ДРСКА АМЕРИКА: Имамо право на инвазију на све несавезнике

ДРСКА АМЕРИКА: Имамо право на инвазију на све несавезнике

10 јула 2015

Usa crisis bankrupt 245334Америчка Национална војна стратегија је у рукама америчке финансијске елите, а не грађана, док одлучност да САД владају светом кроз војну силу и екстремно насиље постаје камен-темељац америчке моћи.

Пентагон је 1. јула 2015. објавио Националну војну стратегију Сједињених Америчких Држава, постављајући питања како Америка и њени савезници желе да обликују свет.

„Ова Национална војна стратегија односи се на потребу супротстављања ревизионистичким државама, које доводе у питање међународне законе, као и насилним екстремистичким организацијама које угрожавају транс-регионалну безбедност. Радимо са савезницима и партнерима на одвраћању, негирању, и — када је неопходно — поразу потенцијалних државних противника… Кључно за ове напоре јесте јачање наше глобалне мреже савезника и партнера“, стоји у документу.

Коментаришући документ Пентагона, амерички публициста и историчар Ерик Зуесе наговестио је да термин „ревизионистички режим“ у ствари значи — „свака влада која није савезничка“.

KOMENTARI2 коментара

  1. Ленв says:

    I Bog ima pravo da vas sprzi,mada to ce uskoro i biti.

  2. Boban1961 says:

    Ујединимо се цео свет, против диктатуре САД - НАТО згазимо тиране - диктаторе, једном за сва времена, да се више не подигну, ни у сну! СМРТ ФАШИЗМУ, СЛОБОДА НОРМАЛНОМ НАРОДУ !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u