ЕФИКАСНИЈЕ ОД ХЕМОТЕРАПИЈЕ: Чудесна биљка убија ћелије рака за 48 сати

ЕФИКАСНИЈЕ ОД ХЕМОТЕРАПИЈЕ: Чудесна биљка убија ћелије рака за 48 сати

28 фебруара 2015

maslacak-600x431Чај од маслачка делује на ћелије рака, тако што се дезинтегришу у року од 48 сати а да притом здраве ћелије не буду нападнуте.

Ова биљка је занемарена, али има многа лековита својства и све што треба да урадите је да је уберете са чистих поља далеко од саобраћаја.

Док су наше баке знале да сируп од маслачка садржи многе лековите материје, данас се зна да корен маслачка може помоћи оболелима од рака.

Научници су открили да корен ове биљке ради „боље“ него хемотерапија јер убија само ћелије рака.

Поред тога има диуретичко својство, стимулише лучење жучи, чисти јетру, помаже код алергије и смањује холестерол. Она садржи веома важне витамине и минерале као што су витамин Б6, тиамин, рибофлавин, витамин Ц, гвожђе, калцијум, калијум, фолну киселину и магнезијум.

Универзитет Виндзор у Канади спровео је истраживања на Катедри за хемију и биохемију, а резултати су дали нову наду пацијентима са карциномом.

Откривено је да корен маслачка ефективно „убија“ ћелије погођене раком без штетних утицаја на друге ћелије у телу.

Према истраживању маслачак делује на канцерогене ћелије, тако што се распадну за 48 сати, а за то време ниједна здрава ћелија неће бити поново инфицирана.

Закључено је да се континуираним лечењем кореном маслачка могу уништити већина ћелије рака оболелих и због ових неочекиваних резултата тим истраживача је добио додатну подршку да настави истраживање ове чудесне биљке.

Џон ди Карло, који има 72 године се лично уверио у лековитост маслачка, док се безуспешно лечио пуне 3 године.

Као алтернативу пио је чај од корена маслачка и након само четири месеца овај човек је доживео потпуно повлачење болести.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u