ДРУГОСРБИЈАНЦИ, НАТО ПЛАЋЕНИЦИ, ШПИЈУНИ, треба да знате да Кустурица има нуклеарну подморницу и ракете!

DRUGOSRBIJANCI, NATO PLAĆENICI, ŠPIJUNI, treba da znate da Kusturica ima nuklearnu podmornicu i rakete!

19 decembra 2015

Photo_bane_002-Primabloggerina_13_u_h_466292643Predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, od Vladimira Putina, predsednika Rusije, dobio je na poklon akumulatore za naše ratne avione, a Emir Kusturica – rakete za svoje dvorište… Da li S-300 ili S-400, ne zna se još, zavisiće od boje muškatli u saksijama na ogradama Mećavnika, kada na proleće procvetaju… Svekolika javnost, dakle, do cvata muškatli, može samo da nagađa koje će serije rakete biti postavljene. Boju će, kako to obično i biva, odabrati supruga Maja…

U najkraćem: vojni analitičari, stratezi, politikolozi i dnevni političari, prvi dan po druženju Vladimira Putina i Emira i Maje Kusturice, na proslavi ”Raša Tudeja” u Moskvi, i Kustine izjave ”da Rusija može da postavi rakete u njegovom dvorištu” –  uključili su ”crveni alarm”. Ukućane su stavili u karantin i ”tišinu nultog stepena dok pišu”, i smislili…

Dragomir Anđelković, politički analitičar: ”Politika Vlade Srbije je nepokolebljiva, a to je politika vojne neutralnosti. Nije realno vojno okretanje Srbije, Zapad drži ključeve naše buduće pozicije…”

Vojni analitičar, Aleksandar Radić: ”Ne sme neko fizičko lice da uputi takav poziv drugoj državi, niti bi Rusija tako dovela svoje snage u okruženje svojih protivnika…”

Bivši ministar odbrane, Dragan Šutanovac, sadašnji poslanik DS: ”Naravno da to nije moguće ni u jednoj zemlji sveta, pa ni u Srbiji…”

Vladimir Đukanović, poslanik SNS: ”Uz svo poštovanje gospodina Kusturice, kao reditelja i čoveka, ipak o vojnim i geostrateškim pitanjima treba struka da odluči…”

Sandra Rašković Ivić, predsednica DSS: ”Mislim da je Kusturica to rekao iz revolta prema  politici koju vodi aktuelna vlada, a koja se svodi na dobar odnos i sa Rusijom i sa Zapadom…”

Aleksandra Joksimović, predsednica Centra za spoljnu politiku: ”Ne znam da li se to dvorište računa kao njegovo i da li bilo koje fizičko lice ima pravo da drži raketu u svom dvorištu…”

Vladimir Todorić iz DS: ”Politika u kojoj se jedan dan u Knez Mihajlovoj peva na uvce Bakiru Izetbegoviću, a drugog se neukusno nudimo Rusiji jeste opasna i kalkulantska…”

Vojislav Šešelj: ”Kusturica je veliki Srbin, beskrajni srpski patriota i veoma ga cenim i poštujem. Naravno, reč je o simpatičnoj šali, duhovitosti, s tim što bismo svi mi Srbi voleli pod ruski kišobran i tu nema nikakve sumnje…”

Milovan Drecun, poslanik SNS: ”I neoizbiljno i neodgovorno. Nisu nam potrebni takvi ispadi. Kusturica neka se bavi svojim poslom, a kada je o raketama reč, koliko je meni poznato, nema ni govora kod ruskih stratega da instaliraju nekakve rakete  na teritoriji Srbije…”

Veselin Rakić, građanin: ”Što se mene tiče, neka montira tri – jednu prema Engleskoj, drugu ka Americi, a treću uvis…”

Darko Selaković, građanin: ”Nemam baš  sjajno mišljenje o Kusturici, s obzirom na to da je na Mokroj Gori bukvalno napravio svoju državu, mada priznajem da je to strateški dobra lokacija za raketu…”

Matija Bećković: ”Poznato je da Rusija oskudeva u teritoriji, pa je neophodno da joj se ponudi nužni smeštaj.”

A, kako je zaista bilo, o čemu se zaista pričalo za tim moskovskim okruglim stolom za kojim je ”ćošak pored Putina”  pripao Emiru i Maji?

– Bila je to mala drama u ćaskanju sa Putinom. – pojašnjava Emir.

– Moja supruga Maja predlagala je da naš beogradski balkon damo Putinu za rakete, umesto staklenog krova koji nam osporava opština Stari Grad, pa nam svako malo tuda upadaju lopovi u kuću, a ja sam mislio da mu damo dvorište. Imamo više dvorišta, a idealnim mi se učinilo da je za Putinove rakete  naše porodično imanje u Visokom, jer gleda sa istoka na zapad. Muslimani su posle Dejtona spalili našu tamošnju porodičnu kuću, pa bi to možda bio mali problem…


Ovo da su znali analitičari, šta bi tek tada napisali!

Da im skratimo muke: Emir Kusturica, kao i Rusi,  nema šta da krije, što je bio i moto desetogodišnjeg jubileja ”Raša Tudeja”.

On na Mećavniku ima helidrom i svako malo po neki helikopter; ima podzemni aerodrom za nadzvučne lovce (nevidljive), tako da je i aerodrom za slučajne prolaznike nevidljiv…

Ima benzinsku kosačicu za travu, koju je baštovan Avdo prepravio u kosačicu na kerozin (koji izvlači iz rezervoara helikoptera i aviona), a pravi i nacrte za prepravku iste u kosačicu na atomski pogon jer – Kusta ima i podmornicu na atomski pogon, na Mećavniku! Tajni više nema: od Lamanša do Mećavnika prokopan je ogroman tunel u nivou ispod mora! Iskopao ga je Toni Bler da bi neopaženo eksploatisao rudu nikla iz Mokre Gore, koju je hteo da transportuje do Engleske svojim podmornicama! Ali, kopajući vertikalni tunel ka Kini, ka drugoj strani zemljine kugle,  da bi postao vlasnik najkraćeg ”puta svile”, Kusta je naišao na Blerov tunel, sačekao ga i olešio lopatom koju mu je oduzeo!

Od tada, Kusturica je vlasnik i tog tunela do Lamanša. Njime je već trebalo da uplove ruske nuklearne podmornice do Mećavnika, ali, da izvinete, Englezi su se stisli i malo sprčili taj tunel, pa je uzak za ruske podmornice, tako da se sada čeka da Rusi naprave užu a dužu podmornicu, kojom će transportovati i mali reaktor za nuklearnu kosačicu…

Jedna od tri velike ruske radarske stanice takođe se izmešta na Mećavnik, da opslužuje informacijama dva od pet pukova S-400 ”trijumf”.

Lagerovano je i 115 komada severnokorejskih raketa kojima Kim Džong Un, inače, strelja sve koji mu nisu odani, a smeštene su u prostorijama sindikata.

I nije nikakva tajna: u julu 2016.godine na Mećavnik dolazi 950 hiljada ruskih vojnika i oficira na kolektivni odmor, a avgust je prodat  Kineskoj armiji zbog čije će brojnosti pod zakup otići svi kreveti u Mokroj Gori.

Mećavnik je, inače, od početka radnje koncipiran kao grad –  država, kasarna i tvrđava, sa lagumima i tajnim odbrambenim sistemima, među kojima je najefikasniji – kanalizacija do kolektora: u slučaju opsade grada, kanalizacione cevi se ”raskačuju” i pretvaraju u moćno artiljerijsko oruđe koje neprijatelja zasipa organskim granatama ljudske proizvodnje, a odnedavno na svojoj farmi sa 20 krava proizvodi i organske granate većeg kalibra i razornije moći.

U jednom o laguma nalazi se i ogroman arsenal praćki čije je osavremenjivanje i zamena izostala jer su carinici pre nekoliko dana od jedne Ruskinje zaplenili 90 praćki koje je htela da prošvercuje za Kusturicu…

Protiv njega i Mećavnika, inače, postoji sijaset prijava inspekcijama, policiji, tužilaštvima, revizorima, komunalnim policijama, čuvarima plaža, kondukterima, agencijama: najčešće ga terete što je izgradio kanalizaciju i što ne dozvoljava da se đubre baca gde god se stigne, zato što krave plaši helikopterom, što gradi puteve, vrtić,  što poklonom apoteke selu ugrožava njihovo pravo na nemanje, što hoće da gradi postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda za celo selo, što hoće da zaposli kod sebe sve iz sela, samo da bi mogao da ih mobinguje…

To bi, otprilike, bilo sve što bi moglo interesovati domaće špijune, strane plaćenike, vojne i političke analitičare i vaskoliku javnost, tako da ne moraju slati špijune niti tražiti krtice po Mećavniku…

Radije neka malo ”spuste loptu” ili, što bi rekao Matija Bećković, ”neka čučnu malo, velika im je nužda…”

Aman, ljudi!

Vratite maštu iz ”rikverca”, ubacite u ”šestu” i pokušajte da pratite čoveka!

(Radoje Andrić / Iskra)

KOMENTARI6 komentara

 1. Lady Gaga says:

  https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/12363230_1660603320888762_3170265568296306620_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9

 2. M.Marko says:

  Ja sam tu Kusturicevu nuklearnu podmornicu vidijo u Rijeci Vrbasu kod B.L.uperena ka Lalktasima.Iz vode samo malo izviruje pa je potesko i uociti.Kad budu kise onda je neeema.

 3. Apis says:

  I NARAVNO SAMO ŠEŠELJ UME DA RAZUME! Ostali jedu govna i ubeđuju nas da je to najzdravije za Srbiju. Steta da nisu anketirali i Bakirove sledbenike sta misle o Kusturici. Zar nisu Bakir, Rama i Toni Bler najbolji prijatelji naseg velikog vođe. I zar nije VUČIĆ najveći sin i nepogresivi vođa naseg naroda narucio ovu pricu. V.V. Vučić Veliki jeste velika ljiga i izdajnik. A EMIR KUSTURICA JE VELIKI SRBIN, VELIKI ČOVEK I VELIKI REŽISER. ONAJ KO SEDI PORED PUTINA NE PODLEZE SUMNJI.

 4. Lady Gaga says:

  Tako je, Apise!

 5. snesko says:

  Evo ako ne moze kod Kuste, moze u mom dvoristu

 6. Lazansky says:

  Sve pochinje iz zajebancije,Tako sam ja tvrdio da je Srbima najbolje da dozvole na Kopaoniku instalisanje jedne baterije S400 pa da imaju kontrolu nad cijelim Balkanom,,Kako rekoh sve ozbiljne stvari pochinju iz zajebancije,,Kusta kao i uvijek,,,zajebant prve klase koji kroz zajebanciju puno govori o ozbiljnim stvarima, Kusta za predcednika:))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *