ДРИТАН ПОКАЗАО СВОЈЕ ПРАВО ЛИЦЕ! Подржао ДПС – гласа за скандалозну РЕЗОЛУЦИЈУ О СРЕБРЕНИЦИ

DRITAN POKAZAO SVOJE PRAVO LICE! Podržao DPS – glasa za skandaloznu REZOLUCIJU O SREBRENICI

25 maja 2021

GRAĐANSKI pokret URA Dritana Abazovića glasaće u parlamentu za usvajanje nove rezolucije o Srebrenici, saopšteno je na konferenciji za novinare.

Predlog nove rezolucije o Srebrenici parlamentu je podnela grupa poslanika među kojima su pripadnici opozicione Bošnjačke stranke, DPS-a i SDP-a, koje su bile na vlasti u proteklih 30 godina.Predlogom rezolucije se traži „najoštrija osuda genocida u Srebrenici“, potvrda da se genocid dogodio na tlu Evrope nakon Drugog svetskog rata u kojem je, kako se navodi, preko 8.000 civila bošnjačke nacionalnosti, što i dalje nije utvrđeno nezavisnim istragama.

Predlogom rezolucije, koji je objavljen na zvaničnom skupštinskom portalu, traži se zabrana javnog negiranja „postojanja ili umanjenje genocida u Srebrenici“.

Verovatno najzanimljivije je da će u Crnoj Gori 11. juli biti proglašen „Danom sećanja na žrtve Srebrenice“.

KOMENTARI15 komentara

 1. garo says:

  Sta ste drugo ocekivali od balinceta?

 2. 1389 says:

  Kasno Marko na Kosovo dodje... Nikada se diplomatije i pameti ne setimo...

 3. Gagi says:

  Politika je to ljudi moji, osnovna sustina i alat tog zanimanja je - prevara. Bila je svojevremeno teska kanonada na lik i delo Mila, kada je bombardovanje i vatra prestala, red je da se vrate svojim zadatcima i obavezama. Milo je jos uvek nedodirljiv, ima materijalne i politicke resurse da ih skoro sve drzi u svojoj saci. Lepo su mu dosli ovi novi i gladni zeljni slave, da malo provetri svoje okostale redove i posalje ih u politicku penziju jer vec slabije cuju. Sada cemo imati prilike da vidimo sta je znacajnije, vlast ili patriotizam, vera ili vecera. Vara se narod ako misli da ce izborima nesto uciniti, to odavno nije biranje vec svakakva politicka prevara i namestaljka. Vrlo se dobro zna kako su se rezimi u svetu smenjivali, postoji samo jedan uspesan put i nacin, govnjiva motka.

 4. petrovgrad says:

  Kada se Šiptar zaklinje u besu, Crnogorac u obraz a Srbin u časnu reč. Beži što dalje o takvih ljudi.

  • Ivana says:

   Bitno da se vi rvati zaklinjete u klanje Srba vi stvarno držite reč i mržnju vekovivima ko primati.

 5. Što jes, jes says:

  Lice plus puno ime i prezime daju CV o jedinstvenoj mutaciji takve osobe obraćene od srbina u turčina koji ne zna turski. To mu je jedina zamerka od Erdogana. U vreme Miloša Obrenovića on se obratio svom diplomati: "Sultan voli pare i muško dupe, a mi para nemamo.."

 6. Beli Orao says:

  Budala je onaj koji je u suprotno vjerovao , ustaša je ustaša , balija je balija a šiptar je (ŠPARET) !

 7. Pravda says:

  Scipetarijanac je upravo potpisao svoju presudu.

  • Mr MI says:

   E vidis, ja kao Srbin u njega verujem i glasam. Zar je jednom branio nas, a i ostale ugrozene. Ovaj novinar sto ti je poturio clanak, ko zna za cije interese radi. Verovatno Milove, jer URA je upravo izlaz za sve one gradjanski orijentisane koji ne bi da se mrze na Balkanu. Dritan je stvarni Djindjicev naslednik.

   • ko says:

    Dobar je, glasa za genocid koji se nije desio. Nema sta, radi u interesu Srba.

 8. Kulak says:

  Genocid su izvršile balije nad Srbima civilima u gradu Srebrenici i Srbima civilima u svim naseljima oko Srebrenice i čitavom Podrinju u periodu od 1991. do 1995.godine.Mi Srbi smo se osvetili u nekoliko dana i to delomično.Siguran sam da ćemo se u narednom ratu osvetiti potpuno.

 9. Kosovac says:

  Svi se prave pametni, a duševne bolnice su pune. …………….Dritan Abazović je barabar sa Borkom Pavićević 1917. godine potpisao antisrpsku „Deklaraciju o Zajedničkom jeziku“. Drugi je na spisku od 9.000 potpisnika. Antisrpsku deklaraciju može da potpiše samo Antisrbin, Šiptar, Crnogorac, Hrvat, Musliman,…. Na tom spisku, Dritan Abazović je 2. na spisku, prvi je Dino Abazović vanredni profesor univerziteta u Sarajvu, stručnjak za religije. A Borka Pavićević (crkavelo) dramaturškinja direktorka Centra za kulturnu kontaminaciju je potpisala na zapaženom 148. mestu. Potpisnici te Deklaracije su evo da vam kažem, i Svetislav Basara, sin Jevrema Brkovića, Ranko Bugarski, Filip David član akademije ANUS, Boris Dežulović, Mirjana Karanović, Ivan Klajn (ANUS), Željko Komšić, Snježana Kordić, Pero Kvesić, Teofil Pančić, Šerbo Rastoder, Nedim Sejdinović, Biljana Srbljanović, Dubravka Stojanović istoričarka I klase, Rade Šerbedžija, Vesna Mališić, Dubravka Ugrešić, Petar Skansi, Aleksandar Olenik, Jelena Milić čuvena Nato zastupnik, Hari Štajner, Staša Zajović, Dragoljub Mićunpvić profesor DS, Branko Karan, Svetlana Broz, Rade Radovanović, Noam Čomski. ………………..Ovi sitni nabrojani antisrbi bi trebalo da Vam ukažu čiji to barjak nosi ovaj Abazović? Nosi najveći sorošoidni barjak na prostoru Velike Srbije (Zapadnog Balkana). ………………..Dritan Abazović, evo informacije za Dejana Lučića kome je On bio simpatičan i pametan, mali Dritan je Alumniat.

 10. Leda says:

  Eh, Srbijo moja mila.... Tako malo čuvara, a tako mnogo aždaja, gmazova, zmija u okruženju i guja u srpskim nedrima, koje bi te i dalje razapinjale, ujedale i komadale do potpunog uništenja... Koliko se samo godina i godina izdvajalo novca za KiM i Crnu Goru!.. Mnogo novca za takozvanu "braću", da se kobajagi oporave. U takozvanoj "braći" je ubrzo proklijalo seme ogromne mržnje prema Srbima i Srbiji, i svemu što je srpsko.... Koliko je samo proliveno krvi u odbrani Srbije i KiM od genocidnih NATO agresora i bivših Hitlerovih saveznika!!! Mnogo, previše.... Ko će braniti napaćenu Srbiju i izmučeni srpski narod? Ko će odgovarati za višestruko brojnije srpske žrtve? Niko... Optužuju Srbe za genocid, a Srbi proterani iz hrvatske, bosne i hercegovine, proterani sa Kosova i Metohije. Došle siledžije sa drugog kontinenta i siledžije imperijalističkih sila zapada, pa bombarduju srpsku državu, uništavaju i razaraju, ubijaju naše hrabre vojnike, ubijaju srpske civile, stare ljude, žene i decu. Komadaju Srbiju i dele zmijama u okruženju, plaćaju guje nastanjene u Srbiji da joj sisaju krv i slabe iznutra. NATO aždaja smestila je bazu na otetom i okupiranom KiM. Pljačka, krade, laže i ubija, pa opet pljačka, krade, laže i ubija. NATO aždaja i "stara zmija" Evropa, satiru širom planete... Pisano je:"Ko je kao zver? I ko može ratovati s njom?"... Ipak će stati pred SUD i svi oni koji su joj se poklonili i kojih ima mnogo "kao peska morskog".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *