ЏОН МЕКЕЈН ТРАЖИ да Америка нападне Русију

DŽON MEKEJN TRAŽI da Amerika napadne Rusiju

3 maja 2018

Vlasti SAD moraju da razmotre pitanje mogućeg sajber-napada protiv Rusije, izjavio je predsednik Odbora za oružane snage američkog Senata Džon Mekejn u svojoj novoj knjizi, čije se objavljivanje očekuje 22. maja.

Prema njegovim rečima, to bi trebalo da bude odgovor Sjedinjenih Američkih Država na „mešanje“ Rusije u američke izbore 2016. godine, prenosi „Difens njuz“.

Senator ističe da američka strana treba da iskoristi svoje mogućnosti u oblasti sajber-tehnologije, kako bi naterala Rusiju da zažali zbog napada na temelje američke demokratije.

On je takođe kritikovao stav američkog predsednika Donalda Trampa, koji, prema Mekejnu, smatra Rusiju potencijalnim saveznikom.

„(Putin) nikada nije bio, nije i nikada neće biti naš partner“, naglasio je Mekejn.

KOMENTARI5 komentara

 1. Phuj,sklonite ga! says:

  -Neka ide neka napadne Rusiju on sam,matora drkelja koja boluje od raka!-Kakvi su samo izrazi na licima ovih sa slike (onih koji ga slushaju-a ko zna o kakvoj gadosti i grozoti on pricha a oni primorani da snimaju i slushaju). -Ne sme da bude ratova ,ne bi trebalo da bude ratova na ovoj lepoj plavoj planeti , ali nazalost, dokle god postoje takvi kao on i njemu slichni nastaje zlo i ubistvo umesto ljubavi i mira.Ne postoji na planeti chovek koji vishe zagovara ratove nego shto je to ovo stvorenje koje nazalost ima chovechji oblik!

 2. padre says:

  Hvala bogu, da nije, zamisli šta bi tek onda bilo!

 3. padre says:

  Mislim, s obzirom, kako vi radite sa "partnerima!

 4. padre says:

  Mislim, s obzirom, kako vi radite sa "partnerima!

 5. Zaharije qSerak says:

  Završite rečenicu- naslov.Da napadne SAJBER! Da odgovori Rusiji na njihove napade.Ja se iskreno nadam vrlo brzo,kada konačno sklone Trumpa sa mjesta Presjednika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *