ЕКСКЛУЗИВНО БРАНКО ВЛАХОВИЋ: „Запад не схвата да Путин не блефира! Иако је почела траљаво, Русија ће побити у овом рату!“

ЕКСКЛУЗИВНО БРАНКО ВЛАХОВИЋ: „Запад не схвата да Путин не блефира! Иако је почела траљаво, Русија ће побити у овом рату!“

24 новембра 2022

Дописник Новости из Москве, Бранко Влаховић, био је ексклузивни гост емисије „ОДМОТАВАЊЕ“ телевизије РАС. Уважени новинар говорио је о стању у Русији, шта можемо очекивати у догледно време и колико ће трајати рат у Украјини.

ПОГЛЕДАЈТЕ ЦЕЛУ ЕМИСИЈУ:

(ИНТЕРМАГАЗИН)

KOMENTARI6 коментара

 1. Kulak says:

  Vlahović je uglavnom realan.

  • 1389 says:

   ...i Putin stvarno ne blefira...

 2. milos says:

  nije nista traljavo. rusi su racunali da ce zbaciti zelenog. nazalost intoksikacija i pare su odradile svoje. ne moze se ziveti kao sused ili zajedno nakon krvi. sad mora klasicna kapitulacija i postavljanje svojih ljidi. kraj.

  • Portopranco says:

   Sigurno bi bilo bolje da su Rusi krenuli u napad odmah nakon 2. maja 2014. kad su ukronacisti po naređenju svog poglavnika Porošenka (pravo prezime Vajcman) spaljivali žive ljude u Odessi. Osam godina se bez potrebe čekalo i gledalo kako banderovci vrše genocid nad civilnim stanovništvom u Donjecku i Lugansku. Ipak, bolje ikad nego nikad. I dalje je otvorena mogućnost i realno je da se banderovce baci u duboku jamu.

 3. Dražen Jovan Petrović says:

  Rusi su računali da osam godina brutalne derusifikacije koju je provodio kijevski režim nije ostavilo takav poražavajući trag na tamošnje stanovništvo. Ali, izgleda da je ostavilo. U osam godina ukronacisti su dosta toga uradili na izmjeni identiteta širokih slojeva stanovništva. Rusi u ukrajini su jednim dijelom pretvoreni u antiruse. Ljudi čiji roditelji govore ruskim jezikom i koji su ruskog porijekla metodama identitetskog i genetskog inženjeringa su pretvarani u suprotnost onoga što suštinski jesu. Slično kao što su katolička crkva i komunjare od Srba stvorile par novih izmišljenih nacija na Balkanu. E sad, šta je, tu je. Ne treba žaliti za prolivenim mlijekom. Rusi su shvatili s kim imaju posla i trebaju tući iz sve snage i totalno uništiti ukronacističkog neprijatelja. RUSIJA MORA DOBITI RAT.

  • Kulak says:

   Nacističko i fašističko nasleđe u ukrajini nije zanemarivo. Za vreme 2. svetskog rata zapadna ukrajina je bila baza banderovaca, ekstremnih ukrajinskih nacionalista koji su bili verni saveznici Hitlera. Oni su u tim krajevima izvršili strahovite pokolje Poljaka, Židova, Rusa ali i ukrajinskih antifašista. Banderovaca je bilo čak i u Donbassu, premda u daleko manjem broju, budući tamo živi uglavnom rusko i ruskojezično stanovništvo. Nakon prevrata koji su u Kijevu 2014. godine izvršili Ameri uz pomoć svojih specijalnih službi i nevladinih organizacija, na vlast su instalirani sinovi i unuci banderovaca koji su ekstremni rusofobi. Namera Amera je bila da se čitava ukrajina u psihološkom smislu pretvori u zapadnu ukrajinu. Izgleda da su Ameri u tom svom divljačkom planu nacifikacije ukrajine delomično uspeli, ali svakako ne i potpuno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u