ДРЖАВА ДА РЕАГУЈЕ: Јелена Триван и „Службени гласник“ промовишу независно Косово!

DRŽAVA DA REAGUJE: Jelena Trivan i „Službeni glasnik“ promovišu nezavisno Kosovo!

21 januara 2016

trivan 433tNa prodajnim mestima „Službenog glasnika“ kupci ovih dana mogu pazariti globuse na kojima je južna srpska pokrajina Kosovo i Metohija označena kao zasebna država.

Iako je po Ustavu Republike Srbije Kosovo i Metohija neotuđivi deo teritorije Srbije i naša vlast tvrdi da će to i ostati, ovakvi primeri propagande šiptarskog separatizma od strane državnih institucija su nedopustivi. Posebno ako se ima u vidu da je globus pre svega nastavno sredstvo!

Direktorka službenog glasnika je nekadašnja prva ruka Borisa Tadića, a današnja Aleksandra Vučića, Jelena Trivan koja ni u prethodnom mandatu a ni sada nema ništa protiv predaje Kosova šiptarkim teroristima, a izgleda da je ovako našla suptilan način da svoje mišljenje prenese i na buduće generacije koje zahvaljujući njoj već uče da je Kosovo nezavisna država!

Vaseljenska TV

KOMENTARI3 komentara

  1. Kulak says:

    Lobistica za hrvatske nacionalne interese Sonja Biserko će biti oduševljena!

  2. Nina says:

    Koja država da reaguje na ovo? Ona koja ju je i postavila na to mesto? Zar isti stav nema i RTS, koji prikazuje geografsku kartu Srbije bez Kosova i Metohije? Zar i premijer na istoj televiziji ne nazva Kosovo državom?

  3. Dušan grešnik says:

    Dobro kaze Nina:" a koja drzava da reaguje na ovo"?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *