ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ „ГОРЕ“ – ПУТИНОВ ИЗРАЗ ЛИЦА СВЕ ГОВОРИ: Оркестар из Ријада је свирао руску химну, а онда је уследио шок! (ВИДЕО)

DRUŠTVENE MREŽE „GORE“ – PUTINOV IZRAZ LICA SVE GOVORI: Orkestar iz Rijada je svirao rusku himnu, a onda je usledio šok! (VIDEO)

15 oktobra 2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin svečano je dočekan u Rijadu u državnoj poseti Saudijskoj Arabiji, a kralju Salmanu bin Abdelazizu je na poklon doneo sokola sa Kamčatke.

Međutim, na društvenim mrežama je postao pravi hit način na koji je saudijski vojni orkestar odsvirao rusku himnu.Naime, na jednom od snimaka je, radi lakšeg poređenja, pušteno kako bi himna trebalo da zvuči a potom pod oznakom „Saudi Remiks“ pušteno kako je odsvirana. Jasno je već kod prvih taktova da ove dve verzije nemaju mnogo veze jedna s drugom.

Među brojnim komentarima, moglo se videti između ostalog i „Pa, bar su pokušali“ kao i „mogli su malo više da vežbaju“.

Jedan od komentara međutim poziva na to da se obrati pažnja kako je Putin reagovao.

Iako je stajao mirno i ničim nije želeo da pokaže nelagodu, njegov izraz lica bio inspracija za druge komentare poput:

„Koja je ovo melodija, čuo sam je već negde…“, i „Pokušali su ali se, poput Rusa, bore do samog kraja“.

(Kurir)

KOMENTARI10 komentara

 1. Gardista says:

  Kraljevi...pleh muzika.

 2. Kosovac says:

  Sabotaža, vidi se da i u Saudijskoj Arabiji sorošoidi drmaju. Videli smo da takve sitne pakosti rade i Trampu. ……….Ovaj kiks se beleži na dušu kralja Saudijske Arabije, on će se već osvetiti, ali nažalost samo direktnom krivcu – izvršiocu. Putin se ne ljuti, vidi se da mu je malo neprijatno zbog kolege, ali šta je tu je. Ruku na srce, to je manji skandal nego kada Džo Bajden nije hteo da pozdravi srpsku zastavu.

  • Pera says:

   Zasto sorosoidi ? Soros je rotsildov potrcko. Ako si hteo da objasnis da su pod jevrejima cionistima, onda ni to nisi pogodio. Oni su sa jevrejima braca po muskoj liniji i to u dva navrata. Prvo po Semu, Nojevom sinu - Semiti, drugo po Avramu kad je napumpao sluskinju Agaru koja mu je rodila sina ismaila !

 3. milorad2 says:

  koja tuga, najbogatija zemlje na svetu ni pleh muziku ne mogu da skupe kako treba, pa oni su trolovi totalni, nizašta više nisu, od zelembaća su prolupali.Nije ovo provokacija ovo je NESPOSOBNOST i LENJOST tupavih arapa jer egipćani ne smeju da sviraju trube u s.arabiji.Kozari i kamilari su ostali kozari i kamilari.

  • padre says:

   Kakve veze pleh muzika ima sa bilo čime?A zašto bi je skupljali, pa njima neznači ništa, ili bi ti hteo da budu malo više kao Nemci?

 4. Maks says:

  Pobrkali notanke pa odsvirali dvogrbu rapsodiju. Ali kad se naši dokopaju partiture biće to hit na Balkanu. Šatorologija, bum Cile.

 5. Tomislav says:

  Dal da se smejem, dal da plačem?!!!

 6. triglav says:

  hm, pa da ne bi zaspali onaj kralj i predsednik ...

 7. Za Srbiju says:

  Užas! Još jedno javno poniženje Rusije. Naravno, namerno.

 8. DonDon says:

  hhahahaha...ja crkoh od smeha. Pa jel moguce ovo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *