DINKIĆ: Dačić je spreman na sve, prevario je Miloševića, Koštunicu, Tadića, Vučića…

DINKIĆ: Dačić je spreman na sve, prevario je Miloševića, Koštunicu, Tadića, Vučića…

2 septembra 2013

mladan-dinkic-ivica-dacic-1375041900-345245Lider URS-a Mlađan Dinkić saopštenjem je reagovao na navode premijera Srbije Ivice Dačića, koji je danas u parlamentu polemisao s poslanicima URS-a.

Dinkić u oštrom saopštenju navodi da lider SPS-a i premijer Srbije Ivica Dačić pokušava da prevari građane Srbije nakon što je prethodno prevario sve političare u zemlji.

„Čovek koji je uspeo da prevari sve i Vučića i Koštunicu i Miloševića i Tadića i Dinkića i Đilasa, današnjom demagoškom izjavom pokušava da prevari i građane Srbije. Sve odluke iz oblasti finansija i ekonomije u prethodnih godinu dana donošene su uz saglasnost svih koalicionih partnera, uključujući i Dačića. Zato se postavlja pitanje: zašto premijeru Dačiću iznenada smetaju Ujedinjeni regioni Srbije? Da li je to zbog uvođenja reda u javne finansije i nulte tolerancije na neplaćanje poreza?“, pita se Dinkić u saopštenju.

Dinkić ističe da je Ivica Dačić čovek koji se odrekao svojih partijskih drugova i pustio ih niz vodu „kao što i sami kažu, a sve zarad sopstvenog opstanka na vlasti“.

„On ovakvim izjavama samo pokušava da baci prašinu u oči građanima Srbije i opravda svoje makijavelističke postupke. Očigledno da je Dačić spreman na sve i da je za njega svako sredstvo u politici dozvoljeno, ne bi li još koji mesec ostao u premijerskoj fotelji“, saopštava Mlađan Dinkić.

Lider URS-a dodaje i da se prilikom rekonstrukcije vlade Dačić nije rukovodio ni opštim dobrom, ni održavanjem stabilnosti vlade, već samo ličnim interesom i to je, kako podvlači, jedina istina.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *