ДУЕЛ – ДРАГИШИЋ против ЛАЗАНСКОГ: Знам Драгишићу како си постао доктор права! (ВИДЕО)

DUEL – DRAGIŠIĆ protiv LAZANSKOG: Znam Dragišiću kako si postao doktor prava! (VIDEO)

27 juna 2015

487847486876786Gostujući u emisiji „Pravac“ na televiziji „Pink 3“, vojni analitičar Miroslav Lazanski i profesor Fakulteta bezbednosti Prof. dr Zoran Dragišić, započeli su raspravu o Rezoluciji o Srebrenici, a onda prešli i na druge teme: Pogledajte video njihove rasprave:

(Intermagazin.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. Den says:

  Ako rezolucija bude izglasana u Savjetu bezbednosti , onda je Republika srpska genocidna drzava i Srpski narod u cjelini. Zatim ulazi u istoriju da su Srbi genocidan narod i to ima dalekosezne posljedice ne samo po nase generacije vec na duge duge staze . Bosnjaci tada imaju pravo da pred medunarodnim sudom traze ostetu od R. Srpske i Srbije. Stavite prst na celo, pokazite odlucnost i mudrost da se ne biste sutra kajali...

 2. Mare says:

  Ma nema veze rezolucija... Kakvi imbecili su drzavnici u ovoj zemlji pa to vise nije normalno. Ukoliko je nevazno voleo bih da vidim reakciju Engleza kad bi Indija pokrenula slicnu rezoluciju po pitanju njihovog angazmana u Idiji ili Turska nad Jermenima i Kurdima. Dragisicu VOLE.

 3. mmm says:

  Ovaj Dragisc je jedan dileja, upamtila sam ga kada je bio teroristicki napad na madridsku zl. stanicu, majko Bozija, kakav je komentar on dao, veze nije imao sa stvarnoscu. E, takvi su nam prof. koji predaju, a veliko bravo za Lazu. Lazo, Srbine, ziveo i tako razmisljao 100 godina.

  • Bosko lasta says:

   Ne zna se ko je vecji smecar on ili onaj darko trifunovic.

 4. prerovac says:

  Mare - ne vređaj volove.To su plemenite,korisne,verne i odane vlasniku,životinje.Dragišić je govedo - ali još gore od toga je što je dotični profesor.Jadni li su studenti koji moraju da slušaju tu budalu,koja za prljave pare laže nevinu decu.

 5. Parteinkamerad says:

  mmm i prerovac: ugledni gospoodin d. je jedna lajava džukela koju sam na svoje izuzetno nezadovoljstvo trpeo 4 godine na fakultetu. ko nije slušao istog minimum sedam dana taj ne zna šta je patnja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *