ДРЖАВА KОЈА ЈЕ СТУБ АЛИЈАНСЕ ПОСТАЈЕ ПРЕТЊА ЗА НАТО! Трпи велики притисак савезника, напада је и Америка

DRŽAVA KOJA JE STUB ALIJANSE POSTAJE PRETNJA ZA NATO! Trpi veliki pritisak saveznika, napada je i Amerika

7 aprila 2019

Suviše malo rashoda na odbranu stvaraju Nemačku pretnjom za NATO-om, izjavio je nemački poslanik Bidžan Džir-Saraj, piše „Bild“.

Po mišljenju političara, Nemačka ograničeno poštuje dogovor Alijanse. Bidžan Džir-Saraj je naglasio da njegovo kršenje, kao i nepouzdanost, šteti NATO-u. Zato Nemačka treba da promeni strategiju i poveća rashode na odbranu.

U članku pod imenom „Nemačka – pretnja bezbednosti?“ list navodi da državu kritikuju SAD i drugi strani partneri. Ipak, pod pritiskom saveznika Nemačka je ipak preuzela na sebe obavezu povećanja rashoda na odbranu na samitu u čast 70. godišnjice od osnivanja NATO-a, naglašava se u članku.

Ranije su SAD pozvale Nemačku da poveća vojne rashode i realizuje obaveze prema NATO-u. Prema rečima potpredsednika SAD Majka Pensa, oni treba da sastave dva procenta BDP, prema obavezama država-članica Alijanse.

KOMENTARI4 komentara

 1. Velika Metla says:

  Bidžan Džir-Saraj,,,,,,,,,,! Kakav je ovo mutant,dragi narode?

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   kako mutant, pravi nemac ;-))) Biće takvih sve više dok im kao i u Londonu gradonačelnike počne izabirati muslimanska većina ;-)))

 2. E.Lirsch says:

  Hitlerovci tutkaju UKRO-naciste, Baltik "strasni" i hrvatske ustase da laju na ruse. Tu su i bugarski akrepi i rumuni jer su pod direktnom kontrolom Hitlerovih ceri i sinova. Nakotilo se pogani a i sa katolickim smradom Poljacima imaju za pocetak topovsko meso. A sve ce i' amerikcki pogan odbrani. Samo da vidis.

 3. A akoM says:

  Neka daju Njemačkoj pravo da napravi-ima A-oružje,i za čas će napraviti super-armiju i započeti svjetski rat!I tako su riješili taj problem!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *