ДУТЕРТЕ очитао лекцију КЛИНТОНОВОЈ ћерки!

DUTERTE očitao lekciju KLINTONOVOJ ćerki!

1 juna 2017

Predsednik Filipina Rodrigo Duterte „očerupao” je Čelsi Klinton, kćerku zlotvora Bila i Hilari Klinton.

Izgubivši iz vida je sa njim loše prošao i Barak Obama, javno je izrazila nezadovoljstvo ovim Duterteovim rečima upućenog njegovim vojnicima povodom uvođenja ratnog stanja na delu filipinskog ostrva Mindanao:

„Za ovo ratno stanje i sve njegove posledice odgovaraću samo ja. Vi radite svoj posao. Ostalo je na meni. Ako bude potrebno, ići ću za ovo i u zatvor. Ako silujete tri žene – reći ću da sam to ja uradio”.

Kao i njena majka i otac, i Čelsi se proglasila nadležnom za celu planetu, pa i za filipinske žene i njihova prava. Na svom  Twitter-nalogu je napisala (ili joj je neko napisao):

„To nije smešno. Uopšte. Duterte je bandit i ubica koji ne obraća pažnju na ljudska prava. Zato je važno i dalje govoriti da silovanje nije šala”.

Duterte je prvo ukazao da filipinski vojnici nikad dosad nisu silovali, a pripadnici američke armije jesu – Japanke na Okinavi. Naveo je da se zna za nekliko takvih slučajeva.

Za sopstveno pominjanje „tri silovanja” rekao je da je time hteo da pokaže do koje mere je spreman da preuzme na sebe odgovornost za sve što budu činili njegovi vojnici u vreme ratnog stanja. A potom se Čelsi Klinton obratio neposredno, naglasivši d 2ženske” poput nje u svemu vide samo silovanje:

„Da, ženske od onoga što se kaže čuju samo reč `silovanje`. Zato se i ta Čelsi okomila na mene… A ja je pitam: šta si mislila kada se tvoj otac, predsednik Sjedinjenih Država, bavio seksom sa (Monikom) Levinski i drugim ženama u Beloj kući? Da li si se i na njega okomila?”

Bil Klinton se 1998-me zbog veze sa pripravnicom u Beloj kući Levinski bio suočio i sa procedurom impičmenta. Zbog laganja pred sudom i „ometanja pravosuđa”.

Potom se ono što Donald Tramp naziva „vašingtonskim blatom” postaralo da od tih optužbi bude oslobođen.

Duterte je dosad slao „dođavola” i EU i Obamu, pominjući mu i majku. Poručivao je Vašingtonu da mu Filipini nisu „kuče na povocu”, a bivšeg generalnog sekretara UN, Ban Ki Muna, nazvao „glupanom”.

KOMENTARI



6 komentara

 1. Lajla says:

  Kud se Celsi petlja,ima ona oca zlocinca,koji je ubijao srpsku nejac radioaktivnim bombama.Glupaca nije shvatila poantu Dutertea,da je on odgovoran kao Presednik za svoju vojsku i u slucaju zlocina on ce odgovarati,a ne ko njen otac bjezati od pravde.

 2. Batina says:

  Ova rugoba klintonovih na slici mora da je reptiloid.

 3. neko says:

  hahahhahahhaha....jao koji covek, kakav lik. ako joj je rekao, a mogao je i jos zesce da joj odgovori, devojci koja ne zna kako se zove, a cija zlodela njenog oca i majke, tri generacije ne mogu da operu, pa neka se posveti svojoj porodici, a ne da drugog napada, jer ispada jadna....Ne razumem, mesa se u Filipinske poslove? A ne mesa se u ISIS i silovanja ISISa? Pa to je zalosno...

 4. neko says:

  kakva majka takva cerka...na nekim slikama Klintonove, stvarno sam pomislio da nije sa zemlje....ako se jos slikala zajedno sa Bzezinskim, Oldbrajtovom, ili Francuskom ambasadorkom u Srbiji,Rotsildom i rokfelerom onda mi je jasno da sam u pravu....Lepota nije ista za zemljane i one koji to nisu....

 5. ups...;) says:

  eh, kad bi joj on postao staratelj...

 6. sole says:

  ona ne treba da se boji,ovakvu rugobu nece ni da siluju,a sto je glupa to je posebna prica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *