ЕКСЛУЗИВНО – ИНТЕРМАГАЗИН САЗНАЈЕ: ЛАЗАНСКИ, АМБАСАДОР СРБИЈЕ у Москви!

EKSLUZIVNO – INTERMAGAZIN SAZNAJE: LAZANSKI, AMBASADOR SRBIJE u Moskvi!

22 oktobra 2017

Prema saznanjima Intermagazina, poznati beogradski novinar i narodni poslanik, Miroslav Lazanski, uskoro odlazi u Moskvu gde će preuzeti mesto ambasadora Srbije u Ruskoj federaciji.

Sadašnjem ambasadoru, Slavenku Terziću, mandat je istekao još u januaru ove godine.

Ova informacija potvrđena je našem portalu i u krugovima Vlade Srbije, a prema tim izvorima formalna odluka očekuje se u sledećih dvadesetak dana.

Procedura imenovanja ambasadora podrazumeva odobravanje agremana, odnosno slaganje zemlje u kojoj se ambasador upućuje, što u ovom slučaju neće biti problem s obzirom da je Miroslav Lazanski godinama u svojim javnim stavovima iskazivao bliskost aktuelnoj politici koju vodi službena Moskva.

(Intermagazin)

KOMENTARI8 komentara

 1. opet ja says:

  Heh eto koliko košta vernost velikom vođi...

 2. Beli Orao says:

  Prije bi rekao da ta je odmakao što dalje jer inače će da zamjeni ovog nesposobnjakovića koji je na vlasti!!!

 3. Ima Boga. says:

  Opa, Lazo prijatelju! Ljubim ti ruku kojom si Putina dodirnuo. Šta reći? Jesi uvek mnogo i dosadno trangeljao i maštao o ratovima i sukobima slušam te od detinjstva i baš si dosadio, ali bar nisi nikad bio neki pokvarenjak. Mada samo Bog zna sve naše grehe, "zakloni me Bože i od onih skrivenih." Malo si preleteo iz stranke u stranku, ali sada rusima nećeš biti stranac ili elijen. I‚m Serbian in Mosckow. Obzirom da smo mi serbi iz serbije u slabom kontaktu sa onim serbima iz dijaspore, pogotovo sa ministrima po svetu u ambasadama, plašim se Lazo da ćemo te brzo i načisto svi zaboraviti, ali opet se i radujem, kažem ti samo zbog onolikog tvog dosadnog i beskorisnog trangeljanja. Možda rusi otkriju neke tvoje talente koje mi nismo sveti car Romanski bi ga znao?

 4. Drago says:

  Dobro rešenje.

 5. goran says:

  Lazo je nagradjen za sluzenje Vucku. Ja se radujem sto ce ici za Rusiju, da ne moram da citam njegove nebuloze po novinama i blogovima.

 6. Goran says:

  Uvek sam se pitao zasto je Slavenko prihvatio mesto ambasadora u stvari da predstavlja nasu vladu u Moskvi. Taj covek, koliko ga ja poznajem, nije iz te price i mogu da zamislim koliko mu smeta da predstavlja nasu sramnu politiku tamo. Mozda se varam i mozda je i on deo svega ovog sta nam se desava ali bi me to veoma razocaralo. Pre mi se cinilo da je sklonjen sa nasih prostora da se nebi javno cula njegova kritika.

 7. goran says:

  Rusi su ovim izborom potvrdili da vole samo poltrone: Kusturicu, Lazanskog, i slične. Sad, kad će biti u Rusiji, neka Lazo nauči kako se podmazuju Migovi, trebaće mu kad se vrati.

 8. Kosovac says:

  Otkad je Lazanski počeo da javno igra za tim SNS, nisam pročitao nijedan njegov članak, iz protesta što nisam znao da je svih ovih godina lagao na krivolinijski način….. Još i danas nisam (posle njegove pristupnice SNS) pročitao nijedan njegov članak. Ne interesuje me….. Ne mislim ništa loše o njemu, čak razumem i prisilu koja je na njega izvršena – svi smo mi ljudi. Tu su i njegove kolege novinari dežurne ispod donjih leđa muve doprineli pretećim člancima o njegovom sinu, fol mahinacije nekog maturanta. Eto, Lazanski je doživeo očekivanu sudbinu svakog novinara, da ga život predstavi kao medijumskog lažova i zamajotinu………. Neki su, kao Vojvoda Šešelj, otrpeli nedaće po svojim leđima, pa ostali živi, pa onda za njih može da se kaže „Imao se i rašta roditi“. A Lazanski nije mogao da otrpi, postao je transparentan, pa obzirom da mu je tetka bila američki špijun, neka logika tera na to da zaključimo da ni on neće daleko od kruške. Možda se Vučić ili Putin namerili da od običnog američkog špijuna, naprave Dvostrukog………. Možda je bolja varijanta za Srbiju da ambasador bude Kusturica, čini mi se da je Kusturica Nemanja sa svojim dosadašnjim čestitim ugledom pogodniji. Ali sa druge strane, kako da se Kusturica odrekne one lepote koju je stvorio na Mokroj Gori. Džaba Moskva, Vašington, Havaji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *