ДУЦИ СИМОНОВИЋ: Србијом владају мафијашке банде које су уништиле правду! (ВИДЕО)

ДУЦИ СИМОНОВИЋ: Србијом владају мафијашке банде које су уништиле правду! (ВИДЕО)

13 децембра 2015

wfrevvr435Гост емисије „Интервју“ био је господин Љубодраг Дуци Симоновић, магистар правних наука и доктор филозофије, бивши југословенски и српски кошаркаш.

Колико данас опстанак капитализма условљава опстанак човечанства? Зашто капитализам има толику деструктивну моћ? Када ће доћи до краја човечанства? Да ли постоји могућност да се човечанство спасе, ако људи буду живели у складу са природом? Чији инте рес је да пласира лажи да је планета пренасељена? Колико хране, одевних предмета и других употребљивих ствари буде бачено? Зашто капиталистичким концернима не одговара да планета буде сачувана? Колико људи би стварно могло да живи на Земљи када би ресурси били коришћени на прави начин? Ко је главни непријатељ масонских ложа? Да ли су празници попут Ноћи вештица само начин да се човек одвоји од свог националног бића и од своје историје? Колико долара и евра се ставља у промет сваког дана без икаквог покрића?

Како Србијом владају мафијашке банде које су уништиле правну државу? Да ли Запад третира Србију као колонију, а српски народ као ђубретарску радну снагу? Шта доказује да се данас на челу увозничког лобија налазе Александар Вучић и Томислав Николић? Зашто је Сириза нереална прича и заблуда која не може да успе? Да ли у Србији може да буде створена нека српска Сириза? Зашто Новак Ђоковић сав новац држи у Монаку и у европским банкама? Да ли је једина политичка опција свих политичара у Србији опљачкати народ и нестати са новцем? Како људи још имају разума поред свих прича за заглупљивање које слушају са свих страна?

(Србин.инфо, Балкан.инфо)

KOMENTARI9 коментара

 1. M.Marko says:

  Narod je toliko zavadjen da i ne obracaju paznju koliko ih lopovi muzu.Naravno da ce lopovi jednog dana, Dodokovom pjesmom otisla si bez pozdarava i pokradenim parama bez traga odputuvat.

 2. marko says:

  Tacno sve receno samo je pitanje gde se predvodi degeneracija gde zivljenje

 3. miroslav says:

  Prica covek u Americkoj dukserici i farmerkama o pravdi:)Antikapitalista!Pa podeli tvoje pare sirotinji pa budi jednak.Koji farisej.

 4. Batina says:

  Simonovic je doktor filozofskih nauka i jedan od najboljih kosarkasa sa prostora bivse Jugoslavije, a ti miroslave? Sam pises svoje ime malim slovom, i to govori o tebi.

 5. miroslav says:

  Malo slovo ne govori bas nista o meni:).Ali kapitalisticka dukserica i farmerke govore o njegovoj pravdi i pravu.Neka podeli sav svoj imetak sa nama sa malim slovom da budemo jednaki.Samo toliko.

 6. Aleksandar says:

  Nemojte da lupetate u vezi njegove garderobe koju nosi na sebi!Pametan je čovek.Slušajte šta kaže jer je jedan od malobrojnih koji govori istinu.

 7. miroslav says:

  Garderoba mu je zapadna.A niko mi nece vise odredjivati koga cu da slusam.To je njegov svet,a ne moj.Kao kosarkasa ga pamtim i postujem.

 8. Pitagora says:

  Ne postoji, Miroslave, "zapadna garderoba", kao što ne postoji ni istočni doručak.

 9. oooooooooooooko says:

  podrzavam te u srbiji je titina crvena banda koja sve pljacka i laze narod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u