„Đukanović je crnogorski Tači“

„Đukanović je crnogorski Tači“

25 aprila 2013

Milo Djukanovic,predsjednik Crne Gore i DPSS.PrelevicFunkcioner Demokratskog fronta Goran Danilović napisao je na svom Fejsbuk profilu da je režim Mila Đukanovića oteo pobjedu Miodragu Lekiću i to uz „evropsku saglasnost“, prenosi portal „IN4S“.

„Mala nam je to satisfakcija međutim. Oteli su nam pobjedu i to uz podršku sa strane. Otkud ta evropska saglasnost i pečat na nepošteno i oteto? Zna Đukanović otkud, ubijeđen sam. Nije još dovršio posao i zato njega guraju pred sobom, u leđa, onako kako on gura svog Lilića. On je crnogorski Tači kojemu se ne gleda u zube i prošlost sve dok može da „sažvaće sadašnjost“, istakao je Danilović.

Danilović je istakao da je pobjeda opozicije ostvarena na predjsedničkim izborima najčistija pobjeda u novijoj istoriji Balkana, jer nije ostvarena na nezakonit način.

„Moramo biti ponosni na pobjedu koju smo bez novca, ucjenjivačke podrške i pogodbenih aranžmana ostvarili predvođeni Miodragom Lekićem. Zaista je to najčistija pobjeda u novijoj istoriji Balkana. Niko, pa ni evropska politika, ne voli kada pobijedite bez njihove podrške. Nismo dužni, nismo kupovali lične karte, nismo molili pomoć na bilo kojoj adresi, nismo zapošljavali… Zato i treba strpljivo i uporno da branimo pobjedu, zato što je čista“, zaključio je Danilović.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *