Држава треба да исплати нематеријалну штету грађанима због пропале параде поноса

Država treba da isplati nematerijalnu štetu građanima zbog propale parade ponosa

21 septembra 2016

Milos Dojcinovic 34

Piše: Miloš Dojčinović

U nedelju je nekoliko stotina aktivista LGBT populacije okupiralo centar Beograda, da bi ponovo terorisali umove čestitih i moralnih građana ne bi li nametnuli svoju izopačenu ideologiju koju promovišu uz pomoć stranih ambasada pre svega Amerike.

Nikuda se nije moglo proći, kordoni su čak zabranili vernicima slobodno kretanje te im je jedino bilo prepušteno da protestuju protiv ove postmoderne sramote ispred Crkve Svetog Marka, diskriminišući ih kao “potencijalnu opasnost“ za LGBT protestante. Naravno nije se uzimalo u obzir to što im je policija  ograničila slobodu kretanja koja je zapravo povreda njihovo osnovnog ličnog prava kao i pravo svakog drugog sugrađanina Srbije a to je da slobodnom voljom promeni svoj položaj sa jednog mesta na drugo.

To je dokaz da, naravno  Ustav ne važi podjednako za sve i da su njime samo zaštićeni miljenici stranih ambasada i zapadnjačkih agentura. Zašto recimo policija nije intervenisala kada je kanadska feministkinja slikala svoje neprivlačno obnaženo telo ispred Hrama Svetog Save? Zar to nije direktno ruganje Pravoslavlju kao temelju srpskog identiteta?

Ono što se desilo juče u centru Beograda može se pravno kvalifikovati kao povreda javnog reda i mira. U Krivičnom zakonu stoji: “Prekršaj protiv javnog reda i mira – jesu protivpravna dela kojima se na javnom mestu ugrožava ili narušava javni red i mir, stvara uznemiravanje ili ugrožava sigurnost građana, ometa kretanje građana na javnim mestima, vređa moral ili se na drugi način narušava javni red i mir“.

Organizatori ove “Parade razvrata i nemorala“ su ispunili sve tačke povrede javnog reda i mira. Zabranjena je sloboda kretanja građana koji su i pored ove zabrane  provocirani ovakvim skupom. Nikada se u istoriji većina nije prilagođavala manjini. Ukoliko se isprovocira većinsko mišljenje stvaraju se i uslovu za ugrožavanje javnog reda i mira. Takođe, vređao se moral istih tih građana jer sve što se radi protivnom većine odnosno onim što oni ne žele nije ništa do uznemiravanje istih.

Tu problemima nije bio kraj. Ovo nasilno promovisanje LGBT ideologije nas je koštalo iz državnog budžeta, tričavih četiri stotine hiljada evra samo za policijsko angažovanje. Za šta? Da bi štitili par stotina isfrustriranih pojedinaca zbog svoje društvene neprihvaćenosti, da se šepure zastavama duginih boja? Za te pare recimo je mogla da se otvori narodna kujna za socijalno ugrožene kojih u Beogradu ima na pretek.

Sa druge strane, poznato je da su čak i ti homoseksualci protiv LGBT nevladine zajednice jer manipulišu njihovim problemima zarad ničeg drugog do ostvarenja lične dobiti iliti protivpravne imovinske koristi. Nema lakšeg načina uzeti debeli inostrani fond od guranja tih nesrećnika u “tampon zonu“.

Jučerašnji prajd je također pokazao pravu sliku te druge “Evropske Srbije“ i kako bi se ona ponašala kada bi bila puka većina. Naime učesnici gej parade, u ulici kralja Milana zviždali su i vikali na nepoznatog momka koji je mahao srpskom zastavom. Što u prevodu znači da im je sve srpsko mrsko, posebno pravoslavlje i da svi koji su protiv nemorala i razvrata trebaju biti marginalizovani kao “ekstremisti“. Svi koji drukčije misle od njihovog Evropskog standarda trebaju biti etiketirani kao podrugljivci sistema i reda.

Predvodnici Prajda i njihovi glavni lobisti koji su šetali sa aktivistima “u znaku podrške“ su sve sam biser do bisera. Bila je prisutna ministarka Ana Brnabić koja je gle čuda zaboravila povodac. Takođe među uglednima se pojavio i Nebojša Krstić, marketinški SNS stručnjak, zatim neizostavni vođa LDP stranke, Čedomir Jovanović i maskota celokupnog protesta Mirjana Karanović koja je vikala preko mikrofona iz nekakvog kamiona na ženu koja joj je samo uputila zamerku “ Da ona kao glumica nebi trebala da zastupa gej propagandu“.

Goran Miletić zaštitnik ljudskih prava samo za povlašćenje i američkim prstom izabrane  je na kraju podneo izveštaj da je “parada prošla bez incidenta“. Naravno skrivajući to da su ovim prajdom izgubili apsolutno sve. Ništa nisu mogli da promene jer dobro znaju da protiv ove celokupne  lakrdije od fešte jeste devedeset i devet posto srpskog stanovništva. Organizovali su nešto a za uzvrat nisu dobili nikakvu podršku od naroda.

Sve u svemu, kada se na kraju rezimira. Skupila se šačica od par stotina ljudi koji su maltretirali celi grad svojom celodnevnom šetnjom radi sviranja sviraljki i nošenja zastava “duginih boja“.

Posle ovog kiksa zapadnjačke nemoralne propagande i lakrdije od celokupne fešte ne preostaje ništa drugo nego da se građanima isplati nematerijalna šteta zbog uznemiravanja jer nije celokupno stanovništvo Beograda zaslužilo da bude diskriminisano zbog par stotine njih “ugroženih“.

(Vaseljenska)

KOMENTARI2 komentara

  1. Za Srbiju says:

    Sve je ovo tačno. Predlažem da autor teksta prikupi potpise građana i pokrene prijavu ili tužbu pred nadležniom institucijom.

  2. skeptik says:

    Pre sam bio potpuno indiferentan prema ovoj populaciji, niti sam ih primecivao, niti voleo niti mrzeo. Ali svojom agresivnoscu,nebrigom za trenutak, sebicnoscu,promene koje zele na silu da nametnu drugima uz pomoc pritisaka iz inostranstva, uz ograde policijskim kordonima,pretnjom tuzbama, sudovima i sl. ucinili su da se taj tolerantni deo populacije potpuno i trajno okrene protiv njih.Traze da usvajaju decu ne vodeci racuna o tome kakva je trauma za dete da u tradicionalnom drustvu ima dve tate. To je stvar procesa koje u drustvima lagano dolaze ili ne dolaze, a ne nasilnim uterivanjem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *