DVERI: Sprovešćemo sve što i Putin

DVERI: Sprovešćemo sve što i Putin

26 februara 2014

225154_dveri-logo_hsDveri će, kada se budu pitale i odlučivale u Srbiji, sprovesti sve što je Vladimir Putin sproveo u Rusiji, izjavio je nosilac poslaničke liste tog pokreta.

Boško Obradović je u Vranju, na promociji predizbornog programa u restoranu „Klub svetskih putnika“ izjavio za agenciju Beta da to pre svega podrazumeva „privođenje tajkuna pravdi i zabranu nametanja ideologije homoseksualizma maloletnicima“.

Obradović je rekao da su Dveri „protiv daljih pregovora sa EU po svaku nacionalnu cenu“ i predlažu da se „državni brod Srbije okrene čvrstom savezu s Rusijom i evroazijskim integracijama jer ekonomska, politička i vojno-bezbednosna računica jasno kaže da je Rusija interes Srbije“.

Obradović je rekao da ga je iznenadilo to što su mu građani Bujanovca rekli da su Dveri jedine od svih učesnika na izborima koji su uopšte došli u opštinu Bujanovac.

Pokret Dveri je danas odrzao skup i u Bujanovcu, a zatim posetio selo Veliki Trnovac gde je oskrnavljena crkva koja nije popravljena od nemira na Kosovu 2004. godine. Obradović je rekao da će obnova te crkve biti „jedna od prvih stvari koje ćemo uraditi kada se mi budemo pitali“.

Obradović je naveo da se „veliki broj srpskih porodica iseljava iz opštine Bujanovac, pošto su u pljačkaškim privatizacijama ovde mnogi izgubili posao i što država nema odgovor na socijalno i ekonomsko propadanje juga Srbije“, a Dveri će to promeniti „kada se budu pitale i odlučivale“.

On je rekao da se Dveri zalažu da se subvencije od 10.000 evra za svako novootvoreno radno mesto, umesto stranim firmama, daju isključivo domaćim privrednicima i poljoprivrednicima.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *