ЕКСКЛУЗИВНО – ОВАЈ ЗЛОЧИНАЦ ЈЕ УБИО БАКУ БОРИСА МИЛОШЕВИЋА – Србина који иде на прославу „ОЛУЈЕ“ (ПРИВАТНЕ ФОТОГРАФИЈЕ)

EKSKLUZIVNO – OVAJ ZLOČINAC JE UBIO BAKU BORISA MILOŠEVIĆA – Srbina koji ide na proslavu „OLUJE“ (PRIVATNE FOTOGRAFIJE)

4 avgusta 2020

Intermagazin Vam otkriva ko je ubica bake Borisa Miloševića, Srbina koji ide na proslavu „Oluje“.

Potpredsednik Vlade Hrvatske, SDSS-ovac Boris Milošević, u emotivnom istupu na svom Fejsbuku objasnio zašto će ići na proslavu „Oluje“ u Knin. U objavi koju je nazvao “Priča jednog Srbina i Hrvatske” napisao je, među ostalom, kako mu nije bilo lako doneti tu odluku i zbog privatne tragedije.Ispričao je priču o svojoj baki Dari Milošević koja nije htela napuštati svoju kuću nakon „Oluje“, a onda je 7. septembra 1995. ubijena u selu Bribirske Mostine. “Sedmog rujna kasno popodne nazvala me sestra. Išla je s ćaćom obići babu. Našli su je mrtvu, bila je ubijena vatrenim oružjem iz neposredne blizine”, napisao je Milošević.

Ubica je pronađen slučajno zbog vlastitog bahaćenja, smatrajući da niko neće istraživati ubistvo „četnikuše“, kako je sam rekao. Osuđen je na 7,5 godina, da bi izašao za 3,5 godine, nakon što je dobio Tuđmanovo pomilovanje.

Taj ubica je bivši pripadnik 15. domobranskog puka, Veselko Bilić.

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI48 komentara

 1. Darko says:

  Pa ovom prodatom skotu milosevicu ništa ne znaci život njegove babe. Ona je i za njega cetnikusa kao i za njenog ubicu. Njemu je samo vlast i pare u glavi, a to sto su mu ubili babu je dobra stvar.

  • Za Srbiju says:

   Izrod. Dno dna. Postao sluga demona. Amnestira zločine najkrvavije nacije u ime svoje karijere. Javno. Slavi sa ubicama pogrom nad svojom porodicom i nekadašnjim rodom. Jer taj izrod NIJE više srbin. Otišao je u Luciferov svet tame, gde hrvati kolo vode.

 2. Mile says:

  Hm. Na proslavi Oluje biće zajedno (u isto vreme) Veselko i Boris. Što je babu Borisovu ubio Veselko biće "Puj pike ne važi".

  • padre says:

   Nije, nego će da se pomire, zarad boljeg suživota!

   • Mile says:

    Premijer Plenković smatra da je odluka Borisa Miloševića o dolasku na proslavu Oluje dobra za odnose između Hrvata i srpske manjine u Hrvatskoj. „Dobro je i za odnose Hrvatske i Srbije i dobra je poruka moderne i savremene Hrvatske koja je rešila svoje nacionalne zadatke“, poručio je Plenković. ZAKLJUČAK: Nije ovo nastojanje ostvarivanja boljeg suživota nego aktuelna hrvatska vlast stavlja tačku na izvršeno etničko čišćenje kako njoj odgovara te zauzima narcisoidan stav o modernoj zemlji koja je uspešno rešila svoje nacionalne zadatke. Odnosi Hrvatske i Srbije neće se popraviti ni u budućih 50 godina.

    • Danijel says:

     Treba ovog skota zlo ustasko ubiti poslati ubica i zaklati ga moramo poceti vracati udarce i na njihov turizam.

 3. pravda says:

  E moj Borise SRBINE, MIJE MENI NEPOZNATA ustaska posla,ali ti jadan pljunu na grob predaka svojih.NEKA TI JE NA CAST a obraza nemas/Znas sta je tu problem Borise moj .sto ce ustase jednoga dana i tvoju decu pobiti a na njihov grob tvoje UNUKE dovesti,bas kao i tebe unuka tvoje bake ,dovedose da slavi njeno ubistvo.Samo jedno da znas Borise SRBINE,ustase nisu srbi pa da ti ovo oproste,duboko si upisan u ustaske kljige,tako da si svojim dolaskom na proslavu ustaske oluje,a srpskog pokolja iskopao svoj grob,i grob predaka svojih,u kog ce te sa velikim aplauzom poloziti TI SA KOJIMA DANAS PROSLAVLJAS PROGON I POKOLJ SVOGA NARODA .NA PNOM SVETU MEMOJ SRBE TRAZITI MI BAKA TE NECE CEKATI,TAKO DA CES ZAUVEK OSTATI MEDJU TUDJIMA .SAD MI TE STVARNO ZAO AKO MI VERUJES. MI SRBI I VECIM IZDAJNICIMA OPRASTAMO,PA I TEBI.IDI ALI BEZ NAS. ZBOGOM BORISE

  • Za Srbiju says:

   Nije on više Srbin. Sada je u "lepom" društvancetu.

 4. Lazar says:

  Evo uživo procesa generisanja ustašije. Jedan po jedan Srbin krene putem kojim je krenuo ovaj degenerik. Za par decenija, njegovi potomci će popunjavati neke nove ustaške legije i klati neku novu decu i babe.

 5. Leda says:

  Kad jedna država slavi ubijanje i najveće etničko čišćenje Srba, kao najveći državni praznik, to dovoljno govori o njenoj fašističkoj suštini. Otac ovog nečasnog Borisa Miloševića, u vreme "oluje" bio je mobilisan u hrvatskoj vojsci i borio se protiv Srba SAO Krajine, tako da tu nema mesta čudjenju što i njegov sin ide na najsramniju i najmračniju proslavu. Snebivanje Pupovca oko odlaska na proslavu "oluje" i odluka Borisa Miloševića da prisustvuje istoj, dokaz su da je ostvarena Tudjmanova namera, da se preostali Srbi integrišu u hrvatsko društvo i da slave krvnike napaćenog srpskog naroda... Uostalom, hrvatski predsednik Zoran Milanović, rekao je da bi obojicu voleo da vidi u Kninu, jer bi trebalo "da se slavi radost, a ne likovanje nad tudjim porazom", pa neka zajedno slave ubijanje i najveće etničko čišćenje Srba u Evropi, ona im je to i omogućila. Neka lumpuju i slave uz ustaške pesme ubijanje srpske nejači, dece i staraca, divnih i hrabrih srpskih mladića... Na planeti Zemlji, pravde za srpske žrtve nikada nije bilo, niti će je biti, ali na nekom drugom Sudu, ti što slave ubijanje i progon Srba, ustvari, slave svoju duhovnu smrt.

 6. Pingback: EKSKLUZIVNO – OVAJ ZLOČINAC JE UBIO BAKU BORISA MILOŠEVIĆA – Srbina koji ide na proslavu „OLUJE“ (PRIVATNE FOTOGRAFIJE) | Patriot

 7. da da says:

  Taj Boris ne predstavlja Srbe jer Srbi ne izlaze na izbore.99% SRBA ne glasa u ustašiji..zapamtite to..

 8. Dražen Jovan Petrović says:

  Boris Milošević po naređenju plenkovića ide proslavljati akciju u kojoj mu je ustaša ubio baku Daru Milošević? Nešto strašnije još u životu nisam čuo.

 9. Kulak says:

  Ustaško zlo.

 10. Pravda says:

  Ovoga ustasu Srbi treba da ubiju ma gdje to bilo, ko sto su jevreji lovili svoje dzelate po cijelom svijetu, veme je da i Srbi pocnu, ima zlikovaca ko pljeve svugdje, uraditi tako da se ni jedan ustasa ne osjeca sigurnim nigdje i ni jedan minut..

  • Karital says:

   Prvo treba pobiti dželate koji su ovom Biliću pobili deset članova obitelji.Vi Srbi niste Jevreji, razlika između vas je ogromna.

   • Leda says:

    @Karital, jadan Bilić, navodno mu pobili toliko članova obitelji, pa on mukica ubija staricu koju naziva "četnikušom".... Sram te bilo! A, šta ćemo sa hrvatskim dželatima koji su izvršili masovne likvidacije srpskih civila u Vukovaru? Likvidacije u Osijeku? Likvidacije u Paulinom Dvoru? Likvidacije civila u Virovitici? Novska? U selima: Vučjak Čečavački, Šnjegavić, Ruševac, Jeminovac? Marino Selo, Ribnjak ? Likvidacije srpskih civila u Pakračkoj Poljani? Likvidacije u Voćinu? Medari? Likvidacije srpskih civila u selima: Blinjsku Gredu, Blinjski Kut, Trnjane, Čakale, Kinjačku Gornju, KinjačkuDonju, Bestrmu, Brdjane? Likvidacije Srba u Sisku? U Dvoru na Uni? Tom prilikom je ubijeno i 10 osoba s posebnim potrebama! Sela Ravno Rašće, Žirovac i Donji Klasnić? Zločin na Koranskom mostu? Likvidacija u Zagrebu? Kerestinec? Zločin u Bjelovaru? Likvidacije srpskih civila u Gospiću? Medački džep? Kuline? Lora? Likvidacija civila u selu Komić? Likvidacija srpskih civila u Kijanima? Selo Golubić? Grubori? Mokro Polje? Selo Uzdolje? Gošić? Varivode? Svi dželati nevinih srpskih duša su nagrađeni, a ne kažnjeni. Samo si u jednom u pravu... Razlika između Srba i Jevreja je ogromna. Srbi ne gone svoje dželate i to su pokazali nakon stravičnog genocida počinjenog nad njima u Drugom svetskom ratu. Zato su ponovo doživeli istu sudbinu 90-ih. Ko je video Jevreja da se poklanja i slavi zločine nacista? Srbi treba da uče od Jevreja kako se pronalaze zlikovci i izvode pred zakon i da uče kako se nikada ne odustaje od toga, pa makar prošlo hiljadu godina.

    • Istina says:

     Ustasi ne vredi objasnjavati. Sacuvaj nas boze kuge rata i hrvata (ustasa), nijemci uklesali u kamen.

    • RASPUCHIN says:

     Taj "Karital" ili kako ga ja volim nazivati "Karitas" jer sam ubjeđen da bi mogao biti "veleĆasni" , vrlo vjerovatno , zna za sve te zločine. Moguće je da zna i da su oni počeli sa vađenjem organa Srbima u "lijepoj svojoj" (a nastavili u BiH , počev od Sijekovca gdje je njihova vojska upala i počinila stravične zločine) i da su nekima od onih 600 Srba likvidiranih samo u Sisku to isto radili. E sada , što bi se on za to nasikirao kada "naši" uporno o tome ćute u interesu "mira i stabilnosti" na : "ovim prostorima" , "Balkanu" , itd. itd.?

     • Karital says:

      Zar se nisi pohvalio da si devedestih dolazio u Hrvatsku radi srpske stvari.Ako je koji Srbin i ubijen, to može zahvaliti takvima poput tebe.Nema smisla da "polemišemo", svrati do Čavoglava, bit će pečene janjetine i prasetine, usput ćeš besplatno poslušati Tompsona.Eto, i Srbi hrvatski su shvatili da su devedesetih bili u zabludi.Pozdrav od velećasnog sa tvrdim ....!

      • RASPUCHIN says:

       Oooo , Karitas! Oooo , izdanku "tisućljetne 'rvaCke kulture". Tim svojim možete mahati ispred nosa svojim župljanima ili još bolje članovima , što uže - što šire , porodice. Hvala Vam na ovom komentaru jer ste još jednom pokazali kako vi , 'rvati , lažete a da ne trepnete pa vam je sve laž kao i 'rvaCki kraljevi i "tisućljetna kultura". Nikada i nigdje nisam pisao da sam devedesetih penetrirao u "lijepu vašu" iz Srbije nego sam pisao da sam porijeklom sa tih prostora. I ne da sam porijeklom sa tih prostora nego su moji i moj narod tamo bar koju godinu prije od vašeg izmišljenog "tisućljeća". Neću Vam upućivati nikakve pozdrave jer ne padam na takve , prizemne , provokacije. Ipak je moja kultura starija od vaše pa i one izmišljene.

       • Karital says:

        Eeee, moj Raspuchin!Nemamo mi rvati oca nacije kao vi srbi.Tvoj otac nacije je priznao da ste neiskreni, odnosno lažovi, a čini mi se, da si i ti u toj skupini.Nemam namjeru tražiti tvoj komentar, gdje navodiš da si dolazio u srao krajinu, radi srpske stvari, te da umalo nisi dobio dobre batine radi Šešelja.Nisam znao da su vas saveznici Turci tako rano doveli u naše krajeve.

        • RASPUCHIN says:

         Pa namjerite se i tražite takav moj komentar i nećete ga naći. Doduše , pisao sam da sam odlazio na teritoriju RSK ali prije proglašenja iste pomoći svom narodu a i pomenute batine nisu bile zbog Šešelja , kako Vi konstruišete , nego zbog Miloševića. I nisam prelazio niti i jednu granicu osim nekoliko "općinskih". A otac nacije? Ako mislite na partizančinu i komunjaru Dobricu on nije otac nacije nego ga je "U"DBA takvim proglasila. Imate vi , 'rvati , oca nacije kojim se ponosite a Vi ga izdali kao Petar Hrista. Zar nije Ante Starčević otac vaše nacije koja slijedi njegove krvoločne poruke i ideje? Ipak konstruišete i lažete , kao i u ostalom čitava Vaša nacija. A što se turaka tiče , nisu oni nikog dovodili nego zatekli na toj teritoriji kada su išli do vas na picoke. Iako nisam siguran da li su i tamo zatekli 'rvate? A u vrijeme Austrije? Pa mi smo bili slobodni i autonomni kao graničari a vi ste bili kmetovi sa sve izmišljenim Matijom Gubec-begom.

         • Karital says:

          Slaba pomoć od Vas gospodine Raspučin!

    • Karital says:

     Hrvati,Bošnjaci i Albanci po tvom bi trebali pobiti pola Srbije.Kad bi radili kao Jevreji, pola nacije vam ide pod zemlju.Ovo šta navodiš, je kap u moru, za zločine koje su počinili tvoji sunarodnjaci.Eno ti Haškog suca Merona, neka ti on kaže koja je razlika između Jevreja i Srba?

     • Leda says:

      Haha.... Kako se ti praviš naivan, ali da podsetim na činjenice koje je svako mogao da vidi, jer postoje snimci i dokumenti koje svako može da proveri. Pa, tvoji zlikovci na čelu sa Tudjmanom, javno su govorili kako će uništiti Srbe u hrvatskoj. Oni to nisu krili, već su javno govorili da će nastaviti tamo gde se stalo nakon poraza u Drugom svetskom ratu. Špegelj i Boljkovac su snimljeni još 1990.godine, kako prave plan da poubijaju svoje kolege oficire JNA na kućnom pragu,pa ako se slučajno pojave na vratima njihove žene ili deca, da i oni budu likvidirani.... "žene i deca, to se ne računa". I šta misliš, zbog čega tadašnji državni vrh i JNA, nisu iskoristili njihove informacije sa snimka da spreče zločine? Imali su dovoljno materijala da ih sve pohapse. Nisu čak ni oružje zaplenili koje je išlo poznatim ilegalnim putem. Zašto to nije sprečeno?.... Odgovor je veoma jednostavan.... U vreme raspadanja SFRJ i razbijanja JNA, mahom su hrvati zauzimali najvažnije državne i vojne funkcije: Stjepan Mesić, Ante Marković, Zdravko Mustać, Budimir Lončar, Božo Marendić, Anton Tus, Josip Gregorić, Mate Pehar, Zvonko Jurjević...To su činjenice, a ne vaše laži kojima pokušavate da opravdate svoju genocidnu prirodu.

      • Karital says:

       Zar su trebali raditi za Miloševića i velikosrpsku politiku hrvatski komunisti?Svi osim Jurjevića radili su za hrvatsku stvar.Ne mješaj babe i žabe, Špegelji i Boljkovac su sudionici NOB-a te nemaju nikakve veze sa gubitnicima drugog svjetskog rata.Likvidacija neprijateljskih oficira je normalna stvar u okolnostima kad se stvara država.Ako bi slučajno bio ubijen i koji civil, to bi bila koleteralna šteta.Od kud ti pravo da vređaš Jevreje.Devedeset posto današnjih Jevreja ne potječe sa bliskog istoka.Ako se nteko ne uklapa u vaš mentalni sklop onda je Hazar ili ustaša.Ne zaboravi da ste na kraju dvadesetog vijeka počinili najveći genocid na tlu Europe.

       • Leda says:

        Tu notornu laž u vidu "velikosrpske politike", koristite kao izgovor što ste rasturili Jugoslaviju. U to vreme, jedina suverena država je bila SFRJ i jedina legalna oružana sila je bila JNA. Ponašate se kao da hrvatska nikada nije bila u sastavu SFRJ, pa su vam odjednom oficiri JNA postali neprijatelji. Tudjman, Špegelj, Tus, Gregorić i ostali generali, dali su zakletvu toj istoj JNA, pa su je pogazili. Mnogi su odlikovani i dočekali vojne penzije, pa je prvi izdali i još naredili da se likvidiraju njihove kolege. Hrvatska je izvršila agresiju na SFRJ, na JNA, na Srbe u hrvatskoj koji su tamo živeli vekovima,a ne obratno.... Tudjmanove paravojne jedinice, potpomognute u svakom smislu od strane ustaške emigracije, blokirale su i napadale kasarne, ubijale vojnike i oficire... Davili ste makedonskog vojnika u Splitu, svi su mogli videti to iživljavanje. Drugog makedonskog vojnika ste ubili. Izbacili ste Srbe iz ustava kao konstitutivan narod, progonili iz stanova, kuća, izbacivali sa posla, palili čitava sela, likvidirali porodicu Zec i mnogo takvih porodica. Veličali ste ustaštvo i koljače NDH... Proterali ste i izvršili etničko čišćenje više od 500.000 Srba od početka 90-ih. Uostalom, tvoj Tudjman je rekao da je hrvatskoj bio potreban rat...Isti onaj, koji je radio u hrvatskom domobranstvu ndh, pa se naprasno presaldumio i prešao u partizanske redove. Pripadnik Maspoka, koji je pravio nerede 1971. i opet ga je izvukao Josip Broz. I nemoj meni pripisivati vredjanje Jevreja, jer to nije istina. Da te i tu podsetim na još jednu činjenicu, a to je da je tvoj Tudjman izjavio "sretan sam što mi žena nije ni Srpkinja niti Židovka".

        • Karital says:

         Centralistički dogmatizam, SANU koja organizira velikosrpski pokret, u realizaciji Slobodana Miloševića uništili su Jugoslaviju.Konstitutivnost se ne dobiva zbog tri bataljona Vlaha koje su hrvatski komesari držali na okupu da ne promjene stranu i pređu u četnike.Nema smisla iznositi netočne podatke o paljenju srpskih kuća, kad su to Srbi davno prije radili Hrvatima.Do ubistva familije Zec, srbi su pobili na stotine hrvatskih familija.Niste čak ni prihvatili plan Z4., gdje vam je ponuđena država u državi.Iznosiš neistine o Tuđmanu koji nema veze s domobranima.Nije točno da je Tuđman rekao, "sretan sam što mi žena nije ni Srpkinja niti Židovka".Zar niste za Franju pisali da je Hazar?

         • Leda says:

          Evo, i sad se služiš lažima, a ima napisano crno na belo. Hazar je sudija, a tvoj Tudjman je radio za domobrane u ndh, pa posle prešao u partizane. I za apsolutno sve postoje snimci kao dokaz da je Tudjman rekao da "Srbi praktično nestanu... da je sretan što mu žena nije Srpkinja niti Židovka... da se tobože garantuje sigurnost"... Postoje snimci Špegelja i Boljkovca kako da likvidiraju oficire JNA. Postoje snimci paljenja srpskih kuća i ubijanje srpskih civila, davljenje makedonskog vojnika u Splitu, masakriranje na Koranskom mostu, Medački džep uništeno sve što je živelo i još mnogo, mnogo toga. Nego, ti si neki klinac zadojen mržnjom, niti znaš za sva ta stradanja srpskih civila, a i da znaš, boli te tintilinić. Mene boli duša za mojima. U Drugom svetskom ratu je zaklano 11 mojih predaka sa majčine strane. Najmlađi je imao samo 17 godina. Na prevaru su ih pokupili kao da rade u Nemačkoj, pa će im biti poštedjene porodice. Ali sve je bila laž i zaklani su u Slunju. Spomen ploča na kojoj su njihova imena je uništena 1990. Oni koji su preživeli genocid, ostali su naivno da žive tamo zarad "bratstva i jedinstva", a nikad ga nije ni bilo. Samo se čekalo povoljno vreme, da se ponovo povampiri ustaštvo. I opet su moji stradali po stare dane, mirni zemljoradnici, koji su obrađivali svoje njive, gajili stoku. Moje oči su gledale kako dele pakovanje margarina od 250 g na četiri porodice, kako spavaju obučeni i trzaju se na svaki šum. Sve im je uništeno, životi. Moje oči su posmatrale zapaljena goveda u štalama. Moju baku od 79 godina su tukli strašno i taman kad su joj prislonili pištolj na čelo, jedan dobri hrvatski vojnik je spasio i sam je umalo stradao zbog toga. Sa tim časnim čovekom sam i danas u kontaktu. Ali, takvih je jako malo. Osećam ogromnu tugu zbog njihovog stradanja, a sa druge strane, osećam ponos, jer su te srpske gromade velikog srca, po drugi put izneli teški krst stradanja na svojim plećima, a da nisu okrvavili svoje ruke, nikoga zavili u crno, niti bilo kome kuće spalili. Slava im!

          • Karital says:

           Tuđman nikada nije bio domobran.Od početka do kraja rata sudionik je antifašističkog pokreta.Taj snimak nikada nisi vidio/vidjela.Nema snimka gdje je Tuđman rekao da Srbi nestanu, ali ima snimka za koju se ti hvataš ko pijan plota o ženi Srpkinji i Židovki, ali ne u kontekstu na koji vi, veliko srbi atakujete. Špegelj i Boljkovac su djeca JNA, i to je doktrina vojske kojoj su služili, dok nije postala nešto drugo.Na snimkama nigdje nema paljenja srpskih sela 1991 godine., osim hrvatskih od strane pobunjenih srba.Pogledaj paljenje Slunja i okolice od strane tvojih sunarodnjaka.Koliko mi je poznato tvoji su ubili familiju Mravunac, napali oružano Slunj dok još nije ni bilo ustaša u Slunju.Malo je čudno da su tvoji bili naivni i pali ustašama u ruke, a pripremali se godinama unaprijed za obračun sa Hrvatima kad kucne čas.Žao mi je tvoje familije, ali, Hrvati su to davno prije osjetili na svojoj koži.

     • Leda says:

      I nemoj pominjati Teodora Merona koji je Hazar. Njegov uticaj i pritisak da se oslobode Gotovina i Markač, koji su izvršili najveći progon srpskih civila, izvršili pljačke javne i privatne imovine, razarali čitava naselja, počinili ubistva Srba, dovoljno govore o kakvom soju se radi. Hazar je svojim potpisom napravio šegačenje sa etničkim čišćenjem, bez obzira što je tudjman rekao "ostavljanje koridora za povlačenje uz istovremeno pozivanje na ostanak, uz TOBOŽNJE JAMČENJE SIGURNOSTI".... "da faktički SRBI sa tog prostora NESTANU".... "srpsko pitanje u hrvatskoj je riješeno"... Hazar je učinio sve, da bi se i Justicija postidela, a kamoli pravi Jevreji.

 11. Gagi says:

  Sto ste svi napali ovog jadnika Milosevica.Usmerite napad na ove odgovorne u Srbiji koji su omogucili rvatskim firmama i kompanijama da neometano rade i posluju.Veliki broj nasih firmi je poklonjeno rvatima ili su ih kupili za jeftine pare, to je politicki presedan i izdaja daleko gora od postupka ovog "srbina".Zna li neko podatak koliko je zemlje u Vojvodini prodato rvatskim kompanijama, to su prava pitanja o kojima bi narod trebao da raspravlja. Ko nam danas stampa udzbenike za decu u osnovnoj skoli sa kojekakvim glupostima i ko to dozvoljava, zar ovo nisu mnogo ozbiljnija pitanja od postupka jednog pokatolicenog srbina kojih ima bezbroj.

  • RASPUCHIN says:

   I što je najgore od svega , kupili su ih parama koje su opljačkali sa zajedničkih računa bivše države a što im je omogućio i svesrdno im te rabote pomogao Ante Marković , kojeg neki "srbi" još uvjek slave kao i Broza.

  • Velika Metla says:

   UPRAVO TAKO. Nazovi država s najvećim brojem ustaša je UPRAVO SMRDija. Nema većeg propalieta od nazovi države nego šta je Srbija. I umesto da se Srbija sada oglasi i kaže da "država Srbija i celokupan srbski narod se ograđuje od ovoga ustaše "Miloševića",koji se lažno izjašnjava kao Srbin",SMRDija i njena izdajnička komplet cela vlast će da oćuti,da je nebi optužili za "unutrašnje mešanje". To đto je ustašija priznala srbsku južnu pokrajinu za izdajničku vlast u SMRDiji nije mešanje u unutrašnje stvari SMRDije.

 12. Pingback: OVAJ ZLOČINAC JE UBIO BAKU BORISA MILOŠEVIĆA – Srbina koji ide na proslavu „OLUJE“ (PRIVATNE FOTOGRAFIJE) - Šajkača

 13. Kulak says:

  Simo Dubajić je ustaše tukao.A nije priče pričao.Znači,ima ljudi koji znaju šta i kako treba raditi.SIMO DUBAJIĆ

  • Istina says:

   A pop Djujic, Simo je vise peglao Srbe koji nisu htjeli u prtizane.

  • Ljubljana says:

   Pozdrav za Sima od bratske XIV.divizije..v Kocevju je bilo nepozabno..ima puno mesa Simo dodaj mi salate..

 14. Dražen Jovan Petrović says:

  Mržnja nikad nije bila tako jaka kao što je danas.A mislim da će biti još jača.Eto kako ustaše tretiraju jednog od mnogobrojnih Srba u Šibeniku.Ali i jednog od retkih koji se tamo usudi javno izjasniti kao Srbin.Tamo se ni Arsen Dedić,ni Dražen Petrović nisu javno usuđivali izjaviti da su im očevi Srbi.Jedini spas je u jakom i moćnom oružju.Mi Srbi se trebamo maksimalno odgovorno pripremati za sledeći rat.

 15. Gregi says:

  Opet genocidni Srbi kmeče.

  • Pendrek says:

   A ti ustasho najedi se govna na cesti i u zahodu.

  • Velika Metla says:

   Gregi,kućni ljubimče austro-ugara,genocidnost je vaša najuža specijalnost. Ni švabe nisu ni približno genocidne kao vi ustaše što ste. Pa lično Hitler vas se gnuao,otpadu od ljudskog roda. Vi ste sramota ljudskog roda. Vi pokatolieni ološi ste primer za udžbenike kako ljudsko biće ne sme da bude.

  • Istina says:

   Ovaj put cete platiti za sva zvjerstva sto vi I pretci vam pociniste. Spremte se ......

 16. Kulak says:

  Baš me zanima što bi još jedan poznati Srbin iz Šibenika,Milutin Dedić,rođeni brat srpskog kantautora Arsena Dedića rekao na sve ovo.Milutin Dedić je Srbin rođen u Šibeniku,živi u Srbiji i poznat je po svojoj predanosti Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi i humanističkim stavovima.Drago bi mi bilo čuti mišljenje Milutina Dedića o ovoj zavrzlami s Borisom Miloševićem.

 17. Za Srbiju says:

  Izrod. Dno dna. Taj više nije Srbin. Postao sluga demona.

 18. Čovek nikad ne sme da bude šu.ak says:

  Da si rešio da ideš na proslavu i da ubiješ tog Veselka, razumeo bih te, ako odeš i zajedno slavite, pa se ubiješ, opet bih te razumeo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *