ДУБОКА ДРЖАВА АКТИВИРАЛА ПАКЛЕНИ ПЛАН!

DUBOKA DRŽAVA AKTIVIRALA PAKLENI PLAN!

22 novembra 2021

Američki predsednik Džo Bajden privremeno je preneo ovlašćenja na potpredsednika Kamalu Haris dok se nalazio pod anestezijom u bolnici, rekla je portparol Bele kuće Džen Psaki.Ovo će je bilo prvi put od dolaska njegove administracije na vlast da američki lider svoja ovlašćenja prenosi na potpredsednika.

Takođe, po prvi put u Sjedinjenim Državama, žena je, iako na kratko, koncentrisala u svojim rukama ovlašćenja šefa države.

Portparol Bele kuće je rekla da će Bajden otputovao u medicinski centar „Volter Rid“ na pregled, gde će biti podvrgnut rutinskoj kolonoskopiji.

– Kao i u slučaju predsednika Džordža Buša 2002. i 2007. godine, a u skladu sa procedurom predviđenom u Ustavu SAD, predsednik Bajden će preneti vlast na potpredsednika na kratko vreme dok je pod anestezijom – saopštila je Psaki.

Ona je takođe nagovestila da će administracija objaviti izveštaj o zdravstvenom stanju američkog lidera nakon lekarskog pregleda. Dok je Bajden bio pod anestezijom, Haris je radila iz svoje kancelarije u Zapadnom krilu Bele kuće.

Podsetimo, u američkoj javnosti se već mesecima spekulipše da Bajden nije u stanju da vodi SAD i da bi trebalo da „abdicira“ u korist potpredsednice Haris.

Štaviše, postoje mišljenja da je „duboka država“ i ubacila Harisovu u Bajdenov tim kako bi u pogodnom trenutku mogla da preuzme upravljanje Amerikom.

Bajden gotovo svakodnevno pokazuje da nije u stanju da vodi najveću svetsku silu, a o njegovim gafovima bruje svetski mediji.

Najpre je zaspao tokom sastanka sa liderom Izraela Benjaminom Netenjahuom, pa se potom rukovao sa „nevidljivim čovekom“. Amere je šokiralo i njegovo ponašanje dok je obilazio Luizijanu, teško pogođenu uraganom Ida. On je tada nosio u džepu „puškice“ koje mu pomažu tokom javnih obraćanja

To, inače, nije bilo prvi put da se Bajden služi specijalno izrađenim porukama koje samo podgrevaju tvrdnje da pati od demencije i da često ne zna šta priča.

KOMENTARI3 komentara

 1. radmila says:

  Svijet je obavjesten da je Bajden ima kolonoskopiju. Sta je slijedece? Obavjestenje koliko puta je bio u WC-u u toku dana i koliko uspjesno je to bilo.

  • opet ja says:

   HAHA Sve prate, iz svega izvlače informacije i analiziraju. Kad se debeljuškasti severnokorejac ne pojavi 5 dana odmah krenu da spekulišu šta mu je i da nije umro. Inače deda Bajden je krenuo u borbu protiv OPEK, traži od Kine, Indije, Japana i Južne Koreje da uđu na tržište sa naftom iz rezervi da bi oborili cenu barela.

 2. Angela says:

  Kad je bio nedavno u poseti Vatikanu, sreo se a papom,on je katolik, direktan prenos se iznenada prekinuo, svi su se pitali zasto, sutradan talijanske/vatikanske novine Dali Neko bezvezno objasnjenje a sta see desilo? Bajden je imao accident u pantalone (tako to oni kazu) a po nasem: uneredio se pa su morali da mu menjaju pelenu I pantalone.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *