DVERI: Vlast da bar povodom gej-parade posluša svoj narod, a ne Brisel

DVERI: Vlast da bar povodom gej-parade posluša svoj narod, a ne Brisel

28 avgusta 2013

225154_dveri-logo_hsZašto gej-parada ima veći publicitet u medijima i od strane vlastodržaca od problema prezaduženih porodica kojima privatni izvršitelji oduzimaju imovinu kad ne mogu da vrate bankarske i komunalne dugove, ili bilo koje druge goruće porodične teme o kojima se slabo ili nimalo govori?

Da li je gej-parada važnija od bele kuge, katastrofalnog stanja u srpskom zdravstvu i školstvu, dece sa posebnim potrebama i teškim bolestima?

Pokret Dveri svojim protivljenjem gej-paradi upravo želi da ukaže na tri stvari:

1. Demografska, moralna i ekonomska katastrofa u kojoj se Srbija nalazi posledica je višedecenijske nebrige vladajućih struktura o porodici kao temelju društva; da bi opstala, srpskoj državi i društvu je potrebna reafirmacija najstarije i najvažnije zajednice među ljudima – prirodne porodice, i iz te reafirmacije konstituisanje nove porodične politike u Srbiji čiji temelj predstavlja PORODIČNA POVELjA SRBIJE.

2. Gej-paradom vlastodršci u Srbiji žele da skrenu pažnju naroda sa ekonomskih tema, predaje Kosova i Metohije u Tačijeve ruke, i katastrofalne politike koju vode u poslednje vreme.

3. Gej-parada nije nikakva borba za ljudska prava LGBT manjina, već se gej-paradom nameće jedna nova ideologija suprotna tradicionalnom sistemu vrednosti u Srbiji koji zastupaju sve tradicionalne verske zajednice; održavaanje ove manifestacije je još jedan uslov u nizu uslova iz EU koju vlastodršci u Srbiji moraju po svaku cenu da ispune.

Kada se Pokret Dveri bude pitao i odlučivao u državi Srbiji, a po uzoru na nove ruske zakone, biće zabranjene gej-parade, kao i svaki oblik promocije homoseksualne propagande maloletnim licima.

Mi ne ulazimo u privatne živote pojedinaca i to smatramo nedopustivim ponašanjem. Mi samo hoćemo da kažemo da je podjednako nedopustivo da se privatne seksualne sklonosti, zarad ispunjavanja još jednog od bezbrojnih uslova za EU, nameću čitavom društvu javnim paradiranjem i budućim donošenjem zakona koji će omogućiti homoseksualne brakove i mogućnost da takvi parovi usvajaju decu.

Pokret Dveri nikada nije koristio fizičko nasilje i učestvovao u bilo kakvim uličnim incidentima. Upravo zato, Pokret Dveri ima pravo da od vlastodržaca u Srbiji traži da ne uvode poniženo i uvređeno društvo u vanredne okolnosti i da – bar po ovom pitanju – poslušaju narod, a ne Brisel i Vašington.

Kada se Pokret Dveri bude pitao i odlučivao u državi Srbiji, uredićemo društvo i državne zakone u skladu sa Poveljom porodične Srbije koju ćemo obznaniti javnosti Srbije na Veliku Gospojinu 2013. godine.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *