ЕКСПЕРТ УН ШОКИРАО НОРМАЛАН СВЕТ: Верници који не прихвате ЛГБТQ идеологију биће искључени из друштва

ЕКСПЕРТ УН ШОКИРАО НОРМАЛАН СВЕТ: Верници који не прихвате ЛГБТQ идеологију биће искључени из друштва

8 августа 2023

Уједињене нације су упозориле хришћане да ће, ако у потпуности не прихвате легализацију педофилије, бити искључени из учешћа у друштву.

У узнемирујућој новој декларацији, експерт УН Виктор Мадригал-Борлоз каже да се верска слобода може толерисати само ако религиозни људи у потпуности прихвате глобалистичку агенду, укључујући радикалну ЛГБТQ+ идеологију.ЛГБТQ+ идеологија коју УН форсирају потиче из извештаја објављеног раније ове године који позива на декриминализацију секса између одраслих и малолетника .

Мадригал-Борлоз је на 53. седници Савета УН за људска права известио да верска слобода може постојати само ако је „компатибилна“ са ЛГБТQ+ агендом ако се хришћани и друге верске групе придржавају радикалне крајње левичарске идеологије.

„Обраћање пажње на гласове и праксу инклузивних заједница може помоћи да се промене наративи који тврде да је остваривање слободе вероисповести или уверења неспојиво са једнаким уживањем људских права од стране ЛГБТ особа“, рекао је Мадригал-Борлоз за УН.

Слаyнеwс.цом извештава: Мадригал-Борлоз је изјавио да је решење за религије које су „некомпатибилне“ са радикалном идеологијом да верске заједнице поново тумаче сопствене доктрине како би задовољиле његове преференције.

Према Мадригал-Борлозу, верска уверења и традиције морају постати потчињени ЛГБТ идеологији и агенди УН.

„У неким случајевима, верски наративи су намерно коришћени да оправдају насиље и дискриминацију — често у супротности са доктрином тих вера, а такође и ван оквира права слободе вероисповести или веровања“, пожалио се он.Штанд је објаснио да би придржавање идеја Мадригал-Борлоза значило напуштање основних верских уверења.

„Дакле, сада, ако се држимо библијске истине, очигледно само погрешно тумачимо сопствене доктрине“, примећује издање.

Он инсинуира да верници који не прихватају ЛГБТ идеологију погрешно тумаче сопствену религију.

Мадригал-Борлоз је такође навео забринутост због оних људи који тумаче верске доктрине које хомосексуалност стављају „унутар дискурса неморала и греха“.

Он је предложио да се такви коментари о ЛГБТ начину живота и греху „могу сматрати говором мржње или чак подстицањем на насиље“.

Напао је јер су нације, попут Мађарске, забраниле истополним двојцима да усвајају децу.

Мадригал-Борлоз је наставио: „Kонцепт ‘природног’ поретка као водећи принцип људског и друштвеног постојања такође је присутан у конзервативној доктрини.

У ономе што се чини отвореним нападом на верске слободе, Мадригал-Борлозов извештај разбацује „изузећа“ за организације као што су хранитељске установе и агенције за усвајање које им омогућавају да следе своју библијску веру у својим одлукама о старатељству.

Мадригал-Борлоз такође инсистира да се ЛГБТ особама мора дозволити да учествују у верским заједницама упркос њиховој „искључујућој пракси“.

„Неприкладно је да експерт УН-а сугерише да верске заједнице треба да промене своја уверења и праксу како би биле од користи онима који желе да крше верска начела и да се и даље идентификују са датом вером“, тврди Станд.

(НултаТачка)

KOMENTARI23 коментара

 1. Dragan says:

  ZAPAD TEŠKI BOLESNICI, TREBA DA SE LEČE ILI DA IZUMRU...

 2. Студент Физике says:

  На страну гејеви којих се сваки нормалан човек гади али и међу верницима има тешких дилеја. Прочитајте само шта пишу наши теолози и монаси, шта говоре и како се понашају. Понашају се као да је напољу средњи век, јер мисле што затуцаније то ортодоксније, те ове неписмене, затуцане и необразоване праве још затуцанијим и примитивнијим. А сваки иоле научно образовани човек се смеје и гади њиховим средњевековним бајкама и глупостима.

  • Један тамо, не знаш 🖕 га ти ... says:

   Дечко, дечко... иди, настави да студираш физику. Са таквим менталним склопом, перцепцијом и писменошћу ти за друго и ниси. Остави се за тебе претешких тема. Замисли да ти Риста и Косовац почну објашњавати хладну фузију?! Застрашујуће, јел' да?

 3. Ficko says:

  Budala nije vredna pažnje. Svi oni su prazan prostor, vakum. Duh im je zakržljao i nesposobni su za život, jer ništa ne umeju da stvore svojim umom i sa pet prstiju. Jednostavno vakum-nesposobnjakovići.

 4. Milutin says:

  SZO mora pod hitno da vrati homoseksualizam tamo gde se oduvek nalazio. U bolest. Psihički poremećaj. I kao takvi mogu prihvaćeni od društva. Nisu oni krivi za to svoje stanje. Koje, usput rečeno, izaziva osećaj ljubavi prema istom polu. Nasuprot njima pedofilija, seksualni egzibicionizam i slično treba da potpadnu pod zakonsku regulativu prinudnog lečenja jer ugrožavaju druge koji to ne prihvataju. Jer u suprotnom ovo što je iznela ova budala, sa UN vetrom u leđima, će dovesti do konačne, dugoročne podele čovečanstva. Na nas normalne, koji možemo da trpimo njih bolesne u svojoj sredini ako se ne eksponiraju kao vrednosna kategorija i njih tamo, na Zapadu, gde je biti normalan zabranjena kategorija ljudi. Treba podići gvozdenu zavesu između njih i nas. Kod njih će vernici koji veruju u Boga moći da rađaju decu ali koja će biti data LGBTQ populaciji koja veruje u Satanu, na usvajanje. Oni će postati ljudska oplodnja stoka. Razgraničiti se da njima što pre, dok ne bude kasno. Da i naša deca ne budu usvajanja od neljudi.

 5. Miki says:

  Nima leka nema nego ono drugo što reče Dragan da izumru i onda ostaju samo normalni na planeti

 6. Cp6a says:

  То можете да спроведете у дистопијским филмовима, а у стварности њекња. Ако се не дозове памети, запад ће ускоро да буде затворен у гето, црно шрафиран на мапи света као неко ништавило и ванцивилизацијска територија, која ће се на сваких десетак година проверавати преко сателита да ли тамо има још трагова живота.

 7. Бобан за Православног Цара и Царевину Србију и Русију says:

  Онима који од њих упражњавају копрофагију могу да поручим само напред! и сви остали да ако до сада нису, почну да упражњавају исту без обзира на које им слово припада у тој њиховој агенди. Пријатно и само навалите!

 8. Slobodan says:

  Nema ništa od toga, svet se menja, a ove glasnogovornike nećemo zaboraviti.

 9. Željko says:

  UN je postao kao Liga naroda pred WW II, dakle sve što nosi UN ime ili je povezano sa "UN" mpje mišljenje je da će se raspasti! Kao katolik svjedočim raspadu, ili početku, katoličanstva! Papa je postao "Vegeta" miješa se u sve i svašta na kraju će biti "tresla se brda a rodio se miš" koliko se očekivalo od njega,diljem EUrope vjernici bježe od katoličanstva da izbjegnu "Crkveni porez" jedan lihvarski, kamatarski "porez", i još opstaje u Latinskoj Americi ali uz ovakve "eksperte", on je iz Costa Rica, sumrak katoličanstva je i tamo uskoro! Ali pogledajte i pravoslavlje, UE "slavi" pravoslavni Božić na datum katoličkog, Patrijarh iz Istanbula prodaje certifikate o autokefalnosti tko da više novca, islamski svijet šiiti i suniti ne mogu se očima gledati, židovski svijet samo što nisu započeli Sefardi i Aškenazi rat između sebe, sve u svemu planeta Zemlja je kao pretis lonac!

 10. persida says:

  Ово је врх западног лудила, сигуран знак да тону.

 11. Паштрик & Кошаре says:

  Уједињене нације,сви међународни спортски комитети,нобелова фондација су већ одавно слепи извршиоци наређења сатанског запада,које се одрекло духовних вредности и поврх тога се противи чак и природним законима.Ако је творац створио човека на слику своју чему онда чиповање,дорада/прерада/модификација творчевог дела.Ми,Срби,морамо ,свуда и у сваком времену следити Његошево - ал тирјанству стати ногом за врат,довести га к познанију права,то је људска дужност најсветија.

 12. lekovito bilje says:

  Samo nam servirate nakaze bolesnike!Nek idu nesto korisno raditi,nahraniti ptice,kuce gladne,posetiti bolesne.....

 13. lekovito bilje says:

  Gadi mi se pogledati to zlo, rugobu....fuuujjjj

 14. Pingback: EKSPERT UN ŠOKIRAO NORMALAN SVET: Vernici koji ne prihvate LGBTQ ideologiju biće isključeni iz društva – Sedma Sila

 15. milorad5 says:

  "ekspert" ..zašta je ovaj lik ekspert?..koje mu je polje ekspertize?..ko je bre ovaj uopšte da sebi daje pravo proseravanja po nama svima....izgleda da je ekspert jedino za trpanje u klozetu UN...dokle ovi smardovi iz novog svetskog poretka misle da će da kusamo "ekspertska" G....prošlo je vreme budala i naivaca,gosopodo..

 16. majstor života says:

  kao prvo, UN je rokefelerova tvorevina kao i SZO. kao drugo ovaj Madrigal-borolz nije nikakav stručnjak, već je gej i gej aktivista. (pogledajte mu držake naočala) bio je na više skupova ILGA-e.I bio je i na gej paradi u Kostarici.. ima slika, može se naći u potrazi na internetu: Madrigal-Borloz zajedno sa kanadskim ambasadorom na gej paradi u kostarci, ukrstili ručice ILGA = Međunarodno udruženje lezbijki i gejeva ILGA ima status nevladine organizacije pri UN-u. dugo godina u sastavu ILGA-e, bila je i gej pedofilna organizacija NAMBLA (=sjevernoameričko udruženje muškaraca koji vole dječake), a ILGA je dugo godina također otvoreno gajila kontakte sa holandskom pedofilnom strankom Martijn. Koja je ukinuta 2015., nakon 30-ak godina sasvim legalnog djelovanja u Holandiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u