ДРЖАВА ПОТВРДИЛА ШЕШЕЉЕВЕ РЕЧИ: Терористи нападају на Видовдан!

DRŽAVA POTVRDILA ŠEŠELJEVE REČI: Teroristi napadaju na Vidovdan!

6 juna 2015

Serbian nationalist leader Seselj speaks during an interview with Reuters in BelgradeTeroristi sa Kosova i Metohije planiraju da između 25. i 28. juna izvedu tri teroristička napada na jugu i u centralnoj Srbiji, a pravi cilj je uklanjanje svedoka protiv albanske Oslobodilačke vojske Kosova OVK – rekao je predsednik Odbora Skupštine Srbije za kontrolu službi bezbednosti Momir Stojanović.

Stojanović, koji je i bivši šef vojnoobaveštajne agencije Srbije, ističe da bi taj napad trebalo da liči na klasičan teroristički akt radikalnih islamista, ali pravi cilj je uklanjanje opasnih svedoka, koji bi mogli da daju krunske dokaze protiv bivših lidera OVK, pozicioniranih u privremenim kosovskim institucijama.

„Sve dok ne budu uklonjeni ključni svedoci, bivši pripadnici OVK neće dozvoliti formiranje novog suda za ratne zločine na Kosovu. Pominje se da bi sud mogao biti osnovan u septembru, što bi značilo da imaju dva do tri meseca za uklanjanje svedoka“, rekao je on za „Večernje novosti“.

Stojanović je ocenio da je to bila pozadina i nedavnih sukoba u Kumanovu, u Makedoniji, gde su svesno žrtvovali jedan broj Albanaca da bi likvidirali „nezgodne očevice“.

List navodi da se ovo, slučajno ili ne, poklapa sa pozivom pripadnika „Islamske države“ iz BiH i sa Kosova da ubijaju po regionu.

Podsećamo, lider radikala, dr Vojislav Šešelj, već je upozorio da se u Srbiji mogu očekivati napadi za Vidovdan i istakao da SAD sprovode operaciju „Orao“ koja podrazumeva instaliranje terorističkih grupa na teritoriji Srbije, te odabir ciljeva za napade.

„Američka obaveštajna agencija, zajedno sa MOSAD-om pravi plan „Igl“ ili „Orao“ i taj plan implementira preko Tirane.“ – rekao je Šešelj 21. maja ove godine.

Šešelj je izneo niz detaljnih informacija i naveo da je jedan od agenata koji sprovode ovu operaciju Albanac, Naser Pacoli, inače rođak, najbogatijeg Albanca, Bedžeta Pacolija.

Po svemu sudeći, Tači i drugi lideri imaju ogromnu podršku američkih obaveštajnih službi za sprovođenje potrebnih operacija. Poznato je da je gotovo ceo vrh vlasti u Prištini povezan sa OVK i narko-klanovima na Kosmetu, a baza Bondstil i američka politika na ovim prostorima u velikoj meri zavise upravo od te „vladajuće elite“.

Veze OVK i američkih obaveštajnih službi traju još od devedesetih godina. Sasvim jasno je da su veliki geostrateški cilj osnivanja vojne baze na Balkanu, Amerikanci izvršili upravo koristeći OVK kao instrument. Očigledno, na delu su nove zajedničke operacije džihadističkih grupa, OVK i CIA.

Šešelj je rekao da su u periodu od oktobra do decembra 2014. godine u Beograd stigla dva vrhunska agenta.

„Jedan je iz Tel Aviva i dvostruki je agent koji radi i za MOSAD i za CIA. On je u Beograd došao pod imenom Majkl Baum“, naveo je Šešelj.

„Ne zna srpski jezik i za to mu je kao podrška dodeljen Naser Pacoli, inače rođak Bedžeta Pacolija, najbogatijeg Albanca koji živi u Luganu, u Švajcarskoj. Naser Pacoli odlično govori i engleski i srpski, kao i albanski naravno kao svoj maternji jezik.“ – kaže Šešelj.

Prema navodima Šešelja, oni sprovode operaciju „Orao“ koja podrazumeva odabir ciljeva za terorističke napade na teritoriji Srbije.

Obojica ovde borave kao biznismeni i imaju logističku podršku američke ambasade, a koriste šifrovane satelitske telefone za komunikaciju sa svojim centrima u Vašingtonu i Tel Avivu, kaže lider radikala.

Različito se predstavljaju u zavisnosti kako procene sagovornika. Kod nekog se predstavljaju kao zastupnici kompanije Filip Moris, kod nekog kao trgovci vojnom opremom i naoružanjem, a kod nekog kao hotelijeri koji traže lokacije za izgradnju ekskluzivnog hotela u Beogradu, naveo je predsednik SRS.

Naser Pacoli koristi srpski telefon 065 440 82 60, precizan je Šešelj.

Majkl Baum daje američke brojeve 00137 286 4698 i 001347 2 86 4698, a predstavlja se kao suvlasnik američke firme Feniks Enerdži USA LLC. Čak ostavlja i i-mejl adresu phoenixenergyusa@gmail.com, izneo je podatke Šešelj na konferenciji.

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Lady Gaga........spremte se,spremte....... says:

    I DRŽAVA JE POTVRDILA ŠEŠELJEVE NAVODE, ALI NI TA DRŽAVA NI NJEN NAROD KURCEM NE MRDAJU, VALJDA SVE OVO POSMATRAJU KAO JOŠ JEDAN ZABAVNI RIJALITI, BOLI IH MUDO I SVI SU HEPPY.........

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *