EDI RAMA: Da me u Beogradu štiti 5.000 policajaca

EDI RAMA: Da me u Beogradu štiti 5.000 policajaca

25 oktobra 2014

big_lso_6069 Edi RamaAlbanski premijer Edi Rama uputio je Srbiji još jedan nerealan zahtev. On od naše zemlje traži dozvolu da u Beograd dođe sa odredom od 100 telohranitelja, kao i da njegovu posetu Beogradu obezbeđuje čak 5.000 policajaca. Prisećanja radi gej paradu u glavnom gradu obezbeđivalo je 7.000 pripadnika MUP-a.

Albanski premijer je verovatno za svoju kvotu bio inspirisan gej paradom, za čije je čuvanje angažovano 7.000 policajaca.

Ramin provokatorski potez je nastavak njegovih zahteva, među koje spada zahtev da mu se predaju ključevi Beograda i da održi miting u Preševu.

Albanski premijer tvrdi da se oseća urgoženo u glavnom gradu Srbije. Mediji u Srbiji već uveliko pišu o planskom pokušaju da se krivica za nedavne incidente prabaci na Srbiju i da Rama ima jednu od ključnih uloga u tom procesu.

Edi Rama se juče oglasio i oko kazne UEFE posle incidenta na stadionu JNA. Rama je žestoko kritikovao tu odluku i proglasio je za nepravednu.

„Fudbalski savez Albanije će dobro uraditi ako otvori sudski postupak do kraja. Danas nije bilo pravde za ono što se dogodilo na stadionu u Beogradu. Napred Albanija“ – napisao je Rama na svom Tviter nalogu.

KOMENTARI7 komentara

 1. s@Ša says:

  Šta 5000 daće tebi Vučić i 10 000 i ne samo ključeve od Beograda već i od svog stana ako treba samo da se za milimetar Briselu uvuče u zadnjicu!

 2. Za Srbiju says:

  Zamislite scenu, kada ovaj pun sebe izađe iz aviona na crveni tepih u sred Beograda, uz vojnu počast srbske Garde. Zar ćemo i to doživeti??!!? Kolika će biti albanska pobeda!

 3. Elim says:

  Treba ti jebati mater, a ne 5000 policajaca za obezbjeđenje.

 4. Zoran says:

  A ovo je tek početak,čovjeku se može pa provocira,a u Srbiji nema muda pa da kaže dosta više boje se EU:jADAN LI JE PUT KOJIM VODE SRBIJU.Neka nam je dragi bog na pomoći kad nećemo sa braćom nego sa onima koji nam otimaju i ponižavaju.

 5. genije says:

  razoč(m)araće ga naših 5000 policajaca!!!

 6. Vlado says:

  Treba nu omogučit da ga čuva 5000 pripadnika tz. UČK-a !!!

 7. vlada says:

  Ma nije se on to sam setio. To su ga naucili njegovi prijatelji a i nasi "prijetelji" iz USA i EU. Glup je on da to smisli sam.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *