ЏОН БОСНИЋ О БУДУЋНОСТИ ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ: Ако само покушају…

DŽON BOSNIĆ O BUDUĆNOSTI VELIKE ALBANIJE: Ako samo pokušaju…

9 januara 2019

Novinar Džon Bosnić kaže da Srbija ne sme da prizna Kosovo i Metohiju, a da će Donald Tamp korak po korak da ukida podršku Šiptarima i da će Srbima dobiti priliku da povrati suverenitet na svojoj južnoj pokrajini.

Bosnić je gostujući u emisiji “Srpska priča“ rekao da su porazom Klintonovih Šiptari izgubili podršku SAD i da će nakon povlačenja trupa i Sirije uslediti povlačenje Amerikanaca sa Kosova. Bosnić je rekao da će nakon povlačenja Amerikanaca sa Kosova Srbija lako da vrati kontrolu nad svojom teritorijom.

Bosnić je rekao da nema šanse da Albanija anektira Kosovo i Metohiju, da takve stvari ni Hitler nije uspeo da sprovede i da će se poput Hitlerovog anšlusa, na isti način završiti i Albanski anšlus – samoubistvomi razaranjem Albanije.

Bosnić je rekao da ne postoji zemlja u regionu od koje Albanija ima podršku, i da Albanci svojim projektom “velike Albanije” ulaze u sukob sa Grčkom, Makedonijom, Bugarskom, Srbijom i Crnom Gorom.

(Pravda)

KOMENTARI4 komentara

 1. Zoran says:

  Eh, idi savetuj Vucka, evi mi ce te placamo kao njegovog savetnika, samo da te on prihvati.

 2. Zoran says:

  I kazi Putinu da nije Vucic bas onako dobar po Ruse kakvog ga on vidi.

 3. Deda Micko says:

  Ovaj seje neosnovani optimizam kao D. Lucic.

 4. Deda Micko says:

  Sve me strah Bosnić će poslati svoje sinove da ginu za Kosovo. Malo morgen. Deca se kreću u krugu Dvojke i troše tatinu američku penziju. Drugi neka ginu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *