ЕКСПЕРТ ОТКРИВА: Ево због чега је настао хаос у НЕМАЧКОЈ!

EKSPERT OTKRIVA: Evo zbog čega je nastao haos u NEMAČKOJ!

28 oktobra 2021

Brza reakcija Rusije na agresivnu izjavu nemačke ministarke odbrane Anegret Kramp-Karenbauer izazvala je veliko negodovanje javnosti u Nemačkoj, izjavio je nemački politički analitičar Aleksandar Sosnovski.Šefica ministarstva odbrane Savezne Republike Nemačke, govoreći 21. oktobra na radiju Deutschlandfunk, još jednom je pokrenula temu „ruske pretnje“.

Ona je tada izjavila da je potrebno vojno obuzdavanje Moskve, uključujući i upotrebu nuklearnog oružja.

Reči Anegret Kramp-Karenbauer izazvale su veliku buku u nemačkom društvu. Ne samo obični ljudi u Nemačkoj pokušavali su da je urazume, već i visoki zvaničnici.

Ipak, još veće uzbuđenje izazvao je odgovor Rusije. Vojnom atašeu SR Nemačke, pozvanom u Ministarstvo odbrane RF, uručena je protestna nota.

U diplomatskim krugovima potez Moskve se tumači kao preteća opomena Nemačkoj.

Nemački politikolog Aleksandar Sosnovski, poznat i kao dr Sosnovski, nazvao je izjavu nemačkog ministra odbrane „revanšizmom u njegovom najčistijem obliku“.

Ovako ekspert objašnjava munjevitu reakciju Moskve. Prvi put posle dugo vremena, prema rečima politikologa, rukovodstvo Ruske Federacije dalo je tako oštar i neposredan odgovor.

I to je postiglo svoj cilj, broj kritičara Kramp-Karenbauera među stanovnicima SR Nemačke naglo se povećao.

„Činjenica da je vojni ataše pozvan u Ministarstvo odbrane znači da na najvišem političkom nivou u Ruskoj Federaciji dobro razumeju značenje reči Anegret Kramp-Karenbauer.

Veoma je dobro kada dodelite nekom šamar, pre nego što osoba počini neko nepromišljeno delo“, rekao je Sosnovski u eteru Jutjub kanala „Solovjev LIVE“.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad5 says:

  nemci su ludi ako ponovo krenu na rusiju,sami ili u koaliciji, oni će svakako biti istrebljeni, šta god da se desi sa rusijom.Njihovo današnje postojanje je isključivo zasluga ruske MILOSTI nad pobedjenim smrtnim NEPRIJATELJEM,i kada kažem smrtnim to ima upravo to značenje.Nemci su planirali i pokušali genoicid nad rusima i ta nacija sa nacistima ili bez njih je odgovorna za većinu od ruskih 30 MILIONA žrtava u 2 sv ratu.(22 M zvanično, ali 7-8M je umrlo vrlo brzo po završetku tog rata od posledica ratnih strahota i mogu se komotno smatrati žrtvama rata)Rusi in to nisu zaboravili i bolje je dqa nemci imaju na umu da ni sledećih 200 gpd.min rusi neće to zaboraviti ili odbaciti kao faktor koji je bitan kada se donose odluke u vezi odnosa sa nemačkom.Mržnja običnog ruskog vojnika prema nemcima je bila tolika da ih je komanda JEDVA zaustavljala u aktima slepe neselektivne odmazde i sa pravom su ih mrzeli i tražili osvetu,zločini koje je nemačka država i armija u rusiji i nad ruskim stanovništvom počinila su monstruozni.Nemci i nemačka su imali MNOGO sreće da je rusdija bila komunistička država i samo taj ideal i politka komunizma i bratstva ih je spasao od anhilacije i surove odmazde,toga danas nema i bolje im je da izmisle zraqke smrti ili fejzere pre nego što napadnu rusiju jer ako ponovo izgube napadački rat sa rusijom neće ostati nijedan nemac niti kamen na kamenu od nemačke.Rusi dugo pamte a mislim da staljinu najviše i zameraju što je ostavio nemce u životu uopšte,pogotovo danas, u svetlu novih istorijskih činejnica o ulozi nacističkog personala i zločinaca u hladnom ratu i rušenju SSSR,to je tek UVREDA rusima ,da im PORAŽENI protivnik diktira politiku danas.

  • Ivana says:

   Nemačko postojanje je zasluga ruske gluposti kao i rvatsko postojanje je zasluga srpske gluposti kolju nas u svakom ratu a mi im opraštamo kao široka slavenska duša. Ne nego nepopravljive budale kojima upravljaju naši neprijatelji. Uvek kad nemci pokolju Ruse i rvatijanci Srbe onda se pojavi neko s pričom o oprostu i zaboravu? Nema toga kod nemaca i hrvatijanaca oni mržnju prema Rusima i Srbima šire svaki dan preko svih svojih medija ko to nas zaglupljuje na praštanje koljačima?

 2. Rajko says:

  Bravo za dr Sosnovskog

 3. Petrovgrad says:

  Preventive radi Švabovima treba da u bredgrađe Berlina umarširaju dve divizije Kozaka. Germani su hiljadugodišnji neprijatelji Slovenima.Čim im se pruži prilika, opet će da pale gradove na istoku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *