ЕКСКЛУЗИВНО: Фотографије пса којег ће ПУТИН добити од ВУЧИЋА!

EKSKLUZIVNO: Fotografije psa kojeg će PUTIN dobiti od VUČIĆA!

17 januara 2019

I „šarplaninac“ Paša, kog će predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokloniti Vladimiru Putinu, očekuje dolazak svog novog gazde u Beograd. Tromesečno štene je upravo okupano i spremno za doček.

Sputnjik je dobio nove ekskluzivne fotografije tromesečnog šteneta za koga se priča da se ne plaši čak ni medveda.

Fotografije su uslikane u zgradi Palate Srbija, uoči sletanja Vladimira Putina na beogradski aerodrom.

KOMENTARI11 komentara

 1. Milan says:

  Da li Paša ipak nekako zna da će promeniti i gazdu i državu? Pretpostavljam tamo gde ide da će njemu biti bolje, nego nama koji ovde ostajemo.

  • rajko says:

   Da, možemo samo da mu zavidimo. Ne samo zbog udobnosti koja će mu biti pružena, već i zbog ljubaznosti i dobrog postupanja. Eto dokle smo stigli, da zavidimo jednom psu. Ja mu jedino ne zavidim na imenu. Ali nadam se da on nikad neće saznati ništa o našoj strašnoj istoriji.

   • Milan says:

    PAŠA na ruskom jeziku je tepanje nekom ko se zove PAVEL (srpski PAVLE!

   • Milan says:

    Pavel ima više tepanja tj. kratkih imena: Pavlik, Pavlunja, Pavluša, Paša, Pava, Pavljunja, Pavlusa, Pavljusa, Pašata, Pašuta, Panja, Panjuta, Panjuha, Panjuša, Panjaša, Palja, Paljunja, Palunja, itd.

 2. Deda Micko says:

  Pa sta mislis zasto je preko cetiri miliona Srba van Srbije?

 3. Ilir says:

  Poklanja Putinu albanskog psa.

 4. Deda Micko says:

  Paša ode, a Vučko ostade.

  • rajko says:

   Neka ide murat (Rusi znaju šta se radi sa takvima), a nama nek ostave Putina i Pašu. Uostalom neka vodi i Pašu, mada mi je žao pustiti štenca sa tim psihopatom, ali ako je to cena za brz i bezbolan rastanak, neka ide.

 5. Rocco says:

  Putinu štene šarplaninca a šiptarima Šar-planina.Divota

  • Miraš says:

   Ni meni se ne sviđa izbor poklona za ruskog predsednika. Šarplaninac je odvažan pas koji će se boriti i protiv medveda, a medved je totem ruskog naroda. Da li je poručio biću neposlušan? I sprovešću razgraničenje tj. utvrdiću novu granicu i smanjiću teritoriju Srbijice. Zašto su baš Vučiću u Rusiji pokazali eksperiment sa psom koji diše tečnost u decembru 2017 godine? Da li je već tada dobio opomenu?

 6. Miraš says:

  Putin danas rekao je i ovo: EU je posrednik u pregovorima, ali malo toga postiže... Rezolucijom 1244 predviđeno je da određeni broj srpskih policajaca i graničara može da bude na teritoriji Kosova. Gde su oni?" - Šara je na granici Srbije, Republike Makedonije i Albanije. E zato su išli na to da i Crna Gora i Makedonija priznaju Kosovo, pa posle npr. vidimo da državne granice sa tkzv. Kosovom utvrđuju Crna Gora i tkzv. Kosovo, a tako ne bi smeli da rade, jer to je granica između Crne Gore i Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *