„Hrvatska na tragu monstruozne NDH, prvo se ubijala ćirilica, pa onda Srbi“

„Hrvatska na tragu monstruozne NDH, prvo se ubijala ćirilica, pa onda Srbi“

13 decembra 2013

vladan-glisicHrvatska referendumom protiv ćirilice pokazuje da je na tragu svoje monstruozne majke Nezavisne Države Hrvatske (NDH) Ante Pavelića, ističe član Upravnog odbora pokreta „Dveri“ Vladan Glišić.

On navodi da je Hrvatska tokom Drugog svetskog rata „prvo ubijala ćirilicu, pa posle Srbe“.

Glišić podseća da je jedna od prvih odluka ustaškog režima 1941. godine bila zabrana ćirilice, saopšteno je iz pokreta „Dveri“.

„Pošto je Republika Hrvatska decenijama glumila multikulturalnost kako bi svojim, takođe, monstruoznim, mentorima iz Berlina i Vatikana omogućila da je uguraju u EU, došlo je vreme da skine masku tolerancije i da pokaže svoje ružno lice NDH“, ističe Glišić.

On navodi da više od 650.000 Hrvata, koji podržavaju „ubijanje“ ćirilice najbolje govore o tome kakvo društvo gaji hrvatska državnost.

„Gromoglasno ćutanje briselskih gospodara iz EU na ovakvo ponašanje Hrvata najbolje govori o tome da oni koji ovakvu Hrvatsku trpe kao svoju članicu imaju iste moralne nazore, kao i oni koji su NDH smatrali članicom tadašnje nove Evrope, odnosno Trećeg rajha“, navodi Glišić.

Prema njegovim rečima, Rimokatolička crkva jedina je institucija koja nije „menjala ni ime ni sadržinu od 1941. godine“.

On kaže da Rimokatolička crkva u Hrvatskoj i danas daje svoju infrastrukturu „marginalnom“ takozvanom „Štabu za odbranu hrvatskog Vukovara“ i privodi mu 650.000 Hrvata-ratnika za ubijanje ćirilice.

Glišić pita zašto zvanični Beograd ne postavi pitanje Briselu, koji se u problem ubijanja ćirilice u Hrvatskoj uopšte ne meša.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *