ДРЖАВА ДА РЕАГУЈЕ: Јелена Триван и „Службени гласник“ промовишу независно Косово!

ДРЖАВА ДА РЕАГУЈЕ: Јелена Триван и „Службени гласник“ промовишу независно Косово!

21 јануара 2016

trivan 433tНа продајним местима „Службеног гласника“ купци ових дана могу пазарити глобусе на којима је јужна српска покрајина Косово и Метохија означена као засебна држава.

Иако је по Уставу Републике Србије Косово и Метохија неотуђиви део територије Србије и наша власт тврди да ће то и остати, овакви примери пропаганде шиптарског сепаратизма од стране државних институција су недопустиви. Посебно ако се има у виду да је глобус пре свега наставно средство!

Директорка службеног гласника је некадашња прва рука Бориса Тадића, а данашња Александра Вучића, Јелена Триван која ни у претходном мандату а ни сада нема ништа против предаје Косова шиптарким терористима, а изгледа да је овако нашла суптилан начин да своје мишљење пренесе и на будуће генерације које захваљујући њој већ уче да је Косово независна држава!

Васељенска ТВ

KOMENTARI3 коментара

  1. Kulak says:

    Lobistica za hrvatske nacionalne interese Sonja Biserko će biti oduševljena!

  2. Nina says:

    Koja država da reaguje na ovo? Ona koja ju je i postavila na to mesto? Zar isti stav nema i RTS, koji prikazuje geografsku kartu Srbije bez Kosova i Metohije? Zar i premijer na istoj televiziji ne nazva Kosovo državom?

  3. Dušan grešnik says:

    Dobro kaze Nina:" a koja drzava da reaguje na ovo"?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u