DVERI: Kad se mi budemo pitali, gej-parada će biti zabranjena

DVERI: Kad se mi budemo pitali, gej-parada će biti zabranjena

12 septembra 2013

vladan-glisicKada se Dveri budu pitale o Srbiji primenićemo rešenja ruskog zakonodavstva i zabraniti gej-parade kao i bilo kakvu propagandu i promociju ideologije homoseksualizma maloletnicima!

U SAD su čak sprovedene naučne studije koje su dokazale svu štetnost homoseksualnog delovanja na decu i nije slučajno da upravo odatle dolaze fondovi za one NVO i druge lobiste koji propagiraju LGBT model društva i razaraju tradicionalne vrednosti i tradicionalnu porodicu. Takvi lobisti uveliko deluju u Srbiji, koja je – kao i Rusija – demografski ozbiljno ugrožena belom kugom, pa se Dveri zalažu da se i u našoj zemlji primeni pooštreni ruski „recept“ za zaštitu dece od pogubnog uticaja homoseksualizma.

Federalni zakon Rusije kojim je u junu ove godine dopunjen „Zakon o zaštiti dece od informacija koje štete njihovom zdravlju i razvoju“ iz decembra 2010.godine odredio je administrativne kazne za:

– širenje informacija koje propagiraju netradicionalne seksualne odnose, koje izjednačavaju tradicionalne i netradicionalne seksualne odnose, za nametanje ovih informacija putem masovnih medija i interneta uz izrazito pojačanu odgovornost stranaca koji u ovim zabranjenim radnjama učestvuju

Te mere su administrativne i predviđaju vrlo visoke novčane kazne za državljane i pravna lica u Rusiji, dok za strance predviđaju izbacivanje sa teritorije Ruske Federacije! Naravno, krivična dela koja bi iz ovakvog delovanja proizašla posebno su kažnjiva.

Ovakvim zakonskim rešenjem ruska država je pokazala da potpuno ima svest o tome kako deluju totalitarne lgbt organizacije, kakva je suština i struktura njihove ideologije i metodologije delovanja, da su te organizacije deo struktura koje deluju iz inostranstva a na razaranju socijalih struktura ruskog društva.

Takođe, iz činjenice da nije donošen nikakav poseban zakon protiv gej-parada i lgbt organizacija već je samo dopunjeno zakonodavstvo o zaštiti dece vidi se da namare ruske države nije homofobična i da ne postoji nikakva diskriminacija osoba sa homoseksualnim opredeljenjem već da je uklapanjem u postojeću zakonodavnu arhitekturu ostvarena suštinska namera da se podrži porodični model društva koji je nasušno potreban Rusiji kao zemlji čiji je narod izložen demografskoj katastrofi.

Ponavljamo: Srbija je u istoj poziciji kao i Rusija u vezi sa demografskim problemima – koji sve više rastu delovanjem LGBT totalitarnih struktura – i zato se zalažemo za primenu istih –ruskih- zakonskih rešenja u Srbiji.

Posmatrajući bezobrazno i bezobzirno ponašanje gej-lobista iz NATO ambasada u Beogradu i drugih evroatlantskih struktura, kao i agresivno ponašanje lgbt aktivista poslednjih dana te osećajući poniženost zbog slugeranjskog i beskičmenog ponašanja Vučić-Dačić-Dinkićevog režima, Dveri su odlučile da pojačaju retoriku svojih nastupa kao i da organizuju protest protiv antiporodične vlade pred zgradom Vlade Srbije 28.septembra 2013.godine.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *