DVERI: Dačić još jednom demantovao sam sebe

DVERI: Dačić još jednom demantovao sam sebe

16 oktobra 2013

225154_dveri-logo_hsObaveštavamo javnost da je premijer Srbije Ivica Dačić večeras još jednom demantovao sam sebe: poznat kao premijer koji govori jedno, a radi drugo – i često radi sve suprotno od onoga što govori – Dačić večeras je, na proslavi 60 godina Večernjih Novosti, prišao da se pozdravi sa jednim „ludakom“.

Naime, premijer Srbije je tokom proslave u Domu Vojske posvetio posebnu pažnju predstavniku Pokreta Dveri Vladanu Glišiću, pokazujući da posebno ceni „ludake“ koji se protive ulasku Srbije u EU.

Poštujući elementarno kućno vaspitanje, Glišić na ovo nije reagovao onako kako bi inače reagovao da je premijera Dačića sreo u drugačijoj prilici, već ga je samo upitao zbog čega režim sprovodi ovakvu medijsku blokadu prema Pokretu Dveri.

Dačić je odgovorio: „Nisam ja kriv“.

Ovom posebnom pažnjom, ali i pravdanjem, premijer je opet demantovao sebe – priznajući da ipak ne misli da su oni koji su protiv EU- ludaci.

Zahvaljujemo se gospodinu Dmitroviću što nas je pozvao na skup i poštovanje prema njemu kao domaćinu skupa je bio jedini razlog zašto prema Dačiću nismo reagovali kao na Beogradskom maratonu.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *