Dveri sutra blokiraju Skupštinu Srbije

Dveri sutra blokiraju Skupštinu Srbije

25 aprila 2013

Skupstina srbijePokret Dveri ogradiće sutra Skupštinu Srbije žutom trakom kao mesto izdaje i zaustaviti svakog narodnog poslanika da ga pogleda u oči i pita na čijoj je strani.

Kao što su ranije najavili predstavnici Pokreta Dveri okružiće Skupštinu Srbije za vreme zasedanja o Kosovu i Metohiji sa žutom trakom, obeležavajući tako mesto potencijalne izdaje Srbije. Traka simboliše mesto zločina i izdaje, a žuta boja izdajnike (od Demokratske stranke do „Novih Žutih” – Vlade Dačić-Vučić-Dinkić). Sačekaćemo svakog narodnog poslanika na ulazu u Skupštinu Srbije da ga pogledamo u oči i pitamo da li je spreman da bude izdajnik Srbije i da se opredeli za priznanje nezavisnog Kosova koje mu servira izdajnička Vlada Srbije.

Svakog narodnog poslanika upozorićemo da prihvatanjem briselskog sporazuma krše Ustav Srbije, stavljaju večitu ljagu na svoje ime i prezime, na svoju porodicu, a mnogi od njih krše i svoja predizborna obećanja i varaju svoje birače, kao što je slučaj sa SNS i SPS koji su jedno pričali pre izbora, a sada drugo rade. Isti slučaj je i sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem čije sramno podržavanje briselskog sporazuma i ćutanje o izdaji govori zašto smo ga davno nazvali Tadićem umesto Tadića.

Pokret Dveri se obavezuje da će svuda i na svakom mestu zaustavljati izdajnike Srbije i suočavati ih sa njihovom izdajom! Izdaja neće proći!

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *