ДРЖАВА KОЈА ЈЕ СТУБ АЛИЈАНСЕ ПОСТАЈЕ ПРЕТЊА ЗА НАТО! Трпи велики притисак савезника, напада је и Америка

ДРЖАВА KОЈА ЈЕ СТУБ АЛИЈАНСЕ ПОСТАЈЕ ПРЕТЊА ЗА НАТО! Трпи велики притисак савезника, напада је и Америка

7 априла 2019

Сувише мало расхода на одбрану стварају Немачку претњом за НАТО-ом, изјавио је немачки посланик Биџан Џир-Сарај, пише „Билд“.

По мишљењу политичара, Немачка ограничено поштује договор Алијансе. Биџан Џир-Сарај је нагласио да његово кршење, као и непоузданост, штети НАТО-у. Зато Немачка треба да промени стратегију и повећа расходе на одбрану.

У чланку под именом „Немачка – претња безбедности?“ лист наводи да државу критикују САД и други страни партнери. Ипак, под притиском савезника Немачка је ипак преузела на себе обавезу повећања расхода на одбрану на самиту у част 70. годишњице од оснивања НАТО-а, наглашава се у чланку.

Раније су САД позвале Немачку да повец́а војне расходе и реализује обавезе према НАТО-у. Према речима потпредседника САД Мајка Пенса, они треба да саставе два процента БДП, према обавезама држава-чланица Алијансе.

KOMENTARI4 коментара

 1. Velika Metla says:

  Bidžan Džir-Saraj,,,,,,,,,,! Какав је ово мутант,драги народе?

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   kako mutant, pravi nemac ;-))) Biće takvih sve više dok im kao i u Londonu gradonačelnike počne izabirati muslimanska većina ;-)))

 2. E.Lirsch says:

  Hitlerovci tutkaju UKRO-naciste, Baltik "strasni" i hrvatske ustase da laju na ruse. Tu su i bugarski akrepi i rumuni jer su pod direktnom kontrolom Hitlerovih ceri i sinova. Nakotilo se pogani a i sa katolickim smradom Poljacima imaju za pocetak topovsko meso. A sve ce i' amerikcki pogan odbrani. Samo da vidis.

 3. A akoM says:

  Neka daju Njemačkoj pravo da napravi-ima A-oružje,i za čas će napraviti super-armiju i započeti svjetski rat!I tako su riješili taj problem!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u