Džon MekKejn igrao poker na mobilnom dok se odlučivalo o ratu u Siriji

Džon MekKejn igrao poker na mobilnom dok se odlučivalo o ratu u Siriji

4 septembra 2013

mccain-vip-poker1953383467Američki senator Džon Mek Kejn, dugogodišnji zagovornik vojne intervencije u Siriji, uhvaćen je kako igra poker na svom mobilnom telefonu za vreme govora najviših zvaničnika američke administracije tokom jednog od najvažnijih pretresa u Kongresu u ovoj godini.

Fotografija dokazuje kako Mek Kejn igra poker na svom Ajfonu tokom rasprave o tome da li senatori treba da daju pristanak predsedniku Baraku Obami za bombardovanje Sirije zbog upotrebe hemijskog naoružanja.

Mek Kejn je preko Tvitera reagovao sarkastično rečima „skandal“, nakon što je „Vašington post“ postavio fotografiju na svom sajtu.

„Uhvaćen tokom igre igrice na Ajfonu usled tročasovne sednice Senata – najgore od svega izgubio sam“, napisao je Mek Kejn.

„Koliko god volim da slušam velikom pažnjom izjave svojih kolega tokom tri i po sata, povremeno mi malo dosadi pa sam pribegao pokeru“, kazao je Mek Kejn CNN-u.

Najgore od svega je što sam izgubio hiljade dolara u ovoj igri, dodao je nekadašnji kandidat republikanaca za predsednika SAD, pojasnivši da se radilo o „novcu za igrice“.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *