ЏЕНЕТ ЈЕЛЕН ПОРУЧИЛА: „Америка и Запад могу себи да приуште још један рат!“

DŽENET JELEN PORUČILA: „Amerika i Zapad mogu sebi da priušte još jedan rat!“

16 oktobra 2023

Rano je za razmišljanje o ekonomskim posledicama izraelsko-palestinskog konflikta, jer zavise od toga da li će se sukob proširiti na region, izjavila je danas američka ministarka finansija Dženet Jelen.

Ona je rekla za „Skaj njuz“ da je širenje sukoba van Izraela i Gaze „svakako ishod koji (SAD) žele da izbegnu“, prenosi „Rojters“.Na pitanje da li SAD i Zapad mogu sebi da priušte još jedan rat, Jelen je odgovorila „sasvim sigurno“.

Prema njenim rečima, Amerika svakako može da sebi priušti da bude uz Izrael i da podrži vojne potrebe ove zemlje, a takođe „može i mora“ da podrži Ukrajinu u borbi protiv Rusije.

KOMENTARI8 komentara

 1. Perun says:

  Citat:Na pitanje da li SAD i Zapad mogu sebi da priušte još jedan rat, Jelen je odgovorila „sasvim sigurno“..... Prema njenim rečima, Amerika svakako može da sebi priušti da bude uz Izrael i da podrži vojne potrebe ove zemlje, a takođe „može i mora“ da podrži Ukrajinu u borbi protiv Rusije...... Ne samo Amerika, nego i sve ostale kolononije moraju indirektno ili direktno da podrže Familijine hazarske)ratove.

 2. E.Lirsch says:

  Matora a drolja. Niakako ne pase ali kod smrdljivaca je sve moguce.

  • Peki says:

   Svaku njenu izjavu treba čitati suprotno, znači bankrot su

 3. radmila says:

  Rat joj je, ocigledno, u ludoj glavi, da bog da da joj bude i u kuci i porodici.

 4. persida says:

  Neka bude kako baba kaze, ali da je vidim u prvom borbenom redu, u uniformi. Izjeli te crvi, cionistkinjo smrdljiva.

 5. milorad5 says:

  opet je jela pečurke...oni su bankrot i nemaju pare da finasiraju više ratove a da ne pričamo šta če im s.arabija uradti finansisjki ako se ovaj napad na gazu ne zaustai podhitno...ova matora drolja je profesionalni lažov i zato su je i postavili tu ali nema te laži više koja možda prodje...alo bankrot je već bio...država koja ne može da zatvori svoj budžet je BANKROTIRALA a amerikanci ni vradžbinama to više ne mogu da urade a da prevaljuju svoju recesiju i inflaciju na naš ledja teško da će moći takodje...nema više ratova sem ako nisu kamikaze svi odreda tamo...

 6. Ficko says:

  Čitajući njena viđenja o američkoj ekonomiji i perspektivi poredeći to sa ovom izjavom u članku, očigledno joj je NALOŽENO da LUPA.

 7. ostrogorski says:

  Kako se ova karikatura zove - Dženet ili Džehenem? Može i hoće Jamerika, tuđom krvlju, da povede bezbroj ratova. I koja god strana da pobedi, Amerika dobija. Lako je tuđim ku.cem gloginje mlatiti. Vreme je za Posejdon...neka se najrazvijeniji delovi SAD pretvore u slanu pustinju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *