ЏОНСОН: Страхујем да ћу почети да личим на Путина!

DŽONSON: Strahujem da ću početi da ličim na Putina!

2 septembra 2019

BORIS Džonson je u intervjuu The Times rekao da je „zbog posla“ nabacio „suvišne kilograme“ kojih bi hteo da se oslobodi trčanjem, ali to ne čini jer strahuje da bi „počeo da liči na Vladimira Putina“.

U istom intervjuu je to dodatno objasnio. Baš džonsonovski:

„Problem je u tome će i oni koji me obezbeđeuju – ako ja budem trčao morati da trče uporedo. Na rastojanju od nekoliko milja. A to će zaista malo ličiti na Putina“.Britanski premijer je The Times otkrio da mu se više sviša posao predsednika vlade nego gradonačelnika Londona. Uprkos tome što sada mora da „mnogo radi“.

Posebno je naglasio da će Britaniju izvesti iz EU kroz dva meseca, ne obazirući se na plan opozicije da mu u tome zasmeta:

„Želim da svi u zemlji, uključujući i poslanike, znaju da je fundamentalno pitanje u ovome. Nameravate li da stanete na stranu lidera laburista Korbina i onih koji žele da ponište referendum, da anuliraju demokratski verdikt naroda i zemlju uvedu u haos? Ili ćete stati na stranu onih među nama koji će sve dovesti u red, realizovati volju naroda i potpuno se fokusirati na unutrašnje probleme?“

The Times ocenjuje da je Džonson kao premijer „smeo do ivice nepromišljenosti“, a istovremeno „oprezan u objašnjavanju svojih poteza“.

KOMENTARI6 komentara

 1. Ivke says:

  Somina ne otesana saksonska

 2. zoran says:

  Jedino ako ti isisaju jedno dve kante masti...

 3. rajko says:

  Ne maštaj! To nije moguće! Dele vas svetlosne godine!

  • Željko says:

   Baš tako!

 4. teoretičar says:

  Džonson je, iako nenašminkan izgleda ko kvazimodo, rekao sve najlepše o Putinu, što me iznenadilo. A možda ne bi trebalo. I Obama je želeo da kopira Putina, pa su mu valda skrenuli pažnju da ipak nije srazmerno adekvatan kad se razgoliti i nije više ponavljao.

 5. padre says:

  Prvo treba da ličiš na nešto!Ovako ličiš na žuto govno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *