DSS će podržati smenu Dragana Đilasa

DSS će podržati smenu Dragana Đilasa

9 septembra 2013

dss-logo2DSS podržava i smatra da je neophodno da dođe do smene gradonačelnika Dragana Đilasa i DS u Beogradu, izjavio je član Predsedništva DSS Marko Milutinović.

Milutinović je na konferenciji za novinare rekao da DSS nema dovoljno odbornika u gradskom parlamentu da pokrene inicijativu za smenu Đilasa, ali da će, ukoliko do takve inicijative dođe od strane drugih stranaka, DSS to podržati.

„Demokratska stranka Srbije je od 2008. do 2012, kao i od formiranja nove gradske vlasti prošle godine, bila najveći kritičar politike Dragana Đilasa“, rekao je Milutinović i podsetio da je DSS u prethodnom Đilasovom mandatu tražila njegovu smenu, ali da nije imala dovoljnu većinu za to.

Govoreći rezultatima rada gradskih vlasti, Milutinović je rekao da je grad postao prezadužen, pre svega zahvaljujući izgradnji Mosta na Adi koji je „služio za Đilasovu predizbornu promociju“.

Milutinović je kritikovao i uvođenje „Bus plus sistema“, navodeći da „tu stvari nisu najčistije“, ali i komplikovanu birokratiju i sporo izdavanje građevinskih dozvola zbog čega, kako tvrdi, u Beogradu u prethodnih pet godina nije bilo kapitalnih investicija.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *