

  • Portopranco says:

   Apsolutno je sjajna ideja da se gej parade održavaju isključivo u mjestima s većinskim muslimanskim stanovništvom.To će doprinijeti porastu pederizma kod muslimana,smanjivanju nataliteta i njihovom izumiranju.

 2. Риста says:

  Иди ко баба Милеве и замоли је да сакупља пепео у неке кесе. Ускоро ће ти требати, али снаћићеш се ти свеједно. Баталио си науке, кренуо политичким путем и полако гадан старац расте. Ово на крају ме разочарао. Јесте политички али није коректно. Па што не рече нешто соломонски, као - то су центри на које је притисак "енорманалан" али нећемо ширити свуда, или слично. Малађан момак беше ја. Мало прохрватски, мало пропопулистуички па на крају мало пропепелистички. Ако пре тога не добије по...Ће видимо.(То он глуми Ђованија. Ај се кладимо)

 3. M says:

  Ovaj neće imati dugo mandat vlasti!Nije dobro zamjeriti se pederima!Oni su majstori za napade s leđa,nategnuli bu ga sam tak!

 4. persida says:

  Samo tako ili nikako. Sto parade nece biti kriv je Dodik jer je uskratio finansiranje Banjaluke. Koja komedija.

  • Dražen Jovan Petrović says:

   Kako ga muslimani nastoje navući da se gej parade organizuju tamo gdje živimo mi Srbi! A dečko pametan,pa ugurava gej parade u muslimansku pozadinu.Bravo Draško!Lujo lisac!

 5. joe says:

  Svaka čast Draško samo napred imaš punu podršku sa juga Srbije,tako se to radi kratko i .......

 6. Косовац says:

  Драшко Станивуковић. Пошто је релативно непознат, имамо право да сумњамо у искреност његових изјава. Али то не би требало да нас спречава да прихватамо његове изјаве, онако како су изречене, нарочито ако нам одговарају. Па и нека су све раније изјаве ђене-ђене, ова о педерлуку има огромну тежину. Том изјавом нам је Драшко Станивуковић доказао да није сорошоид. Зато што је одбацио највећу Европску вредност – педерастију. ……………Још боља је изјава да је доста једна геј парада у Сарајеву, па ко хоће да се педерише, може да скокне до Сарајева, ништа лакше. Значи Сарајево је педерски град, знао сам ја то и раније зато што су Сарајевски Бошњаци уз своје склоности европским вредностима - педеризму, прихватили да им командује српска гњида Богић Богићевић.

  • Gardista says:

   Svaka cast na tekstu, ali Sorosoidi su svih vera i rasa bez morsla i casti, pa tako ta Soroska srpkinja (ne pravoslavne vere). Sluze za ugnjetavanje normalnih ljudi jer su prodani ili hospitalizovani u Soros prihvatilista, jer do tad su bili umno poremeceni.

 7. Zorana says:

  Drasko Stanivukovic srbenda za nesrbina ucica.

 8. Kulak says:

  Odlična je ideja da se GEJ PARADE sve češće i radovno održavaju u gradovima s većinski muslimanskom populacijom.

 9. perica says:

  Kao što ima smrtnosti od kovida 0,1% tako isto i toliko isto ima gejeva u Srbiji oko 0,1%. A šta je onda sa paradom onih 99% normalnih, što traže hleba i bolji život? E, njih će čika Bili Gubavi pod ključ dok ne pocrkaju, takvi nikome ne trebaju. Mi čak imamo i premijera Gejšu, a možda će jednom postati i predsednik, tako ako ste žensko možda imate šansu da postanete njena prva dama Srbije ili makar ljubavnica.

 10. petrovgrad says:

  Ni ćuran nije hteo da ide na svadbu, pa ga poneli pečenog. Kad naredi zapad pristaćeš

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u