ДРУГИ ШАМАР У ИСТОМ ДАНУ: ЕУ подржала Косово у отимању Брезовице Србији!

DRUGI ŠAMAR U ISTOM DANU: EU podržala Kosovo u otimanju Brezovice Srbiji!

27 oktobra 2015

4a03ed18a2d53d3236f8b3abb694fa7d_909046Države Kvinte – SAD, Velika Britanija, Italija, Nemačka i Francuska – podržale su eksproprijaciju Ski centra Brezovica, istakavši da je tender obavljen u potpunoj saglasnosti sa zakonima Kosova.

„Sveobuhvatni i transparentni projekat raspisivanja tendera je obavljen u potpunoj saglasnosti sa zakonima Kosova, uključujući i najbolju međunarodnu praksu javno-privatnog partnerstva. Uspešan projekat Brezovice će uvesti turizam svetske klase i stvoriće neophodne uslove za zapošljavanje, posebno za kosovske Srbe koji žive na tom prostoru“, navodi se u zajedničkoj izjavi ambasadora Kvinte, koju su preneli prištinski mediji.

Pročitajte još:

EU NAM PONOVO LUPILA ŠAMAR: Kosovo potpisalo Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa EU

Pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Milan Ranđelović saopštio je prošle sedmice da Srbija „vodi borbu protiv bespravnog otimanja Ski centra Brezovica“.

„Preduzimamo sve što nam je dostupno kao Vladi i kao državi i zaista smo posvećeni tom pitanju“, poručio je Ranđelović.

Skijališta Srbije, zajedno sa Ski centrom Brezovica i vlasnikom skijališta – Fondom ineks intereksport, obavestila su ranije kosovskog premijera Isu Mustafu o pokretanju investicionog spora pred međunarodnom Arbitražom u Parizu protiv Prištine zbog uzurpiranja srpske imovine.

KOMENTARI5 komentara

 1. Jevrem Tanić says:

  Radi toga belosvetski kriminalci su rasturali državu Jugoslaviju,radi toga su nastavili sa rasturanjem Srbije i radi toga satanizuju Srbe.Stavili su pod svoju kontrolu birokratski aparat srbske države Crne Gore,predali su Hrvatima Srpsku Krajinu,na Republiku Srpsku neprekidno vrše pritisak.Sve to rade da bi što lakše eksploatisali srbska prirodna bogatstva (rude,šume,vodu.To je jasno svakom normalnom i poštenom čoveku.

 2. Draga says:

  Ako je to tačno, Naša država nije država već Provizorijum. Vučić nema iskustva a upinje se da sve zna, a ne zna ništa ustvari. I mi treba stalno da se mirimo sa njegovim diletantizmom. Niko nesme ništa bez njega, pa kad je tako onda nije čudo što nam država ode na doboš A narod gleda li gleda šta se radi i neorganizovan nemože ništa da učini. To je zato što je Vučić uništio opoziciju da bi lakše vladao a za državu ga baš briga !

 3. Slavica Jovanovic says:

  Prijatelj mojih neprijatelja je i moj neprijatelj ! Stipe Mesić je prvi počasni građanin Podgorice od 2007 . godine! Crnogorci su jednoglasno glasali za prijem Kosova u UNESKO , prvi priznali Nezavisno Kosovo . Crnogorci su protivnici Pravoslavlja . Prijatelji naših neprijatelja . Stipe Mesić je prvi počasni građanin Podgorice od 2007 . godine ali isto i počasni građanin Prištine , ali i počasni građanin u Albaniji gde ima i svoju ulicu ! Kome Srbi verujete ? Katolicima ?! Isti taj Mesić je dobio odlikovanje od Albanaca . Treba li podsećati da su u Crnoj Gori počasni građani Ulcinja i Tači i Rama ! http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=03&dd=01&nav_category=167&nav_id=234649

 4. Slavica Jovanovic says:

  TRAJNO ZABRANITI CRNOGORCIMA DA BUDU NA RUKOVODEĆIM MESTIMA U SRBIJI! http://www.peticije24.com/128180

 5. Branka says:

  Zna li neko da je šezdesetih godina prošlog veka deo Kopaonika takođe pripojen SAP Kosovo? Čini mi se da će i on da "ode". Svako ko ima više od dva grama mozga shvata da EU podržava Vučića jer sa njim najbrže dolazi do cilja, čak dobije i više nego što traži. Hteli smo Domanovićevog "Vođu", dobili smo ga. Da l' ćemo ga preživeti? Ne znam ali znam da on hoće i to bogat kao Krez.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *