ДУГИН ЗАТРЕСАО СВЕТ: За сат времена креће рат Русије и НАТО! Јата црних лабудова лете, немамо више куд…

ДУГИН ЗАТРЕСАО СВЕТ: За сат времена креће рат Русије и НАТО! Јата црних лабудова лете, немамо више куд…

23 априла 2024

Домовина је у опасности. Није далеко тренутак када ће директни сукоб са НАТО почети, изјавио је руски филозоф Александар Дугин.

– Да ли смо спремни за то? А ипак, немамо куда да идемо – написао је он.– Ми смо у рату. Убијају нас и наше најмилије. И ово је дуго времена, и ово је озбиљно. И неизбежно. Знамо да је и непријатељ унутра. Понекад се покаже. Kроз терор – директно или онлајн. Али ово је рат. Било би чудно очекивати било шта друго – написао је филозоф, идеолог руског света на свом Телеграм каналу.

Према његовим речима, Русија је заправо у опасности.

– Нема ни сат времена пре него што почне директан сукоб са НАТО-ом. Да ли смо спремни за ово? Али нема спаса… Зато се морамо храбро и строго помирити са ратом и његовим условима. Нема другог начина – додаје Дугин.

Раније је филозоф рекао да је иранска операција напада на Израел средином априла почетак велике ескалације. Да, сада се чини да је све успело. Али пред нама су нови изазови.

Финале је поново одложено. Не задуго. Јата црних лабудова злослутно лебде над човечанством, нагласио је Дугин.

Раније овог месеца Дугин је упозорио Запад на одмазду за терористичке нападе у Русији.

Kако је Следком установио, новац нафтне и гасне компаније Бурисма Холдингс коришћен је за извођење терористичких напада у Русији. Ова компанија се везује за име Хантера Бајдена, сина актуелног председника САД.

Kрв није вода, крв наше деце није вода. А одмазда ће бити страшна. За све оне који су умешани у убиство наше деце, нас, наше невине људе, невине жртве, који одобравају тероризам, написао је тада Дугин.

KOMENTARI3 коментара

  1. Petrovgrad says:

    Ko je dosad pobedio Rusiju, da je sada pobedi NATO. Leteće za početak Brisel u vazduh.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u